Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Arbitrem prowadzącym spotkanie XXVII kolejki II ligi, pomiędzy Polonią Bytom a Zagłębiem Sosnowiec, będzie Marcin Wróbel z Warszawy. Sędzia ten w sezonie obecnym prowadził już dwa spotkania z udziałem naszego zespołu, niestety oba przegrane. Najpierw w IX kolejce kiedy Zagłębie uległo w Gliwicach Piastowi 0:1, a następnie w XIV kolejce kiedy to na Stadionie Ludowym, komplet punktów zdobył Górnik Polkowice, zwyciężając 2:1. Łącznie w sezonie obecnym Pan Wróbel prowadził 8 meczów drugoligowych, przyznając w nich 43 żółte kartoniki oraz 3 czerwone.
Przemek26 napisał(a):Zapowiedź meczu na stronie głównej " Po siódme z rzędu zwyciestwo" , aż mnie przeraża. Tak samo miało być z Piastem . Piast nigdy nie wygrał na Ludowym i podobnie było na wyjeździe . Aż się boję pomysleć jak bedzie wyglądała seria po środowym meczu.
Czy wiadomo który z kontuzjowanych graczy ma szansę na występ w Bytomiu?.
Bytomianie przywieźli z Łodzi trzy punkty, Rafał Jabłoński - nogę... w gipsie. - Naderwał więzadła poboczne w kolanie - mówi trener Michał Probierz. Przed meczem z Zagłębiem w najbliższą środę wypada mu ze składu także Jacek Trzeciak, który w spotkaniu z Widzewem dostał kartkę eliminującą go z gry.
Carlos napisał(a):MrCricket napisał(a):. Mam nadzieję, że nasi nie wezmą wzoru z widzeiwaków, którzy jak wielu sugeruje -wynieśli sporą kasę za ostatni mecz od bukmacherów.
a da sie u naziemnych obstawiać jeden mecz w dodatku na Polską 2 lige :?:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników