Zagłębie - Śląsk 08.04

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2006-04-04, 1:02 pm

dynamitek napisał(a):. Zwykle to Ci, którzy nie znają polskiego języka

Może to lekko nie na temat i wyrwane z kontekstu, ale u nas takich zawodników nie ma
emdżej

Postprzez rossoneri 2006-04-04, 3:09 pm

mysle, ze bedzie ciezko o dobry wynik w sobote ,choc bardzo bym chcial ,zeby wygrali ,dla trenera Tochela, dla nas kibicow i dla samych siebie, a widowni nie spodziewalbym sie zbyt licznej jak bedzie 5000 to bedzie dobrze . Z kazdym dniem jednak zaczynam sie zastanawiac nad trafnym zwolnieniem naszego treneiros ,choc na poczatku byl to niezly szok, ale zastanowcie sie kto zmienil ustawienie 4-4-2 na fatalne 3-5-2 ,kto promowal i stawial na beznadziejnych zawodnikow (Chylaszek,Butryn,Jankowski), a jak wygladala gra na jesien (wybicia do przodu ,zero gry z klepki, zero pomocy) mysle ze nasz trener sie u nas juz wypalil i nie mial pomyslu co z ta druzyna z tym skladem zrobic (szastanie skladem w sparingach) i trzeba miec nadzieje ze nowy trener cos z tym zmieni. Osobiscie chcialbym zeby zostal nim Bialek ,to dobry trener i trzyma dyscypline ,i mysle ze poradzi sobie z naszymi pseudogwiazdkami . Na koniec chcialbym zaapelowac do kibicow Zaglebia WSZYSCY NA LUDOWY W SOBOTE I OD POCZATKU DO KONCA JEDZIEMY OSTRO Z DOPINGIEM, JAK TO IM NIE POMOZE ZWYCIEZYC TO NIC IM NIE POMOZE, i bedzie ciezka walka o utrzymanie, a tego chyba nie chcemy
rossoneri

Postprzez Waldus 2006-04-04, 3:24 pm

dynamitek napisał(a): Ale kibice mogą.... Wiecie... Jak się ma strach w oczach, to zaczyna się robić wyniki. Może piłkarzyki potrzebują uczucia strachu? Pomyślcie...

ja sie zgadzam zadobrze im tutaj zero presji z strony kibiców, juz nie raz bylo tak ze przegrywali kilka meczy w zenujacym stylu a my zawsze z nimi bylismy, a teraz kiedy jest chyba dla nas najwazniejszy sezon 100-lecie klubu kazdy marzy z nas o awansie do 1-ligi a naszie pilkarzyki olewaja nas smieja sie nam prosto w oczy ze oni juz kase za ten miesiac gry maja w kieszeni i zamiast biegac po boisku i pokazac ze walcza to oni tylko mysla jak panne zarwa na nastepnej dyskotece, a czemu niby im nie pokazac co to znaczy fantazym wsrod kibicow moze w tedy troche zrozumieja ze jak tak dalej beda grali to niech lepiej ewakuja sie z Sosnowca. Podsumowanie chyba proste bedzie bo uwazam ze sa momenty kiedy z pokora trzeba przyjac to ze naszej druzynie nie idzie i nasi graja slabo ale sa momenty kiedy trzeba zacisnac piesc i powiedziec dosyc tak dalej nie moze byc!! wedlug mnie nadszedl ten moment by zacisnac piesc
Waldus

Postprzez STACH PL 2006-04-04, 3:54 pm

W obecnej sytuacji remis przyjme z zadowoleniem jestem bardzo ciekaw jakim ustawieniem zagramy 1-3-5-2 czy 1-4-4-2 :?: Osobiście jestem za opcją numer 2 :!:
STACH PL

Postprzez Martin1906 2006-04-04, 6:19 pm

Moze rusza sie i powtorza wiosne 2005, bede sie ogromnie Ciszyl!!! ja obstawaim 3:1!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiara do zwycięstwa poprowadzi NAS...!!!!!!!!!!
Martin1906

Postprzez dynamitek 2006-04-04, 6:40 pm

emdżej napisał(a):
dynamitek napisał(a):. Zwykle to Ci, którzy nie znają polskiego języka

Może to lekko nie na temat i wyrwane z kontekstu, ale u nas takich zawodników nie ma

Faktycznie, nie na temat! ;) Wiesz dobrze, co miałem na myśli, prawda? Nooo... to nie bądź uszczypliwy! :)
dynamitek

Postprzez CharoN^ 2006-04-04, 6:58 pm

Dzisiaj popołudniu sporo zawodników trenowało indywidualnie (nie zauważyłem na boiskach bocznych ani p.Włosowicza, ani nikogo innego odpowiedzialnego za prowadzenie treningów). Zuban strzelał Benszowi na przenośną bramke ok. godziny, chyba najdłużej ze wszystkich. Na trójce napewno trenowali Morawski i Wolański, reszty nie zdążyłem zauważyć. Piętka bronił, a Hosić z boku robił brzuszki. Podczas biegu miło było zerknąć na Zubana, który po niecielnym strzale sam stawiał sobie słowne reprymendy w naszym języku :D. Oby w sobotę mieli dobrze nastawione celowniki...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez musztra 2006-04-04, 7:56 pm

Jeszcze wolne trenowali :wink:
Co do samego meczu wynik może być tylko jeden zwycięstwo :!: I nie ważne w jakim stylu jak dla mnie liczą się 3 pkt .Bezwzględnie żadnych kontuzji i kartek abyśmy mogli w środowy mecz mieli pełny skład.
Ps. Licze że wkońcu zagrają od 1 minuty :Tadziu Tyc i Bednar
musztra

Postprzez MrCricket 2006-04-05, 2:28 pm

Ten mecz trzeba wygrać ! Na trybunach mogą być pewne sentymenty, ale na murawie nie będzie żadnych. Iskierka nadziei na awans ciągle się tli. Każdy inny wynik niż zwycięstwo będzie raczej oznaczał koniec snów o awansie. Matematycznie dalej będzie wszystko możliwe, ale wiary już chyba nie starczy, żeby podjąc wyścig za czołówką. Oby tak się nie stało. Jeśli chodzi o Śląsk- to uważam, że to spora niespodzianka, że są tak wysoko. Moim zdaniem nie mają takiej drużyny na jakie wskazywałoby ich miejsce w tabeli. Może to umiejętności trenerskie Tarasiewicza mają na to taki wpływ. Trudno powiedzieć. Zresztą podczas ostatniego meczu we Wrocławiu (0:0) panowie Borek i Kołtoń przyznali, że Zagłębie jest drużyną lepszą i byli zdziwieni, że tabela mówi zupełnie co innego.

Niech ci ludzie, którzy noszą koszulki Zagłębia pokażą w sobotę, że są tego warci !!!
MrCricket

Postprzez m71m 2006-04-05, 6:36 pm

Witam z Wrocławia:)

Trener Tarasiewicz w trenerce nie ma prawie zadnego doswiadczenia,on po prostu ma CHARYZME i powazanie w zespole i to cala tajemnica sukcesow Śląska...
A w jesiennym meczu akurat ciezko bylo powiedziec,ktora druzyna zagrala lepiej,wy mieliscie chyba poprzeczke Zubanovica i sam na sam-Pitrego my setke Dudka,ale caly mecz to raczej wielka kopanina.
Za to na trybunach prezentowaliscie sie duzo lepiej od nas:)),ale mamy nadzieje sie zrewanzowac :wink:

A na boisku interesuja nas tylko trzy punkty i coz jesli nasi grajkowie nie skorzystaja z zamieszania w waszej ekipie beda jeleniami.Obecnie mamy duzo silniejsza ekipe od waszej,bo z calym szacunkiem nie widze w Zaglebiu zadnego nazwiska,ktore pasowalo by do Śląska,a jesli zbawienia upatrujecie w Tadziu Tycu(gwiazdorze Polaru :roll: )to nie mam pytan:)

Wybaczcie ta napinke w koncowych zdaniach,ale nie bedziemy tutaj udawac falszywie skromnych,my jestesmy na fali wy w dolku ,niezbyt trudno w tej sytuacjii wskazac faworyta:)))
m71m

Postprzez musztra 2006-04-05, 6:48 pm

Orietnuje się ktoś czy Lachowski zagra :?:
musztra

Postprzez rossoneri 2006-04-06, 8:22 am

m71m napisał(a):Witam z Wrocławia:)

Trener Tarasiewicz w trenerce nie ma prawie zadnego doswiadczenia,on po prostu ma CHARYZME i powazanie w zespole i to cala tajemnica sukcesow Śląska...
A w jesiennym meczu akurat ciezko bylo powiedziec,ktora druzyna zagrala lepiej,wy mieliscie chyba poprzeczke Zubanovica i sam na sam-Pitrego my setke Dudka,ale caly mecz to raczej wielka kopanina.
Za to na trybunach prezentowaliscie sie duzo lepiej od nas:)),ale mamy nadzieje sie zrewanzowac :wink:

A na boisku interesuja nas tylko trzy punkty i coz jesli nasi grajkowie nie skorzystaja z zamieszania w waszej ekipie beda jeleniami.Obecnie mamy duzo silniejsza ekipe od waszej,bo z calym szacunkiem nie widze w Zaglebiu zadnego nazwiska,ktore pasowalo by do Śląska,a jesli zbawienia upatrujecie w Tadziu Tycu(gwiazdorze Polaru :roll: )to nie mam pytan:)

Wybaczcie ta napinke w koncowych zdaniach,ale nie bedziemy tutaj udawac falszywie skromnych,my jestesmy na fali wy w dolku ,niezbyt trudno w tej sytuacjii wskazac faworyta:)))

niestety duzo w tym prawdy, ale licze na zwyciestwo i lepsza gre naszego zespolu zreszta co nam pozostalo
rossoneri

Postprzez Kamil^ 2006-04-06, 8:57 am

m71m napisał(a):Obecnie mamy duzo silniejsza ekipe od waszej,bo z calym szacunkiem nie widze w Zaglebiu zadnego nazwiska,ktore pasowalo by do Śląska,a jesli zbawienia upatrujecie w Tadziu Tycu(gwiazdorze Polaru :roll: )to nie mam pytan:)

Zebys sie nie zdziwil jak wam Tadziu strzeli bramke :twisted:

3:1 dla Nas 8)

Pzdr.
Kamil^

Postprzez ANDRZEJ 2006-04-06, 2:11 pm

W STS'ie na Zagłębie kurs 2.30 hoho :D
ANDRZEJ

Postprzez adas 2006-04-06, 2:36 pm

musztra napisał(a):Orietnuje się ktoś czy Lachowski zagra :?:
PRAWDOPODOBNIE NIE. DZIŚ MARCIN WRACA ZE SZCZECINA, ALE NADAL NIKT NIE WIE CO MU JEST
adas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna