UWAGA !!! Moze jednak awansu ma nie być !!!???

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PTAQ84 2005-10-08, 10:16 pm

mimo wszystko wierze głęboko w awans i mam nadzieje że nasze marzenia się spęłnią. 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez wieszczu 2005-10-08, 10:25 pm

Akurat tej decyzji P.Rudego nie uważałbym za złą i nie doszukiwałbym się tutaj dodatkowych podtekstów.W sporcie,tak jak i w każdej innej dziedzinie życia nie da się do końca pewnych spraw przewidzieć.Zaangażowanie człowieka bezpośrednio związanego z naszym klubem w nowy twór jaki ma powstać może przynieść między innymi Zagłębiu określone profity w przyszłości.Póki co nasza sytuacja finansowa jest w miarę stabilna,ale nie wiadomo co będzie kiedyś(vide Łks).Co więcej,uważam,że takie działanie jest jak najbardziej wskazane i nie ma co dramatyzować z tego powodu.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez kwachu 2005-10-09, 9:15 am

Też uważam że hipoteza z pierwszego posta jest lekko przesadzona. Gdyby dyrektor Rudy nie zaangażował się w tworzenie takiej organizacji to pewnie zaraz na forum pojawiłyby się komentarze, że nic nie robi, że się nie angażuje itp. Jak bedzie awans to dobrze, nic się nie stanie z tego powodu że d. Rudy brał udział w organizowaniu klubów II ligowych. Natomiast taka organizacja jest potrzebna i akurat to posunięcie dyrektora naszego klubu uważam za słuszne. A z tym co gramy obecnie awans do I ligi nie jest wcale taki pewny. Końcówka rundy pokaże o co powalczymy na wiosnę.
kwachu

Postprzez Ader 2005-10-09, 9:54 am

Krawiec napisał(a):Twari problem polega na tym, że ta organizacja ma dopiero powstać w przyszłym sezonie i to jest zastanawiające.

no nie wiem bo gdzies na necie wyczytalem ze juz w listopadzie maja sie zebrac przedstawiciele wszystkich klubow 2 ligi w celu dogadania szczegolow i chca zaczac rozmowy ze sponsorami i telewizja(chca aby juz od wiosny polsat tramsmitowal 2 lige) Ż.

http://www.90minut.pl/news.php?id=331059 tutaj
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez zibi 2005-10-09, 10:49 am

A może pan Rudy się zabezpiecza na wypadek gdybyś my nie awansowali do I ligi najprawdopodobniej polecą głowy a tak ma gdzie się zaczepić.
zibi

Postprzez Cygan 2005-10-09, 11:32 am

wieszczu napisał(a):Akurat tej decyzji P.Rudego nie uważałbym za złą i nie doszukiwałbym się tutaj dodatkowych podtekstów.

A ja wprost przeciwnie!!! Ta decyzja jest jak najbardziej zła z prostej przyczyny. Pan Rudy powinien bardziej się zająć klubem, a nie jak do tej pory swoja szkołą, gdzie jest dyrektorem, a teraz jeszcze działalnościa w PLP.
A co do awansu, to ta sprawa ma sie jak piernik do wiatraka. Rudy w przypadku naszego awansu zawsze może zrezygnować. Wystarczy popatrzeć na PALP z poprzedniej działalności i zobaczyć, jak zmieniali sie ludzie w jej strukturach.
Cygan

Postprzez ALOSZA 2005-10-09, 12:10 pm

I znów dylemat bowiem jedni będą twierdzić, że Rudy zrobił dobrze a inni , że może tak jak pisze pare osób zabezpiecza się przed ewentualną stratą pracy gdyby nie było awansu. Dwa zdania i brak porozumienia...ale powiem tak bardzo wielu ludzi którzy odnieśli sukces w najrózniejszych dziedzinach życia mówi zgodnie , że ten sukces nie byłby mnożliwy gdyby w pewnym okresie ich życia nie skupili się w całości na jednym typie działalności który to właśnie przyni,ósł im tyle szczęscia w pózniejszym okresie czasu.....ale to moja uwaga aczkolwiek JA zgadzam sie z nią całkowicie tak więc Pan R chyba coś kombinuje.
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez wieszczu 2005-10-09, 12:10 pm

Cygan jak najbardziej masz prawo do swojej opinii w tej kwestii i nigdzie nie jest powiedziane,że musimy się zgadzać.Swojego zdania nie zmieniam,a czas pokaże w jakim to wszystko pójdzie kierunku.Na razie jest za wcześnie,by wydawać jakiekolwiek osądy i wnioski.Co do jednego zgoda:praca w klubie przy tak odpowiedzialnej funkcji jaką pełni W.Rudy powinna być absolutnie priorytetem.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez Cygan 2005-10-09, 12:20 pm

wieszczu napisał(a):Cygan jak najbardziej masz prawo do swojej opinii w tej kwestii i nigdzie nie jest powiedziane,że musimy się zgadzać.Swojego zdania nie zmieniam,a czas pokaże w jakim to wszystko pójdzie kierunku.Na razie jest za wcześnie,by wydawać jakiekolwiek osądy i wnioski.Co do jednego zgoda:praca w klubie przy tak odpowiedzialnej funkcji jaką pełni W.Rudy powinna być absolutnie priorytetem.

Ja wcale nie twierdzę, że musimy sie zgadzać. Wypowiedziałem tylko swoje zdanie, a przy okazji zacytowałem Twoje, jako odmienne. Nie bierz tego do siebie.

pzdr
Cygan

Postprzez gregor 2005-10-09, 8:29 pm

Panowie zapomnieli że ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC to klub z klasą i nie możemy sobie pozwolić na to by nie było NAS w tak istotnych strukturach II-ligii , nie sądzę by p.Motta nie polecił p. Rudemu udziału w tak istotnej sprawie dla naszego klubu jak udziału w tym zgromadzeniu
pozdro dla ZAGŁĘBIOWSKIEJ WIARY
gregor

Postprzez ALOSZA 2005-10-09, 8:40 pm

Pan Mott chyba nie ma o tym pojęcia, wogóle wydaje mnie sie , że on mało wie o tym co sie dzieje w klubie.
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez gruby 2005-10-09, 9:11 pm

ALOSZA napisał(a):Pan Mott chyba nie ma o tym pojęcia, wogóle wydaje mnie sie , że on mało wie o tym co sie dzieje w klubie.

tak człowiek który ma najwięcej do powiedzenia w klubie nie wie co robi.... :roll: :roll: ciekawe ile jeszcze będzie tematów odnośnie awansu....
gruby

Postprzez gregor 2005-10-09, 9:59 pm

ALOSZA nie żartuj sobie z Faceta , który kładzie na stół kasę dla ZAGŁĘBIA
i zna" pierdnięcie " każdego z pracowników inaczej żegnaj BOGACZU witaj BIEDAKU
gregor

Postprzez ALOSZA 2005-10-09, 10:06 pm

To każde pierdnięcie może znałby wtedy gdyby był na miejscu i może gdyby nie miał swoich innych - finansowych kłopotów. Ludzi OGARNIJCIE SIE Motta nie ma pojęcia co sie tu dzieje ma jakiś współpracowników ale tak naprawde on teraz zastanawia sie jak wydobyć sie z tego finansowego szamba w jakim niewątpliwie jest a Zagłebie...OBYM SIE MYLIŁ
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez Strooś 2005-10-09, 10:13 pm

Alosza, nie siej "wrogiej propagandy" już w innych tematach było jasne powiedziane, że sponsor Zagłębia nie ma problemów finansowych - inne żródło finansowania niż AC Torino.

ps. poczytaj trochę forum
Strooś

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna