Zaglebie - Polonia Bytom

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez krzysztof 2005-09-27, 5:44 pm

Hehe :-)
Jak tak czytam te nasze wypowiedzi przed każdym kolejnym meczem to widzę, że powtarza się ten sam szablon:
Mam wielkie obawy

Ten mecz po prostu trzeba wygrać!!!

coś czuje że XXX sie wkońcu przełamie

Po ostatnich poczynaniach naszej drużyny ja nie pokuszę się o typowanie zwycięscy.
Jak będzie szczęście to będą 3 pkt. Tylko dlaczego mamy zaś polegać na szczęściu :?: ech szkoda pisać.
krzysztof

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-09-27, 6:04 pm

Kol. MALY + pozostali Koledzy - intuicja moja okazala sie byc OK , otoz na FORUM wlasnie w sprawie PREMII postawilem pytanie Pani AG, zobaczymy jaka bedzie odpowiedz.
Po drugie wszystko jest mozliwe z tymi Poludniowcami - to moze byc problem - ale mamy przeciez na lewa pomoc WARA do srodka MALINA a w napadzie trzeba cos postanowic - trener wie najlepiej. Inaczej mowiac
odstawic chlopczykow od druzyny i tyle, to jest lepsze niz ciagle liczenie ze zaczna grac. Przerwa dobrze im zrobi moze przyjda do glowy po rozum.
Nie jest to latwy czas dla druzyny bo napewno jedni by chcieli grac dobrze ale drudzy nie kwapia sie, a jest do rozegrania 8 kolejek do konca rundy jesiennej - uwazam to duzo mozna wiele zyskac punktow a mozna i stracic.
Wierze w profesjonalizm naszego trenera i mysle ze z tej sytuacji bardzo pod bramkowej wyjdzie obronna reka. Udowodnil to juz nam Kibicom.
Jestem przekonany ze spokoj i pozytywne nastawienie do druzyny tylko bedzie pomocne.
Serdecznie pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez kwachu 2005-09-28, 8:28 am

slawojka napisał(a):Należy tu przed meczem z "Bytumiem" zaznaczyć, że wszystkie 5 punktów które mają dotychczas zdobyli na obcych boiskach. A ostatnio zgarnęli komplet w Bielsku.

3 pkt w Bielsku bym nie przeceniał. Jaka jest tam sytuacja każdy kto się choć trochę interesuje II ligą wie. Wydaje mi się że na Ludowym zagości drużyna na poziomie Heko, tylko nie mająca tyle szczęścia (czytaj: nie remisująca tyle). 3-0 dla nas bez żadnych wątpliwości i "szczęścia". Jeśli nie, to znaczy że na I ligę po prostu nie zasługujemy i nie ma na nią co liczyć. I jeszcze jedna sprawa. Punkty należy zdobywać, kiedy jest ku temu okazja, a nie liczyć na "magiczną rundę wiosenną" bo możemy się przeliczyć.
kwachu

Postprzez mike79 2005-09-28, 9:00 am

Po ostatnim "występie" w Gliwicach, nie widzę inaczej jak przekonujące i poparte dobrą grą ZWYCIĘSTWO !!! W innym przypadku trener Tochel przewietrzy skład znacznie wcześniej niż planował...

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez MarcelZS 2005-09-28, 9:56 am

Prawde mówiąc, to zabardzo nie ma co wietrzyć Tochel, bo kim zagra z Polonią? - skład raczej taki jak na Radomiak - tylko pewnie z Pitrym od początku.
Ostatnio edytowano 2005-09-28, 11:47 am przez MarcelZS, łącznie edytowano 1 raz
MarcelZS

Postprzez krzysztof 2005-09-28, 11:42 am

MarcelZS napisał(a):Prawde mówiąc, to zaberdzo nie ma co wietrzyć TOchel, bo kim zagra z Polonią - skład raczej taki jak na Radomiak - tylko pewnie z Pitrym od początku.

O ile wyzdrowieje na 100%.
Uważam, że jak nie będzie w pełni sił to nie ma co rydzykować :-)
krzysztof

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-09-29, 11:18 am

Przepraszam ze tutaj pisze w tej kwestii ale poruszylismy te kwestie przy okazji meczu ZAGLEBIE - POLONIA. WOJTEK NIE WYSYLAJ W KOSMOS TEGO POSTA.
Jestem swiezo po przeczytaniu odpowiedzi Pani AG na nasze pytania. Otoz odpowiedz na moje pytanie w sprawie PREMII ZA AWANS (nie chodzilo mi o liczby) ODPOWIEDZ BRZMI " PREMIA ZA AWANS JEST BARDZO SATYSFAKCJONUJACA DLA ZAWODNIKOW i odwrotnie w razie w razie braku AWANSU.
Pensje na czas, premie za wygrane mecze noi Premia za AWANS - nie jestem w stanie zrozumiec naszych zawodnikow - oczywiscie wszystko w wymiarze Polskim.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez krzysztof 2005-09-29, 2:33 pm

Przez przypadek znalazłem ciekawy wywiad z Tochelem z 2002 roku.
Jakże podobna jest sytuacja do tej obecnej:
http://zaglebie.sosnowiec.pl/wywiady/showwywiad.php3?idw=25
krzysztof

Postprzez zgredos 2005-09-30, 10:29 am

W dzisiejszym Sporcie pisze że trener Tochel na mecz z Polonią zapowiada zmiany w każdej formacji (w bramce, obronie, pomocy i ataku) Ja bym w bramce zmiany nie robił, bramka stracona w Gliwicach nie była z winy Piętki
zgredos

Postprzez czeladz 2005-09-30, 10:31 am

ja tez chcialbym zeby od pierwszych minut miedzy słupkami wystapił Robert PIĘTKA :)
czeladz

Postprzez slawojka 2005-09-30, 10:33 am

zgredos napisał(a):W dzisiejszym Sporcie pisze że trener Tochel na mecz z Polonią zapowiada zmiany w każdej formacji (w bramce, obronie, pomocy i ataku) Ja bym w bramce zmiany nie robił, bramka stracona w Gliwicach nie była z winy Piętki

Oby to były zmiany przemyślane, a nie podyktowane wyłącznie złością po porażce w Gliwicach
slawojka

Postprzez Socio 2005-09-30, 10:34 am

Obawiam sie ze te zmiany na kazdej pozycji tylko zamet wprowadzaja. Przeciez druzyna ma byc zgrana. Co do bramki nie rozumiem, Pietka broni pewnie i z duzym szczesciem a tego ostatniego Bebnowi ostatnio brakuje. Jasne ze sa potrzebne zmiany bo ile moze grac Malocha, ile Lacha bedzie gral na pozycji do ktorej kompletnie sie nie nadaje. Ale taka totalne przebudowanie, zwlaszcza obrony (wpuszczenie Wary i Maliny) moze byc dobre na slaba Polonie a jak pojedziemy na LKS to moze byc juz roznie. Zobaczymy w niedziele :D Oby bylo juz tylko lepiej.
Socio

Postprzez keff79 2005-09-30, 11:02 am

Problemy, problemy... a i tak wygramy! :D stawiam na 3:1, każde inne rozwiązanie będzie dowodem na spory kryzys Zagłębia.. sami postawiliśmy się w trudnej pozycji liderów do awansu i sami musimy sobie z tym poradzić na boisku i trybunach - będzie dobrze.
keff79

Postprzez twari 2005-09-30, 2:55 pm

A skad pewnosc ze Pietka nie stanie na bramce? Moze tak wstrzymacie sie do komentowania do czasu rozegrania meczu? "Sport" jak kazda inna gazeta - czasem pisze a czasem pierdzieli!
twari

Postprzez lexmak 2005-09-30, 4:15 pm

tak jak sie spodziewalem... na uklady nie ma rady, rozmawialem z chlopakami i na pewno nie gra Pietka bo jutro gra w dwojce!!!
gratuluje swietnego wyboru trenerze!!!!
lexmak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników