POLSKA vs AUSTRIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Dami_mdc 2005-08-10, 9:17 pm

FIGHTER1906 napisał(a):k***a NIE DOSĆ ŻE SĄ PIERDOLONYMI ZŁODZIEJAMI RAZEM Z ICH k***a POŻAL SIĘ BOŻE JEBANYM SZEFEM LISTKIEM TO KURWY JESZCZE PIERDOLĄ KIBICOM SPRAWE. NIE PÓJDE NA TEN MECZ ZA 100ZŁ p***le ICH. c*** WAM W DUPE ZŁODZIEJE Z PZPNu.

TROCHE SIĘ OBURZYŁEM, ALE BYWA :)

Coś czuje że będzie kartka... :roll:
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez Lars 2005-08-11, 2:47 pm

twari napisał(a):Ciekawi mnie jedno - ceny biletów na ewentualne ME 2012!! Bo cos mi sie wydaje ze przecietnemu Kowalskiemu dane bedzie obejrzec CONAJWYZEJ 2 mecze! Gdyz cena za bilet, znajac naszych lisciastych pzpnowcow, bedzie sie zaczynala od kwoty 200 zl...
Co za swiat...

ceny na Euro ustala gospodarz i już są znane. z tego co pamietam zaczynają sie od 50 Euro. Przecietny NIemiec bedzie wiec musiał wydać na mecz 50 jednostek waluty obowiązującej w jego kraju aby obejrzec mecz MŚ. przecietny Polak musi wydać 100 złotówek, aby obejrzeć mecz tylko eliminacji MŚ.
apropos...nie mówiąc już o Angli gdzie przecietnego bezrobotnego stać jest znajeźć sobie robote na miesiąc żeby móc wsiąść w samolot i leciec na mecz swojej reprezentacji choćby do Polski.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-08-11, 3:58 pm

Lars napisał(a):
twari napisał(a):Ciekawi mnie jedno - ceny biletów na ewentualne ME 2012!! Bo cos mi sie wydaje ze przecietnemu Kowalskiemu dane bedzie obejrzec CONAJWYZEJ 2 mecze! Gdyz cena za bilet, znajac naszych lisciastych pzpnowcow, bedzie sie zaczynala od kwoty 200 zl...
Co za swiat...

nie mówiąc już o Angli gdzie przecietnego bezrobotnego stać jest znajeźć sobie robote na miesiąc żeby móc wsiąść w samolot i leciec na mecz swojej reprezentacji choćby do Polski.

Tydzien popracuje i mu spokojnie wystarczy :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Greg1906 2005-08-11, 6:13 pm

Ja bym nawet powiedział, że trzy dni pracy przeciętnego Anglika wystarczą mu, żeby wsiąść w samolot, zobaczyć mecz, pobalować i odlecieć spowrotem.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez FIGHTER1906 2005-08-12, 3:42 pm

Dami_mdc napisał(a):
FIGHTER1906 napisał(a):k***a NIE DOSĆ ŻE SĄ PIERDOLONYMI ZŁODZIEJAMI RAZEM Z ICH k***a POŻAL SIĘ BOŻE JEBANYM SZEFEM LISTKIEM TO KURWY JESZCZE PIERDOLĄ KIBICOM SPRAWE. NIE PÓJDE NA TEN MECZ ZA 100ZŁ p***le ICH. c*** WAM W DUPE ZŁODZIEJE Z PZPNu.

TROCHE SIĘ OBURZYŁEM, ALE BYWA :)

Coś czuje że będzie kartka... :roll:

A SKŁAMAŁEM GDZIEŚ?
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez adas 2005-08-12, 3:56 pm

NIE NIE SKŁAMAŁEŚ, ALE UWAŻAJ NA JĘZYK
adas

Postprzez FIGHTER1906 2005-08-13, 10:11 am

adas napisał(a):NIE NIE SKŁAMAŁEŚ, ALE UWAŻAJ NA JĘZYK

A CO TO k***a JEST KOŚCIÓŁ CZY FORUM? BO NIE WIEM ŚWIĘTYCH UDAJECIE CZY CO?

PZDR.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez twari 2005-08-13, 10:41 am

FIGHTER1906 napisał(a):
adas napisał(a):NIE NIE SKŁAMAŁEŚ, ALE UWAŻAJ NA JĘZYK

A CO TO k***a JEST KOŚCIÓŁ CZY FORUM? BO NIE WIEM ŚWIĘTYCH UDAJECIE CZY CO?

PZDR.

A Ty kozaka udajesz czy co? Myslisz ze gromkie wrzucanie wulgaryzmow podnosi Twoj respekt na tym forum? Myslisz ze jestes wtedy bardziej dosadny? Osmieszasz sie. Wychodzisz na czlowieka u ktorego brak jakiejkolwiek kultury. Jak masz ochote tak rozmawiac to stan z zulami pod blokiem - bo tam prezentuja podobny styl wypowiedzi. Tutaj uszanuj prosbe kolegi i uwazaj na swoj jezyk bo niektorych moze on draznic.
twari

Postprzez tomas1906 2005-08-13, 12:00 pm

Jak dla mnie to żółc, to nie jest the crims a repsa nie podladujesz tu tak latwo
tomas1906

Postprzez FIGHTER1906 2005-08-13, 1:35 pm

Dlaczego uważacie, że chodzi o respekt? :) Przecież to internet :) Wcale mi na tym nie zależy. Dziwię się po prostu, że po moim oburzeniu i użyciu kilku wulgaryzmów od razu podniosła się fala krytki, jakbym zrobił coś niewybaczalnego. Dlatego zdziwiłem się i zapytałem czy to jest jakieś forum w stylu Radia Maryja czy co? Kultura kulturą, ale nie udawajmy świętych.

Pozdro.

EDIT: Jeżeli kogoś uraziłem to sry (w co osobiście wątpie).
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez pawelcio 2005-08-14, 6:44 pm

Prawda jest taka, że stadion będzie pełny, bo bilety sprzedawane są najpierw przez internet na hurtowe zamówienia, to znaczy zakłady pracy, duże firmy, a reszta trafia do normalnej sprzedaży. I w tych zakładach te bilety są często zamiast premii motywacyjnej itp, itd. I stąd na stadionie biorą sie ludzie przypadkowi, którzy z piłką mają tyle wspolnego co zobaczą raz na miesiąc w sporttelegramie. Dla prawdziwych kibiców, takich co chodzą na mecze zostaje garstka biletów i to najczęsciej tych najdroższych. A PZPN sie cieszy bo dla nich ważne jest tylko to, żeby te bilety się sprzedały. A jeśli kupią je różnego rodzaju instytucje to potem na meczu mamy (nie obrażając nikogo) księgową z 6 letnim synkiem, obok nich kierownik sklepu z damską odzieżą z kochanką, a za nimi cały rząd kasjerek z reala. Kasa do PZPN wpada, a na stadionie spokój, nikt się nie awanturuje, nie spiewa brzydkich piosenek, wogóle nic nie śpiewa...

...tylko tak patrzy na to boisko i się zastanawia co to ku*** jest, co ja tu robię, a zresztą zapłacili mi to siedze do końca, co będę kasę w błoto wyrzucał.
-------------------------------------
Sorka jak kogoś obraziłem, księgowe, kierownicy czy kasjerki.
pawelcio

Postprzez PawełK 2005-08-14, 8:05 pm

pawelcio napisał(a):I w tych zakładach te bilety są często zamiast premii motywacyjnej itp, itd. I stąd na stadionie biorą sie ludzie przypadkowi, którzy z piłką mają tyle wspolnego co zobaczą raz na miesiąc w sporttelegramie.

Takimi premiami był wyjazd pracowników TP S.A. do Azerbejdżanu i tam paradowali w koszulkach reprezentacji z logiem firmy a na szalach Polski zamiast orła również logo :roll:

Z tego co wiem to mój ziomek z pracy ma załatwić te bilety po 100 za 50 pln i tutaj widze jedyną możliwość zobaczenia tego meczu na żywo.
PawełK
pyszałek

Postprzez Redeniak 2005-08-16, 9:49 am

No i czarny scenariusz sie sprawdzil - biletow po 50 zł nie ma, info pewne, dzwonilem do OZPNu, do kas stadionu, do PZPNu nawet :roll:
Redeniak

Postprzez FIGHTER1906 2005-08-16, 2:03 pm

TAK PRZY OKAZJI:

Frankowski Żurawski

Krzynówek Szymkowiak Sobolewski Smolarek

Rząsa Bąk Kłos Baszczyński

Boruc

Co o tym sądzicie?
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez dave 2005-08-17, 4:20 pm

Biletow za 50 zl bylo ok 4000. sa to 4 centralne sektory za bramkami. ja mam bilet za 100 zl takze za bramka (2 sektor). to co oni robia to jest zlodziejstwo. Na Norwegii za 90zl siedzialem na rowni z linia koncowa boiska. Porownojac koszta to niewiele drozej wyszedl mi wyjazd do Austrii niz na Slaskim na ktory mam troche ponad 50km. Tam bilet kosztowal chyba rownowartosc 16 euro. Listkiewicz z banda zlodzieji szuka kolejnego pretekstu by powiedziec,ze Slaski jest zly bo malo ludzi przychodzi. Ciekawe czy przynajmniej beda zabierac trabki przy wchodzieniu, jak to mialo miejsce na PL-Azerbejdzan w Wawie. To w koncu jest niebezpieczne narzedzie, ktorym mozna kogos uderzyc lub przyprawic o inne schorzenia :-))
dave

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna