przez pawelcio 2005-08-14, 6:44 pm
Prawda jest taka, że stadion będzie pełny, bo bilety sprzedawane są najpierw przez internet na hurtowe zamówienia, to znaczy zakłady pracy, duże firmy, a reszta trafia do normalnej sprzedaży. I w tych zakładach te bilety są często zamiast premii motywacyjnej itp, itd. I stąd na stadionie biorą sie ludzie przypadkowi, którzy z piłką mają tyle wspolnego co zobaczą raz na miesiąc w sporttelegramie. Dla prawdziwych kibiców, takich co chodzą na mecze zostaje garstka biletów i to najczęsciej tych najdroższych. A PZPN sie cieszy bo dla nich ważne jest tylko to, żeby te bilety się sprzedały. A jeśli kupią je różnego rodzaju instytucje to potem na meczu mamy (nie obrażając nikogo) księgową z 6 letnim synkiem, obok nich kierownik sklepu z damską odzieżą z kochanką, a za nimi cały rząd kasjerek z reala. Kasa do PZPN wpada, a na stadionie spokój, nikt się nie awanturuje, nie spiewa brzydkich piosenek, wogóle nic nie śpiewa...
...tylko tak patrzy na to boisko i się zastanawia co to ku*** jest, co ja tu robię, a zresztą zapłacili mi to siedze do końca, co będę kasę w błoto wyrzucał.
-------------------------------------
Sorka jak kogoś obraziłem, księgowe, kierownicy czy kasjerki.