PANIE TRENERZE TOCHEL!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tomas1906 2005-07-31, 12:47 pm

Z calym szacunkiem do Malochy ktory mial juz nie jedna fajna chwile w swojej karierze, to on sie juz nie nadaje nawet do 3 ligi, zero ducha walki, zero kreatywnosci, zero profesjonalizmu sa pilkarze ktorzy nie maja umiejetnosci ale nadbrabiaja walecznoscia ale Malocha nie nadrabia niczym, co to za napastnik ktory strzela 4 gole w sezonie jak wiecej ma pomocnik lachowski ktory nie gra pol sezonu co to za napastnik ktory ma 192cm wzrostu a wygrywa 1 pojedynek glowkowy Wolanski 170cm w porownaniu do niego to lotnik nie mam slow do tego pana to jest tylko moje zdanie ale ten pilkarz nie powinien grac w naszym zespole.
tomas1906

Postprzez mdc dg 2005-07-31, 12:59 pm

Widze powstał temat o naszym ulubieńcu Wojtusiu :lol: Jak poprzednicy zauważyli jego warunki fizyczne nie idą w parze z umiejętnościami.Ten człowiek z takim wzrostem powinien wygrywać większość pojedynków główkowych a jest na odwrót, a jaki jest tego powód :?: Jest strasznie ociężały i chyba nie chce mu się skakać do piłki, zero dynamiki, zero ambicji po prostu dno :?
mdc dg

Postprzez ASTER 2005-07-31, 1:00 pm

No prawda jest taka,że przy takich warunkach jakie ma Wojtas to obrońcy powinni przy kryciu bać się, nie mówiąc o pojedynkach w powietrzu. Chłop jak dąb, ale nie ma waleczności, może się boi? Mam nadzieje,że wszystkich nas jeszcze zaskoczy, pozytywnie zaskoczy.
Trzymam kciuki panie Małocha!
ASTER

Postprzez PTAQ84 2005-07-31, 1:04 pm

Nie ma co onieniać zawodników po pierwszym spotkaniu a w dodatku przy takiej pogodzie. Jedni znoszą lepiej takie warunki inni gorzej. Poczekamy co będzie dalej 8)
DO BOJU ZAGŁĘBIE :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez wieszczu 2005-07-31, 1:25 pm

Nie dajmy się zwariować! Nie oceniamy Małochy tylko i wyłącznie po wczorajszym spotkaniu!Bardziej mam na uwadze,a właściwie przede wszystkim Jego grę od chwili,gdy przyszedł do Zagłębia.Nie krytykowałbym go po jednym nieudanym meczu.Małocha swoją wczorajszą postawą tylko utwierdził mnie co do słuszności moich przekonań.
wieszczu
Żółta kartka

re

Postprzez Qba 2005-07-31, 1:58 pm

wieszczu napisał(a):Nie dajmy się zwariować! Nie oceniamy Małochy tylko i wyłącznie po wczorajszym spotkaniu!Bardziej mam na uwadze,a właściwie przede wszystkim Jego grę od chwili,gdy przyszedł do Zagłębia.Nie krytykowałbym go po jednym nieudanym meczu.Małocha swoją wczorajszą postawą tylko utwierdził mnie co do słuszności moich przekonań.

ale Ty chlopie pierdolisz glupoty, ze tak sie brzydko wyraze. nie oceniasz go po jednym meczu.. dziwnym trafem zalozenie tego tematu zbieglo sie w czasie z tym wlasnie jednym meczem... zastanow sie najpierw, zanim cos napiszesz
pozdrawiam
Qba

Postprzez wieszczu 2005-07-31, 2:17 pm

A kiedy k***a pajacu miało się zbiegnąć?Przed meczem?!Najpierw zrozum,potem pisz.Jeżeli zrozumienie prostego w treści postu cię przerasta to sobie odpuść i skoncentruj się na czymś łatwiejszym.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez zgredds 2005-07-31, 2:40 pm

chłopaki wyluzujcie nie ma się co kłócić o pierdoły !! a taką pierdołą jest pan W.M, jednak popieram wieszcza ze oceniamy go po ego dokonaniach w poprzednim sezonie i po ostatnim meczu. z 4 bramek i 6 asyst pan W.M miał 2 bramki i dwie asysty w meczu we włocławku jak się nie mylę albo w mławie w każdym badź razie wynik 4-2 więc w pozostałych kilkunastu meczach zdobył 2 bramki i miał sześć asyst :| troszkę mało jak na typowego środkowego napastnika. Pozatym ze nie jest najbardziej skutecznym zawodikiem wiele do życzenia pozostawia jego postawa na boisku ( brak zaangażowania w grę, przechodzenie obok meczu). Pozdrawiam
zgredds

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2005-07-31, 3:00 pm

Panowie troszke optymizmu. Małocha coz ma "kryzys pilkarski"- to tylko czlowiek. Ale tak naprawde w pilce noznej wszystko jest mozliwe. Nie wolno na kims zarzucac psow, to dopiero poczatek rundy, ba pierwszy mecz. Wielu przed nim miało załamania w karierze , wielu po nim je bedzie miec. Pytanie czy sie wezmie do roboty i jakie beda tego efekty?!Skoro my widzimy, ze Malocha ma "ospała" taktyke na boisku i nie radzi sobie zbyt dobrze na ataku to kto jak kto ale o tym pierwszy bedzie wiedział trener i napewno zadecyduje co z tym zrobic. Ale fakt faktem przydałby sie jakis mocny filar na ataku. Bo Pitry sam nic nie osiagnie. Badzmy dobrej mysli .Pozdrawiam.
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez WOJTEK 2005-07-31, 3:57 pm

ZAMYKAJĄC TEMAT OBAWIAŁEM SIĘ SĄDU NAD WOJTKIEM MAŁOCHĄ I TAKI SĄD JEST. PO JEDNYM MECZU, PO JEDNEJ POŁOWIE !!! MOJA PROPOZYCJA JEST TAKA: WIESZCZU KOLEJNA ŻÓŁTA KARTKA, NIE MASZ BANA TYLKO DLATEGO,ŻE POPRZEDNIA BYŁA BARDZO DAWNO TEMU. POZOSTALI KRYTYKANCI : WIECIE GDZIE TRENERA MOŻNA SPOTKAĆ, WIECIE GDZIE WOJTKA MOŻNA SPOTKAĆ ,IDŹCIE, WYPOWIEDZCIE SWOJE ZDANIE. WYŻYWANIE SIĘ NA KIMŚ PO WYGRANYM MECZU NIC NIE DA.

P.S. GRA WOJTKA NIE PRZYPADŁA MI DO GUSTU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-31, 7:41 pm

Prosba ogolna i do wszystkich przestanmy krytykowac, biadolic to po pierwsze, po drugie pzrypomnijmy sobie mecz w Mlawie a po trzecie to trener ma zawsze racje.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez gruby 2005-07-31, 7:56 pm

warchlak napisał(a):Małocha kogoś uratował przed spadkiem :?: :lol: :lol: :lol: on by nas wprowadził ale do 3 ligi

Warchlak nie napisałem że Małocha uratował nas przed spadkiem tylko że przyczynił się do tego że nie spadliśmy(temu chyba nie zaprzeczysz) :wink: :wink:..... jeśli piłkarze mieli by oceniać kibiców po jednym meczu to wątpie żeby mówili o nas w samych superlatywach...
gruby

Postprzez CharoN^ 2005-07-31, 8:04 pm

Pierwszy mecz sezonu i już część forumowiczów zaczyna... A jak Małocha wygra mecz (vide Mława) znowu zwrot o przynajmniej 90 stopni... Oczywiście go nie bronie, ale nie przesadzajcie, pierwszy mecz Wojtkowi nie wyszedł a tu już fala krytyki...

gruby napisał(a):...jeśli piłkarze mieli by oceniać kibiców po jednym meczu to wątpie żeby mówili o nas w samych superlatywach...[/list]

Dokładnie, ciekawe co sam Małocha powiedziałby o dopingu, który napewno nie był lepszy od jego gry.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez wieszczu 2005-07-31, 8:31 pm

WOJTEK NAJROZSĄDNIEJ BĘDZIE ZAMKNĄĆ TEN TEMAT!
NIE TEGO OCZEKIWAŁEM OD WPISUJĄCYCH,NIE TAKIE BYŁO PRZESŁANIE TEGO TEMATU.NIE CHODZIŁO MI O ŻADEN SĄD NAD MAŁOCHĄ!
NAJWIĘCEJ DO POWIEDZENIA MAJĄ CI,KTÓRZY ROZUMIEJĄ NAJMNIEJ.TAK JEST ZAWSZE.RACJONALNIE BĘDĘ KRYTYKOWAŁ KAŻDEGO,KTO NA TO ZASŁUGUJE.MAŁOCHA TEN KIELICH GORYCZY WCZORAJ JUŻ PRZELAŁ.
DOŚĆ JUŻ JEGO AMATORSZCZYZNY I MINIMALIZMU!!!

ŻÓŁTA KARTKA...CIEKAWE CZYM SIĘ KIERUJESZ,BO NA PEWNO NIE OBIEKTYWIZMEM.ZOSTAŁEM W SPOSÓB OCZYWISTY SPROWOKOWANY,A JA NIGDY NIE POZOSTAJĘ DŁUŻNY.

JEŚLI UWAŻASZ ZA STOSOWNE TO ZAMYKAJ TEN TEMAT.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez krzysztof 2005-07-31, 8:52 pm

Nie wiem co kol. wieszczu miał zamiar osiągnąc zakladajac ten temat, ale nie dostrzegam zadnych przeslanek pozytywnych dla druzyny Zaglebia.
Nie napisze gdzie mam takich gosci co od 3 minuty meczu bluzgaja z trybun na naszych zawodnikow.
Jestes lepszy zglos sie do trenera, a moze chcesz go zastapic ?
krzysztof

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna