przez Marcinek 2005-07-20, 4:09 pm
A czy ja napisałem ze te Wasze wzmocnienia sa dziadowe :roll: :roll: Naucz sie czytac ze zrozumieniem, ja tylko napisałem zebyscie uwazali na tego kompałe i zebyscie sie nie podniecali tak tymi transferami...fakt moze Wam sie uda awansowac, bo jestescie murowanym kandydatem do awansu.
Mowisz tu ze nie placili za grę, heh, a za co mieli placić :roll: :roll: za to ze po kilku pierwszych spotkaniach zajmowli 13. miejsce :roll: :roll: wtedy ich premie za zwyciestwa zostaly zamrozone, i prezes im obiecal ze jezeli wywalcza awans do I ligi dostaną zaległe premie, coz nie stalo sie tak, nie wywiazali sie z umowy, nie awansowali to za co mieli by dostac ta zaległa kase :roll: :roll: Teraz jecza ze klub nie placił, trzeba bylo wywiezc choc jeden pkt. z Gliwic to być moze bysmy teraz grali w I lidze a oni by dostali zaległą premie, ale coż przegrali jak frajerzy 0:2 to teraz nich maja pretensje tylko do siebie...trudno :roll: :roll:
pozdr.
PS: rrrr, dostosuje sie...nie wypowiadam sie jush na Waszym forum na ten temat. ;)
Ostatnio edytowano 2005-07-20, 4:12 pm przez
Marcinek, łącznie edytowano 1 raz