Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
slawojka napisał(a):Skoro poruszyliście temat sędziego...
przyszło mi do głowy, że obsadzenie Rutkowskiego w naszym sobotnim meczu, czyli w meczu "o nic", w którym nie ma żadnego nacisku, pozwoli mu bezstronnie gwizdać i tym samym pozwoli go "oczyścić" z poprzednich brudów, zatuszować całą poprzednią aferę,
ot, taki chytry plan czarnych....
SCORPARO napisał(a):...I tutaj bym sie nie zgodził, ponieważ kto w miarę śledzi "pracę" sedziów podczas zawodów, pewnie powie tak jak ja, a mianowicie : nie ważne jak "czysto" bedzie gwizdał pan Rutkowski w meczu Zagłębie - Świt, narobił on już ( i nie tylko on zresztą) tyle gó**a, w II lidze że teraz awansują takie kluby jak Bełchatów czy jakaś Korona. Choćby to był mecz życia dla Rutkowskiego, to w oczach wielu kibiców ( w tym w moich) pozostanie tylko skorumpowaną szują.
emdżej napisał(a):Obie drużyny w tym sezonie nie grają już o nic. Dlatego wynik meczu trudno przewidzieć. Piłkarze Zagłębia nawet jeśli będą chcieli zwyciężyć dla kibiców to gdzieś głęboko w podświadomości brakować będzie im mobilizacji. Liczę jednak na 3 punkty
musztra napisał(a):emdżej napisał(a):Obie drużyny w tym sezonie nie grają już o nic. Dlatego wynik meczu trudno przewidzieć. Piłkarze Zagłębia nawet jeśli będą chcieli zwyciężyć dla kibiców to gdzieś głęboko w podświadomości brakować będzie im mobilizacji. Liczę jednak na 3 punkty
Nie wiem czy o takie nic z tego co się orientuje to II ligowe zespoły z miejsc 1-10 mają zapewniony start w Pucharze Polski odrazu od Fazy grupowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników