ZAGŁĘBIE Sosnowiec - JAGIELLONIA Białystok 27.05.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Ader 2005-05-23, 3:23 pm

Tomano napisał(a):A ja zycze awansu Jagielloni, bo tacy kibice jakich ma Jaga na to zasluguja!!!

dokladnie powiem szczerze ze mozemy zazdroscic Jadze ich kibicow
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2005-05-23, 3:31 pm

Greg1906 napisał(a): Ilu ich będzie trudno powiedzieć, zaskakujące jest to, że jeżdżą o wiele lepiej niż w ich pierwszym sezonie, czyli odwrotnie niż to jest w większości ekip.

Jezdza bo walcza w sumie o awans i maja dobre wyniki. Co do meczu stawiam "ciezkie" 1-0. Widzow mysle ze moze byc ok 5-6 tys, bo raz ze to dlugi weekend dwa piatek wiec moze byc ciekawie.
Gość

Postprzez 1 2005-05-23, 3:34 pm

Pesto napisał(a):
wieszczu napisał(a):Dobrze by było Pesto,abyś jeszcze uzasadnił swoja myśl,dlaczego "to coś"nie zasługuje na pierwszą ligę?

bo to coś nie ma żadnych sukcesów w swoim dorobku (chyba że liczyć okradzione sklepy na wioskach) :lol:

Masz racje "to cos" nie ma wielkich sukcesow w swoim dorobku. Ot pare sezonow gry w pierwszej lidze i final Pucharu Polski. "to cos" ma jednak bogate tradycje i dluga historie oraz wielu kibicow. "To cos" w pierwszej lidze mialo niejednokrotnie taka frekwencje jaka teraz maja wszyscy pierwszoligowcy razem wzieci w jednej kolejce.
Obrazek
Dlatego dziwia mnie Twoje wynurzenia. Wiem ze 1 liga z Amica, Groclinem czy Odra Wodzislaw to jest to ale jednak mysle ze takie kluby jak "to cos" sa bardziej atrakcyjnymi rywalami.
Poza tym po wydarzeniach z jesieni moglbys wykazac chociaz elementarny szacunek dla przeciwnika.

Jezeli chodzi o mecz to Jagiellonia i Zaglebie maja teraz dobre passy ale za Wami przemawia atut wlasnego boiska. Rok temu byla podobna sytuacja i wygrala Jagiellonia a teraz mysle ze wynik jest sprawa otwarta. Jezeli chodzi o nasz awans w tym sezonie to nikt o tym glosno nie mowi i oficjalnie nikt nie postawil przed druzyna takiego celu.
1

Postprzez esz 2005-05-23, 4:14 pm

że to coś nie zasługuje na I ligę

Następnym razem jak będziesz chciał pisać takie głupoty to pomyśl 2 albo nawet i 3 razy za nim coś napiszesz. A nazwanie przez Ciebie klubu z tradycjami i z wiernymi kibicami - "to coś"j est poprostu żenujące....
esz

Postprzez Ader 2005-05-23, 4:38 pm

Nie ma narazie tematu w kibicach i może nie wszyscy tam wchodzą wiec napisze tu - nie może byc zadnych bluzgów na Jage w czasie meczu pamietajmy jak sie w [porzadku zachowali na jesień i musimy sie zrewanżować nie raz tu czytam że komus przeszkadzaja wulgaryzmy na stadionie wiec nie kazdy pilnuje gości obok i jakby cos to odrazu w pysk a nie potem narzekac ja gwarantuje że od młyna w lewo nie padnie żaden bluzg na Jage (NIE DOTYCZY WISLY :lol: ) Ż.

PS. pesto przestań pierdolic bo zaczynasz mnie gościu wkurwiać swoimi tekstami
prosze nie usuwac!!!!!!
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Warson 2005-05-23, 4:42 pm

Coż Mogem Powiedzieć.... Marzeniem Było by Wygrac mecz nie wazne ile ale najlepiej tak jak z ŁKS bo wtedy jest 100razy wieksza radość a tez smutek przyjezdnych.

Ale Boje Sie ze Nie bedzie łatwo.

Stawiam 1-0 Nic inngeo nie przychodzi do głowy.
Warson

Postprzez SCORPARO 2005-05-23, 4:57 pm

Myślę ze chłopakli znów nie zawiodą i dadzą z siebe wszystko, niemniej jednak nie będzie latwo wyrwać punkty Jagieloni ( Ludziska to nie jest ruch chorzów), ale w myśl zasady : NADZIEJA UMIERA OSTATNIA obstawiam 2:1 DLA ZAGŁĘBIA.
SCORPARO

Postprzez bankier 2005-05-23, 7:26 pm

Ciekawie zapowiadające sie spotkanie - dwie drużyny o bardzo dużym potencjale. Do tego dochodzi walka o miejsce w strefie barażowej. Także historia spotkań między klubami z Sosnowca i Białegostoku czyli baraże o ekstraklasę z 1991 roku "budują" klimat tego spotkania. Na koniec wspomnienie jesiennego meczu przyprawia o "gęsią skórkę" bo cztrey stracone bramki i żadnej strzelonej - powinno być wystarczającym powodem by Sosnowiczanie zagrali na 120% swoich możliwości. Ze strony personalnej - ciekawe czy Trener zdecyduje sie wstawić od pierwszej minuty Warakomskiego (a ten ma coś do udowodnienia trenerowi Nawałce)? I może wreszcie odblokuje sie Morawski i strzeli bramkę (najlepiej zwycięską - by zmazać plamę z Białegostoku, gdzie strzelił.... ale do własnej bramki).
bankier

Postprzez ufel65 2005-05-23, 8:15 pm

Wiem Że Mecz Będzie Ciężki Ale Obstawiam 2:1 Dla Nas :D
ufel65

Postprzez Pesto 2005-05-23, 11:45 pm

Adi89 napisał(a): Ż.

PS. pesto przestań pierdolic bo zaczynasz mnie gościu wkurwiać swoimi tekstami

już mam jedno żółtko za parodiowanie twoich "mondrych" tekstów. drugiego mi nie trzeba. to ci ino powiem : nie podoba się , nie czytaj.
Pesto
kumaty

Postprzez W@llace 2005-05-24, 7:19 am

Napewno będzie bardzo bardzo ciężko ... Stawiam na skromne 1:0 !!
W@llace

Postprzez ziuk_NYC 2005-05-24, 7:22 am

nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale piszac "to cos" ublizasz swojemu klubowi bo wlasnie twoj klub dostal becki od tego "czegos" 4-0 wiec najpierw mysl a potem pisz. Co do wyniku mysle ze bedzie remis, choc ze wzgledu na Waszego forumowicza pesto zyczylbym sobie kolejnego 4-0 dla Jagiellonii
ziuk_NYC
ziuk_NYC

Postprzez żółty szalik 2005-05-24, 10:32 am

Wygra Zagłębie .... stawiam na 2-1, bo wystarczy zoabczyć po wiosennych wynikach, ze ZS jest jedną z lepszych drużyn. Ale mecz będzie słaby, a piłkarze nie dostosują się poziomem do trybun :)
Jeśli zagra Warakomski to tylko plus dla nas, chyba , ze w Zagłębiu podniósł ciut swój pozoim (czytaj poprawił bieg , bo u nas często nie zadążał za napadziorami).

off topic
Pesta nie zawiodła jak zwykle :lol: , zacznijmy od tego, ze nie jest to kibic Zagłębia, a jedynie netowa sympatyczka -L- i do tego ślonzaczka :x , owa Pesta nie byłaby sobą , gdyby nie napisała czegoś przeciwko Jagiellonii :lol: .
Proponuję zostawić temat owej dziewczynki i miejmy nadzieję , ze swoje żale wyładuje na stadionie a Adi walnie w pysk i będzie po kłopocie :shock: (ale pamiętaj Adi , że kobiet się nie bije więc masz duży dylemat ) 8)
żółty szalik

Postprzez WOJTEK 2005-05-24, 10:35 am

HMMMM. A WIELKI BRAT PATRZY... 8) 8) 8)
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Ader 2005-05-24, 11:08 am

żółty szalik napisał(a):

off topic
Pesta nie zawiodła jak zwykle :lol: , zacznijmy od tego, ze nie jest to kibic Zagłębia, a jedynie netowa sympatyczka -L- i do tego ślonzaczka :x , owa Pesta nie byłaby sobą , gdyby nie napisała czegoś przeciwko Jagiellonii :lol: .
Proponuję zostawić temat owej dziewczynki i miejmy nadzieję , ze swoje żale wyładuje na stadionie a Adi walnie w pysk i będzie po kłopocie :shock: (ale pamiętaj Adi , że kobiet się nie bije więc masz duży dylemat ) 8)

Adi tego nie pisal :lol:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna