Rozkład jazdy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Rozkład jazdy

Postprzez krzysztof 2005-05-22, 10:07 pm

LAGUNA23 napisał(a): 32. kolejka
2005-06-04
Piast Gliwice - Podbeskidzie Bielsko-Biała 17:00
MKS Mława - Widzew Łódź 17:00
Zagłębie Sosnowiec - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 17:00

Ze Świtem gramy chyba o 14.00 ? (Taki ciekawy mecz a koliduje mi z weselem ;-))
krzysztof

Re: Rozkład jazdy

Postprzez Damian W. 2005-05-22, 10:50 pm

krzysztof napisał(a):
Ze Świtem gramy chyba o 14.00 ? (Taki ciekawy mecz a koliduje mi z weselem ;-))

Tobie też ?? :)
Damian W.

BARAŻE ???

Postprzez mike79 2005-05-23, 8:44 am

Co by nie mówić ostatnie pięć kolejek 2 ligi zapowiada się niezwykle cieKAWIE.Aż cztery drużyny mają szansę na grę w barażach o EKSTRAKLASĘ (w tym Nasze ZAGŁĘBIE!!!).Teoretycznie najłatwiejszy układ meczów ma Podbeskidzie(i raczej to wykorzystają),z drugiej strony najmniej korzystny właśnie My ZAGŁĘBIE(w tym mecze z drużynami bezpośrednio zainteresowanymi barażami).
Niestety :(( po przeprowadzeniu kilkunastu róznych symulacji wyników w najbliższych kolejkach wygląda MI na to że nawet komplet zwycięstw we wszystkich pozostałych meczach NIE DA NAM MIEJSCA BARAŻOWEGO!!( o którym-tak na marginesie-nikt w klubie i tak nie mówi)."Zwycięzcą polowania" wg moich wyliczeń zostanie ........PODBESKIDZIE :( (ale taka drużyna w barażach to nawet z ODRĄ WODZISŁAW ma szanse niewielkie).Będący aktualnie na premiowanym miejscu WIDZEW musi liczyć na przychylność "Fijarczyków" i zasobnośc portfela swojego szefa i prezesa.Wtedy to moje wyliczenia wezmą w łeb.
Jedno jest pewne EMOCJI NIE ZABRAKNIE NAM DO OSTATNIEJ KOLEJKI, A JAK SIĘ TO WSZYSTKO SKOŃCZY CZAS POKAŻE.

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez slawojka 2005-05-23, 9:20 am

My w Sosnowcu twierdzimy że wszystko wygramy, ale na pewno tak samo twierdzą i w Łodzi i w Bielsku i w Białymstoku. Ktoś na pewno racji nie ma, jeśli wygramy po drodze z Jagą i Świtem to mecze w Łodzi z Widzewem i w Bielsku z Podbeskidziem będą niezwykle pasjunujące. Dla kibiców z wysokim ciśnieniem dobra rada - zostać w domu :D
5 punktów przewagi Widzewa to dużo, ale... Wystarczy porażka z nami w gorszym rozmiarze niż nasza porażka z nimi w Sosnowcu i jeden głupi remisik, np. z ŁKS-em, i ... dalej sami sobie dopowiedzcie :D

Inną sprawą jest to, że ten sam Widzew ma tylko i aż 5 punktów do Arki, która ma: Bełchatów (d), Szczakowianka (w), Radomiak (w), Ruch (w) i na koniec Jagiellonia (d). I ja tu widzę, niestety dla naszego Zagłębia, zamianę miejsc Arki z Widzewem...
slawojka

Postprzez slawojka 2005-05-24, 9:56 am

Prześledziłem tabelę i układ rozgrywek, wszyscy pominęliśmy Kujawiak Włocławek. Czy nie za wcześnie? Co prawda są w tabeli 3 punkty za nami, ale dziś kończą ten "dziwny" mecz z ŁKS-em i w zasadzie juz mogą dopisać 3 punkty. (Nie będę komentował otoczki tego meczu :? )
Ten sam Włocławek ma przed sobą też nie trudny rozklad, a napewno łatwiejszy niż my, otóż:
Kujawiak Włocławek - Szczakowianka Jaworzno
Radomiak Radom - Kujawiak Włocławek
Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów
Jagiellonia Białystok - Kujawiak Włocławek
Kujawiak Włocławek - Widzew Łódź

do tego pamiętajmy, co pokazuje mecz m.in. z ŁKS-em, że mają mocne plecy "na górze" , więc grono rywali do barażów powiększmy o włocławian
slawojka

Postprzez WOJTEK 2005-05-24, 10:33 am

slawojka napisał(a):Prześledziłem tabelę i układ rozgrywek, wszyscy pominęliśmy Kujawiak Włocławek. Czy nie za wcześnie? Co prawda są w tabeli 3 punkty za nami, ale dziś kończą ten "dziwny" mecz z ŁKS-em i w zasadzie juz mogą dopisać 3 punkty. (Nie będę komentował otoczki tego meczu :? )
Ten sam Włocławek ma przed sobą też nie trudny rozklad, a napewno łatwiejszy niż my, otóż:
Kujawiak Włocławek - Szczakowianka Jaworzno
Radomiak Radom - Kujawiak Włocławek
Kujawiak Włocławek - Ruch Chorzów
Jagiellonia Białystok - Kujawiak Włocławek
Kujawiak Włocławek - Widzew Łódź

do tego pamiętajmy, co pokazuje mecz m.in. z ŁKS-em, że mają mocne plecy "na górze" , więc grono rywali do barażów powiększmy o włocławian
KUJAWIAK NA 100% NIE WYGRA Z RADOMIAKIEM I RUCHEM. WIDZEWA TEŻ NIE POJEDZIE BO WE WŁOCŁAWKU BĘDZIE Z 2000 WIDZEWIAKÓW I BĘDĄ SIĘ BAĆ DYMÓW. KUJAWIAK ODPADA MOIM ZDANIEM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez slawojka 2005-05-24, 11:15 am

WOJTEK napisał(a):KUJAWIAK NA 100% NIE WYGRA Z RADOMIAKIEM I RUCHEM

Skąd masz Wojtek takie dane? :D to ja idę do Profesjonala,.... :D
slawojka

Postprzez WOJTEK 2005-05-24, 12:37 pm

POPATRZ NA SYTUACJĘW TABELI. I WSZYSTKO JASNE...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2005-05-24, 1:28 pm

moim zdaniem awanse juz zostaly " rozdane " !!!!!!!
1. belchatow
2. korona
3. arka
4. widzew
tomi2509

Postprzez zs 2005-05-24, 1:31 pm

zobaczycie jak teraz zaczną sie zmieniać wyniki po aferze w PZPN-ie Arce Widzewowi i Kujawiakowi sędziowie już tak pomagać nie będą a więc wszystko jest możliwe
zs

Postprzez Pesto 2005-05-24, 1:44 pm

Arka jest na tyle mocna , że awansuje i bez pomocy sędziów.
Oszustom z Włocławka życzę jak najgorzej.
Pesto
kumaty

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna