MAŁOCHA , UJEK Najlepszy ataka na wiosnę w II LIDZE !

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez krzysztof 2004-12-01, 2:08 pm

już przed rundą jesienną słyszałem podobny motyw, że zatrzymanie Uja to największe wzmocnienie w 2 lidze
krzysztof

Postprzez gruby 2004-12-01, 2:55 pm

Napewno napastnikiem numer jeden jest narazie Pitry,i w rundzie wiosennej wydaje mi się że pewnie będzie miał pewne miejsce w składzie.A co do 2 pozostałych Ujka i Małoche to licze że Ujek się w końcu przebudzi i zaczne te bramki strzelać( w końcu za to się go rozlicza)Małocha wraca po kontuzji,jeśli nie zostanie z nim kontrakt rozwiązany to niech spokojnie się przygotowuje do rundy wiosennej.Rywalizacja pomiędzy napastnikami powinna przynieśc jakiś efekt,nikt z nich nie będzie się czuł pewnie, i będzie starał się pokazać z dobrej strony...
gruby

Postprzez zibi 2004-12-26, 9:43 am

Jabym na miejscu K. Tochela Ujka ustawił na środku pomocy a Małoche i Pitry do ataku,ciekawie by wyglądała druga linia z Ujkiem, Lachowskim i Skrzypkiem.
zibi

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-12-30, 2:31 pm

Oczywiscie to sa moje mysli Malocha - Pitry to dwoch napastnikow, natomiast w pomocy brakuje mi informacji, a mianowicie: czy Morawski moglby dobrze grac na lewej pomocy, czy Skrzypek moglby grac na lewej pomocy, poniewaz nie mam pewnosci to ustawie pomoc tak jak ja to widze: Morawski - Ujek - Lachowski - Skrzypek. A dlaczego tak otoz szukam w tym skladzie ktory posiadamy max profesjonalizmu, checi gry noi odpowiedzialnosci za wynik meczu. Do ustawienia obrony wrocimy po uzyskaniu wiecej informacji o zwodnikach po Nowym Roku.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez robek 2004-12-30, 4:42 pm

o czym ty mowisz,lepiej wziasc mlodego dobrego napastnika z nizszej ligi niz maloche trzymac i placic mu kontrakt ,znowu pobiega 45min i cos mu sie stanie
robek

Postprzez quickstarter 2004-12-30, 9:55 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Oczywiscie to sa moje mysli Malocha - Pitry to dwoch napastnikow, natomiast w pomocy brakuje mi informacji, a mianowicie: czy Morawski moglby dobrze grac na lewej pomocy, czy Skrzypek moglby grac na lewej pomocy, poniewaz nie mam pewnosci to ustawie pomoc tak jak ja to widze: Morawski - Ujek - Lachowski - Skrzypek. A dlaczego tak otoz szukam w tym skladzie ktory posiadamy max profesjonalizmu, checi gry noi odpowiedzialnosci za wynik meczu. Do ustawienia obrony wrocimy po uzyskaniu wiecej informacji o zwodnikach po Nowym Roku.
Pozdrawiam
Tadeusz

jeden napastnik?
quickstarter

Postprzez krzysiu 2004-12-31, 12:39 am

zibi napisał(a):Jabym na miejscu K. Tochela Ujka ustawił na środku pomocy a Małoche i Pitry do ataku,ciekawie by wyglądała druga linia z Ujkiem, Lachowskim i Skrzypkiem.

A moim zdaniem środek pomocy to miejsce dla Malinowskiego, a nie Ujka!
Niezła byłaby wersja z trójką napastników, z tym że wtedy typowo w ataku widziałbym parę Ujek - Małocha a Pitrego wspomagającego ich środkiem. Z takim ustawieniem i umiejętnościami tych graczy możnaby grać na dwa sposoby. Albo wrzutki na Małochę i Ujka zgrywających głową gdzieś do środka, a wchodzący Pitry wykańcza akcje, albo druga wersja z dolnymi piłkami przez Pitrego, który rozdzielałby je na lewo i prawo do Ujka i Małochy. Przy jego umiejętnościach dryblingu i celności podań wychodziłoby to doskonale, a przy okazji sam pewnie by sporo trafiał.

P.S.
Utkwiło mi w pamięci świetnie podanie Pitrego do Morawskiego ok. 30 minuty meczu w Bełchatowie. Niestety Morawski będąc może dwa metry przed bramką nie zdążył dołożyć nogi do piłki i ubiegł go bramkarz Bełchatowa. Albo jeszcze bramka na 1:2 w Ostrowcu. Piękny rajd prawą stroną i wrzutka do Chwalibogowskiego.
Takich akcji się nie zapomina!!!
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez UK 2005-01-01, 10:36 pm

:D i wszystko w temacie.
UK

Postprzez mały 2005-01-20, 6:19 pm

Wojtek już zaczyna strzelać , oby tak w lidze !!
mały

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna