Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
warchlak napisał(a):mam nadzieje ze nie zdymisjonują trenera poniewaz to dobry trener ale niestety zawodnicy nie ci :evil: mam nadzieje ze się nie powtórzy sytuacja z przed 3 sezonów kiedy to Krzysiu Tochel odszedł z Zagłębia a jego miejsce zajął trener z światowej półki Krótki dzieki któremu spadlismy do 3 ligi na 2 sezony :?
warchlak napisał(a):mam nadzieje ze nie zdymisjonują trenera poniewaz to dobry trener ale niestety zawodnicy nie ci :evil: mam nadzieje ze się nie powtórzy sytuacja z przed 3 sezonów kiedy to Krzysiu Tochel odszedł z Zagłębia a jego miejsce zajął trener z światowej półki Krótki dzieki któremu spadlismy do 3 ligi na 2 sezony :?
Qba napisał(a):warchlak napisał(a):mam nadzieje ze nie zdymisjonują trenera poniewaz to dobry trener ale niestety zawodnicy nie ci :evil: mam nadzieje ze się nie powtórzy sytuacja z przed 3 sezonów kiedy to Krzysiu Tochel odszedł z Zagłębia a jego miejsce zajął trener z światowej półki Krótki dzieki któremu spadlismy do 3 ligi na 2 sezony :?
tak dobrze nam szlo w 3 lidze, bo Zaglebie gralo otwarta pile, bardziej ofensywna, natomiast teraz to z reguly jest obrona czestochowy i kontry.. przynajmniej tak sie mecze zaczynaja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników