Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
slawojka napisał(a):Sędziowanie jest złe bo przegrywamy... taki wniosek z Waszych postów.
Temat bez sensu, każdy wiadomo co będzie pisał, bo nasze Zagłębie znów przegrało... Dla mnie ten temat równie dobrze mógłby brzmieć: "Chcesz się wypłakać to tutaj"
Załóż taki temat, po meczu wygranym 5:0 w tym dwa karne i jedna bramka dla gości nie uznana. Wtedy sędziowanie będzie super!!!!
fabian napisał(a):Qba, tym razem się z Tobą nie zgodzę. Ten temat to miejsce dla frustratów do wypłakania się, niezależnie od Twoich intencji. Bo nic mądrego w nim nie napisano, oprócz kilku banałów typu: "40% sędziów jest skorumpowanych". Skąd niby te dane? Bzdura jakich mało.
Nie sądzę, żeby było tu wiele osób, które są w stanie kompetetnie, nie emocjonalnie, wypowiedzieć się na temat wyszkolenia naszych sędziów. Co więcej nie sądzę, żebyśmy w pierwszej i drugiej lidze mieli sędziów bardziej przekupnych od innnych lig europejskich. Patrz Włochy czy Czechy. Pzdr.
Zagórze_Fan napisał(a):A ja myślę, że poza trzecią ligą NAS nie chcą :!:
W trzeciej lidze nie było przekrętów (a jak były to rzadko), natomiast jak graliśmy poprzednio w drugiej lidze, to także wiele meczy popsuli sędziowie (piłkarze i trenerzy nawet nie chcieli się wypowiadać o pracy sędziów). Jednym słowem PZPN nas nie chce i pewnie chciałby, abyśmy nadal podróżowali w niższych ligach, byle nie w drugiej a nawet w pierwszej :!: :wink: :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników