przez Gość 2004-09-17, 1:48 pm
Amica - gra bez pomysłu, kiepskie widowisko. Widać jednak było, że w drugiej połowie ten wiatr przeszkadzał. Myślę jednak, że w rewanżu Amica nie da sobie wydrzeć zwycięstwa i awansuje do kolejnej rundy.
Wisła - zgadzam się ze Zgredosem. Kukiełka to jakieś nieporozumienie, chłopak powinien zawiesić buty na kołku bo tylko się kompromituje. Druga połowa bardzo dobra, zabójcze 4 minuty i zwycięstwo. Zastanawiam się tylko ile jeszcze razy polscy bramkarze będą kapitulowali po kiksach, nieporozumieniach itp. swoich obrońców. Przecież Wiślacy w tym meczu strzelili 6 bramek!!! No ale taka jest piłka. W rewanżu będzie trudno, ale jeśli zagrają tak jak w drugiej połowie wczorajszego meczu to współczuję Gruzinom.
Legia - szczerze mówiąc nie widziałem ostatniego kwadransa, ale po tym co zobaczyłem to Legioniści zaprezentowali się bardzo dobrze. Szczególnie iż tak straszono nas tymi austriakami. Gdyby jednak w pierwszej połowie nasi zdobyli tą bramkę a nie urządzali sobie konkursu trafiania w słupek to nawet słabsza forma niektórych legionisów nie przeszkodziłaby w wygranej. TAKIE SYTUACJE TRZEBA WYKORZYSTYWAĆ!!!!!!!! Ale przed nami jeszcze rewanż na Łazienkowskiej i wątpię żeby Legia zmarnowała taką szansę.
Podsumowując, jedni z większym, inni z mniejszym trudem, ale wszyscy powinni awansować do rozgrywek grupowych.