^m@rcin^ napisał(a):A kto powiedzial ,ze przed Ruchem i Widzewem nie bedzie przedsprzedazy ?
Marcin ale narazie nie ma i to był taki przykład a Ty już się czepiasz :evil: :wink:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
DaMi napisał(a):Pewnie się wkurzył że my ( FB ) zarabiamy złotówke na bilecie
SSA'BlackMan napisał(a):DaMi napisał(a):Pewnie się wkurzył że my ( FB ) zarabiamy złotówke na bilecie
A co do tych złotówek to 100% racji. Panu Dyrektorowi to najlepiej by pasowały same takie "Pikniki", które nic nie wnoszą do oprawy meczu tylko te pasiate szaliczki. Ja poza biletam to nawet były by to ostatnie grosze to zawsze daje na oprawe do puszki.
SSA'BlackMan napisał(a):DaMi napisał(a):Pewnie się wkurzył że my ( FB ) zarabiamy złotówke na bilecie
Dzięki stary za podkreślenie tematu, bo po tym forum dużo nie dowiarków chodzi i pisze mi, że sieję ploty. To będą mieli ploty już niebawem. A co do tych złotówek to 100% racji. Panu Dyrektorowi to najlepiej by pasowały same takie "Pikniki", które nic nie wnoszą do oprawy meczu tylko te pasiate szaliczki. Ja poza biletam to nawet były by to ostatnie grosze to zawsze daje na oprawe do puszki.
WOJTEK napisał(a):ŻÓŁTA KARTKA.
WAB napisał(a):Ja bym sie tam nie chwalil, ze daje ostatnie grosze. To swiadczy tylko o twojej kreatywnosci, w przeciwienstwie do kreatywnosci wysmiewanych "Pikników". A z drugiej strony to rzeczywiscie wal do Rudego, bo szkoda oczu dla wypocin nastepnego pokrzywdzonego przez system. Kupujesz karnet i po temacie. Moze juz czas na odrobine samodzielnosci?
JUŻ NAPISAŁEM.PRETENSJE? W OCZY I NA ŻYWO.DLA TWEGO DOBRA ZAMYKAM TEMAT.SSA'BlackMan napisał(a):WOJTEK napisał(a):ŻÓŁTA KARTKA.
No ale widzisz Wojtas. Pan Rudy już o tym wie doskonale, że kibice, a przede wszystkim chyba Ultrasi są nie zadowoleni jego decyzją i potwierdzają to co pisze. A przecież nie odnoszę się obraźliwie wprost na pana Rudego, tylko pisze co myśle o jego postanowieniach na najbliższy czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników