przez CharoN^ 2004-06-03, 1:29 pm
Osobiście będę kibicował Niemcom, Czechom, Holendrom, Włochom (kolejność przypadkowa). Na ME napewno wystąpi wiele silnych zespołów (Portugalia, Francja, Hiszpania, Anglia ...). Ogólnie zapowiadają się ciekawie. Mam nadzieję że moi faworyci zajdą daleko - Niemcy (stabilna drużyna, na MŚ 2002 pokazali świetny futbol i powinni ponownie "zamieszać", Holandia (Pomarańczowi napewno będą w grupie ścisłych faworytów. Świetny zespół, wyszkolenie techniczne, i wiele walorów które wskazują właśnie na nich. Jeżeli miałbym obstawiać to własnie na Holendrów, Portugalczyków lub Francuzów), Włochy (Mam nadzieję że "przebudzą" się po niezabardzo udanym dla nich okresie. Wiele gwiazd w zespole [zresztą jak w każdej silnej drużynie] powinno poproawdzić Włochów. W tym roku sądze, iż dojdą conajmniej do półfinału.) i pozostały Czechy (mój cichy faworyt, chciałbym aby to właśnie nasi południowi sąsiedzi zdobyli ME, może nie jest to znacząco realne, ale wszystko jest możliwe. Jeśli Czesi zagrają na 100% swoich możliwości to napewno będą "czarnym koniem" imprezy).