Problemy Śląska

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Shilton 2003-11-27, 12:38 pm

Cześć.

Tutaj faktycznie kolega Eddie ma rację - źle się nie życzy najgorszemu wrogowi. Mam nadzieję, że awansują obydwie drużyny bez względu na zajęte miejsca na koniec sezonu.

Pozdrawiam serdecznie - Shilton.
Shilton

Postprzez zgredos 2003-11-27, 2:27 pm

Myślę że Śląsk zapłaci Oleśnicy trochę kaski i sprawa będzie zakończona. Uważam że tak samo będzie z zakazem dla kibiców Śląska po nowym roku anulują tą kare
zgredos

Postprzez slawojka 2003-11-27, 2:45 pm

Też nie wierzę i nie chcę żeby odebrali punkty Śląskowi. To bez sensu, ale czy decyzje PZPN-u czy tam ich podregionówkogoś jeszcze moga zdziwić ??? Jedna wielka chołota...
A propos baraży to widzę że prawie wszyscy prócz LTMario sa przeświadczeni że zajęcie drugiego miejsca premiuje awansem. Tu się jeszcze można bardzo przejechać, bo w okolicy 13. miejsca (które nas najbardziej póki co interesuje) kręcą się m.in. Ruch, Arka, Bielsko, ŁKS... Nie wiem czy to stawia Śląsk (czy Zagłębie) w roli faworyta...
Pozdrawiam fanów Zagłębia i Śląska!!
slawojka

Postprzez jasju 2003-11-27, 2:49 pm

_ToMaSzEk_ napisał(a): naszczeście Zagłębie niejest w to wmieszane więc koło pały, chociaż wolałbym Śląsk w II lidze niż np. jakiś Kietrz.

Znowu do Kietrza, o NIEEEEEEEEEEE :!:

Slask albo Odra ;]
jasju
Niwka Fans

Postprzez Soyer 2003-11-28, 3:03 pm

Nie odbiorą Śląskowi punktów. Zresztą ja i tak bym nie chciał. Wierze że wejdziemy z pierwszego miejsca a Śląsk z drugiego.
Soyer
Moderator

...

Postprzez Krawiec 2003-11-29, 12:59 am

O ile mnie pamieć nie myli były już takie przypadki nawet w I lidze, ze kluby zalegały z finalizacją tansferów , a piłkarze grali , strzelali bramki i zadnych walkowerów nie było. W niedotrzymywaniu umów specjalizował sie swego czasu Widzew. Za R.Czerwca nie wiem czy zapłacili Zagłębiu całość ustalonej kwoty, a na pewno zwekali z tym bardzo długo.

Byłoby wileką niesprawiedliwością odbieranie punktów Śląskowi. Niemniej klub powinien za takiego gracza czym prędzej zapłacić . Jeśli nie to chętnie widziałbym go na testach w Zagłebiu ;-).

Pozdro !
Krawiec

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna