Robert Stanek nie dgadał się w Cidrach czy to prawda?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez _sZaDi_ 2003-01-29, 4:57 pm

Podobno oprócz lochy do pastuchów idzie pan;] baczyński...15 trzeba ich bluzgać, to kórestwo tak przejść do klubu walczącego tak jak my o awans;] c*** im w dupy !
_sZaDi_

Postprzez WOJTEK 2003-01-29, 5:45 pm

BARDZO CHĘTNIE.TYM BARDZIEJ,ŻE BECZYŃSKI TEŻ POKOCHAŁ PIASTA!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez A-No-Nim 2003-01-29, 6:26 pm

Odpierdolcie się od Baczyńskiego i Adamczyka. Wywalili ich z Zagłębia to normalne że szukają roboty w innych klubach a jak Piast chce ich wziąść to jeszcze lepiej dla Zagłębia bo z takimi słabymi zawodnikami Piast na pewno nie awansuje do 2 ligi.
A-No-Nim

Postprzez Gość 2003-01-29, 6:29 pm

Oj panowie Baczynski i Adamczyk jak zagraja p[rzeciw zaglebiu to czuje ze sie beda chcieli na nas pomsic i beda sie starali udowodnic ze sa kims, udowodnic nam kibicom, trenerom... moge sie zalozyc ze wloza max sily ale to sie okaze oby tak nie bylo Pozdro all :!: :!: :!: :!:
Gość

j.w.

Postprzez bankier 2003-01-29, 6:30 pm

racja, całkowita racja!
bankier

racja.

Postprzez bankier 2003-01-29, 6:32 pm

racja cd... moja wypowiedz dotyczyła słów A-No-Nim'a
bankier

re

Postprzez Soyer 2003-01-29, 8:50 pm

Z powazaniem dla kolegow ktorzy sa z Zagłębiem na dobre i na zle ale zastanowice sie co wy chceice? Pewne wypowiedzi sa zalosne - Pierw dwa lata "jedziecie" na MA RB - mieszacie z blotem i kazecie wypi**dalac obojetne gdzie tylko z dala od Zagłębia a teraz macie pretensje ze do Piasta. A co maja robic? - Grac w Slawkowie? Wy byscie sie cieszyli ale bez jaj panowie - zastanowcie sie co piszecie ? Chłopaki nie maja mozliwosc grac w Zagłębiu ale pozwólcie im swoich szans gdzie indziej!!!
Soyer
Moderator

re

Postprzez Tom 2003-01-29, 11:16 pm

Dla mnie to jest qrestwo ze poszli do piasta! Oni sa z sosnowca tyle razy sie wypowiadali ze jak to kochaja Zagłebie a tu co ida do hanysów i to jeszcze walczacych z nami o awans! Jak piłkarz kocha klub i miasto z którego sie pochodzi to jesli ma honor to nie gra w byle jakim klubie!!!!
Przykład? KOWALCZYK! Podobała mi sie jego wypowiedz po otrzymaniu oferty z poloni mimo za jest bezrobotny powiedział ze moze grac wszedzie tylko nie w : poloni widzewie wiśle i lechu! A to "tylko" dla tego ze on jest z warszawy i od dziecka kibicował Legi! Ale jak widać nasi byli "gwiazdorzy" nie maja ani honoru ani szacunku dla samych siebie!!
Tom

Do Toma

Postprzez bankier 2003-01-29, 11:22 pm

a chciałbyś grać w klubie gdzie co drugi kibic wyzywa Cię podczas meczu? za to, że niedokładnie podałeś, źle dośrodkowałeś, że jesteś synem prezesa? wydaje mi się że NIE! I między bajki po pewnym czasie możesz sobie włożyć opowieści o miłości i przywiazaniu do klubu! Jeszcze jedno w Zagłębiu tych zawodników już nie chcą - więc mogą grać gdzie im się tylko podoba (jeśli pracodawca bedzie chciał korzystać z ich usług). I nie nazywaj tego qrestwem - jest wolny rynek i mogą grać zarówno w Piaście, Czarnych Sosnowiec czy Widzewie! Pomyśl!
bankier

Postprzez topekaa 2003-01-30, 12:01 am

nie unoś się bankier!!! :) całkowicie się z tobą zgadzam. myślenie widocznie czasami boli. Jest wolny rynek - takjak napisałeś, a Baczyński i Adamczyk mają taki zawód - są piłkarzami (czy dobrymi czy słabymi to już inna sprawa - ja bym powiedział, ze raczej słabymi). W jedym klubie ich nie chcą to szukają innych. Niestety sentymentem do klubu rodziny nie wyżywią, a przykład Kowalczyka to już "drobna" przesada. w żaden sposób nie można ich porównać (nawet ilością czasu spędzoną w barze :) ) Cieszmy się, że ich już nie bedzie. Z ich punktu widzenia (głównie chodzi mi o Baczyńskiego) lepiej niż w Zagłebiu to na pewno ani nie będą grać, ani zarabiać (tak przypuszczam). Mam nadzieje, ze nie dadzą nam sie we znaki w najbliższym meczu.

Pozdro
topekaa

Postprzez Leyton 2003-01-30, 12:50 am

To Bankier: Dobrze Bankier, że to napisałeś!!! Mnie się już nie chce powtarzać, ale jak kibice wyzywali niektórych od lochy i synusia prezezesa, to ja im się nie dziwię,że próbują swoich sił właśnie w Piaście. Jak 15 marca zagrają na Ludowym to pewnie "zjedzą" trawę, bo będą mieli nam - kibicom coś do udowodnienia. Zeszmacono na na naszym stadionie Adamczyka, Baczyńskiego, Drzymonta, a teraz na forum rownież Stanka. No to się teraz nie dziwcie, że szukają innych klubów!!! Chcielibyście być nazywani na własnym stadionie lochą czy ryżym ch... ??? Bo ja nie.
Leyton

Postprzez WOJTEK 2003-01-30, 8:04 am

A MOŻE WY TEŻ ZOSTAŃCIE KIBICAMI PIASTA.CZY CHOCIAŻ RAZ PADŁY ZŁE SŁOWA NA KOSTERA,STACHA CZY INNYCH???NIE.ALE ONI WALCZYLI NA BOISKU.A TE DWA OSŁY???TYLKO PICIE,DYSKOTEKI I BRAK ZANGAŻOWANIA NA BOISKU.I TERAZ TEN PIAST.
WOJTEK
Adventure Group

do Wojtka!

Postprzez bankier 2003-01-30, 8:42 am

Zaczynasz byc śmieszny! a może Ty jesteś kibicem Piasta i niepodoba Ci się to, że do Twojej drużyny przechodzą zawodnicy z drugiej strony Brynicy??? W swoim zakompleksieniu boisz sie, że przez nich nie awansujecie do II ligi??? Ps. i tak głównym kandydatem do awansu jest Zielona Góra.
bankier

Re: re

Postprzez A-No-Nim 2003-01-30, 10:05 am

Tom napisał(a):Dla mnie to jest qrestwo ze poszli do piasta! Oni sa z sosnowca tyle razy sie wypowiadali ze jak to kochaja Zagłebie a tu co ida do hanysów i to jeszcze walczacych z nami o awans! Jak piłkarz kocha klub i miasto z którego sie pochodzi to jesli ma honor to nie gra w byle jakim klubie!!!!
Przykład? KOWALCZYK! Podobała mi sie jego wypowiedz po otrzymaniu oferty z poloni mimo za jest bezrobotny powiedział ze moze grac wszedzie tylko nie w : poloni widzewie wiśle i lechu! A to "tylko" dla tego ze on jest z warszawy i od dziecka kibicował Legi! Ale jak widać nasi byli "gwiazdorzy" nie maja ani honoru ani szacunku dla samych siebie!!

Widzę, że następnego debila przywiało na forum.

Kowalczyk przez rok gry w Hiszpanii zarobił więcej kasy niż Adamczyk i Baczyński razem wzięci zarobią przez całą swoją karierę. Kowalczyk jest już ustawiony finansowo i nie musi szukać klubu na siłę.

Śmieszne jest, że ludzie, którzy przez ostatnie 2 lata bluzgali na Adamczyka i Baczyńskiego i wkurwiali się tym, że grają w Zagłębiu tylko dzięki swoim ojcom, teraz mają pretensje, że A i B chcą grać w Gliwicach.

Weźcie się pierdolnijcie w łeb. Ciekawe, czy jak wy byście poszli na bezrobocie, to też bylibyście tacy "honorowi" jak tego żądacie od Marka i Rafała.
A-No-Nim

Postprzez A-No-Nim 2003-01-30, 10:11 am

WOJTEK napisał(a):A MOŻE WY TEŻ ZOSTAŃCIE KIBICAMI PIASTA.CZY CHOCIAŻ RAZ PADŁY ZŁE SŁOWA NA KOSTERA,STACHA CZY INNYCH???NIE.ALE ONI WALCZYLI NA BOISKU.A TE DWA OSŁY???TYLKO PICIE,DYSKOTEKI I BRAK ZANGAŻOWANIA NA BOISKU.I TERAZ TEN PIAST.

Widzę, że Wojtek cały czas trzyma formę i pierdoli od rzeczy.

Zadam ci jedno proste pytanie. Mam nadzieję, że odpowiedź na nie nie przekroczy twoich intelektualnych zdolności.

Czy wolisz, żeby zawodnicy, którzy piją wódę, chodzą na dyskoteki i nie angażują się w grę grali w:
a) Zagłębiu
b) Piaście.

Podpowiem, że jest to test jednokrotnego wyboru. Powinno być ci łatwiej.
A-No-Nim

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna