Co sądzicie o beniaminku Swornica Czarnowąsy?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-08-19, 4:24 pm

Krzysiu coś ostatnio strasznie przewrażliwiony jesteś :wink: :lol: :lol:
A tak na marginesie to autor tego tematu jest też autorem stronki Swornicy no i to od niego mamy to super logo Czarnowąsowskiego (czy jak to się tam odmienia :wink: ) klubu :lol: :lol: :lol: :lol:
Gość

Postprzez CZaRnYY 2003-08-19, 4:32 pm

Lekceważyć nie można nikogo, Swornicy też. Póki co jest 0-0, bo mecz jeszcze sie nie zaczął.

A swornica czarnowąsy jest dla mnie trochę śmeisznym klubem ze względu na nazwę, ale tylko dlatego :) Inna sprawa, że jest to małe miasteczko, ale pamiętajmy, że Radzionków też swego czasu miał pierwszą ligę.
CZaRnYY

Postprzez edddie 2003-08-19, 5:14 pm

BLISKO OPOLA.WIĘC MOŻE BYĆ CIEKAWIE,CHOCIAŻ ODRA OSTATNIO CIENIUTKA.CO POZA TYM ? NAZWA ZABIJA.ALE SIĘ POJEDZIE.LEGIA TEŻ MOŻE ZAGRAĆ W GORZYCACH Z ĆWOKAMI.OBYŚMY TYLKO RAZ TAM JECHALI.AMEN

A to Śląsk i Zagłębie nie grają w swoich miastach z wąsikami?..przecież bali się nas tam gościć :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez kamilos 2003-09-12, 10:22 am

Apropo zespolu z Czarnowąs życze im utrzymania w 3 lidze ale sadząc po grze i poziomie gry w 4 lidze opolskiej z ktorej weszli nie maja zbyt duzych szans.
kamilos

Postprzez Czachor 2003-09-12, 5:21 pm

ja mam pytanie do tych z czarnych wasow. macie tam moze szaliki ??
Czachor

Postprzez kibic ;) 2003-09-23, 2:01 pm

nie jestem kibicem Swornicem Czarnowasy...

ale tylko chcialem powiedziec cos o tym klubie... gmina Czarnowasy podlega pod gminę POPIELÓW (nie kojazyc z krolem Popielem) pod ktory podlega jeszcze 8 innych wsi. Czarnowasy sa praktycznie najbogatsze... hym... moze tylko sasiedni Dobrzen Wielki jest bogatszy, ale tam nie maja serca do walki :)
Swornica jest jak by nie bylo mloda drozyna... trzeba miec szacunek do wszystkich... na razie niestety sa ostatni w lidze, ale mam nadzieje ze nie spadna. przynajmniej na razie :)
sam jestem kibicem Amiki Wronki, ale daze duzym szacunkiem Zaglebie i Legie. nic nie mam do kibicow w/w klubow, o ile Wy nic nie macie do kibicow Amiki. mieszkam w sasiedniej z Sosnowcem Dabrowie Gorniczej :)
oka to by bylo na tyle, powiem tylko ze w Popielowie mam rodzine... :)
kibic ;)

Postprzez WOJTEK 2003-09-23, 2:07 pm

kibic ;) napisał(a):nie jestem kibicem Swornicem Czarnowasy...

ale tylko chcialem powiedziec cos o tym klubie... gmina Czarnowasy podlega pod gminę POPIELÓW (nie kojazyc z krolem Popielem) pod ktory podlega jeszcze 8 innych wsi. Czarnowasy sa praktycznie najbogatsze... hym... moze tylko sasiedni Dobrzen Wielki jest bogatszy, ale tam nie maja serca do walki :)
Swornica jest jak by nie bylo mloda drozyna... trzeba miec szacunek do wszystkich... na razie niestety sa ostatni w lidze, ale mam nadzieje ze nie spadna. przynajmniej na razie :)
sam jestem kibicem Amiki Wronki, ale daze duzym szacunkiem Zaglebie i Legie. nic nie mam do kibicow w/w klubow, o ile Wy nic nie macie do kibicow Amiki. mieszkam w sasiedniej z Sosnowcem Dabrowie Gorniczej :)
oka to by bylo na tyle, powiem tylko ze w Popielowie mam rodzine... :)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: AMIKA W DĄBROWIE?ŚWIAT OSZALAŁ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Szczurek 2003-09-23, 4:33 pm

Niby czemu, Zagłębie w Tarnowskich Górach
Szczurek

Postprzez kwachu 2003-09-24, 7:32 am

Mieszkać w Dąbrowie Górniczej i kibicować amice :evil: :shock: :evil: :shock: Jestem w cięzkim szoku. Zrozumiałbym jeszcze jakiś większy klub, z tradycjami - zdarza się. Tak jak napisał Szczurek - jest z Tarnowskich ale kibicuje Zagłębiu. Ale Amica :?: :!: :?: Klub na który przychodzi po 500 ludzi, ze wsi na której w nocy oświetlona jest tylko fabryka kuchenek... Przykre. Takie kluby powinny grać w lidze okręgowej a nie w pierwszej. Naprawde jestem w ciężkim szoku :shock: :shock: :shock:
kwachu

Postprzez Habeer 2003-09-25, 6:13 am

No i co z tego.Ja w I lidze kibicuję Groclinowi,aczkolwiek nie jeżdżę na ich mecze.Uważam.że mają najlepszą drużynę w lidze i będą w tym roku Mistrzem Polski.Z Hertą zagrali bardzo profesjonalnie i to mnie jeszcze utwierdziło w przekonaniu.

A po za tym mają barwy,jak AKS Niwka - bez niebieskiego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Habeer

Postprzez WOJTEK 2003-09-25, 6:57 am

Habeer napisał(a):No i co z tego.Ja w I lidze kibicuję Groclinowi,aczkolwiek nie jeżdżę na ich mecze.Uważam.że mają najlepszą drużynę w lidze i będą w tym roku Mistrzem Polski.Z Hertą zagrali bardzo profesjonalnie i to mnie jeszcze utwierdziło w przekonaniu.

A po za tym mają barwy,jak AKS Niwka - bez niebieskiego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A NIE ZA LEGIĄ?W TAMTYM ROKU O ILE PAMIĘTAM BYŁEŚ ZA WISŁĄ.W NAST PODOBNO POLKOWICE MAJĄ DOBRZE GRAĆ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

gołębie sosnowiec

Postprzez swornica 2003-09-25, 8:20 am

wiara, która się zesrałała już w zeszłym sezonie.
swornica

Re: gołębie sosnowiec

Postprzez WOJTEK 2003-09-25, 10:30 am

swornica napisał(a):wiara, która się zesrałała już w zeszłym sezonie.
PO SPOSOBIE TWOJEGO PISANIA WNOSZĘ,ŻE JESTEŚ WIEŚNIAKIEM.BEZ OBRAZY DLA MIESZKAŃCÓW WSI...
WOJTEK
Adventure Group

Wiara, która się zesrała

Postprzez Wiara, która się zesrała 2003-09-25, 10:33 am

stać was tylko na pyskówki ze Swornicą . Wiara, która się zesrała
Wiara, która się zesrała

Re: Wiara, która się zesrała

Postprzez WOJTEK 2003-09-25, 11:10 am

Wiara, która się zesrała napisał(a):stać was tylko na pyskówki ze Swornicą . Wiara, która się zesrała
GDYBY NASI WSZYCY KIBICE SIĘ WYSRALI (ALE BRZYDKIE SŁOWO) TO GÓWNO PRZYKRYŁO BY CAŁĄ TWOJĄ WIOCHĘ.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna