jondek napisał(a):Tak.Mówił jeszcze o napastniku,ale ten już chyba doszedł.Myślałem,że może padną jakieś nazwiska z jutuba
Ponoć to Jose Arkadio kazał uruchomić klauzulę Neymara

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jondek napisał(a):Tak.Mówił jeszcze o napastniku,ale ten już chyba doszedł.Myślałem,że może padną jakieś nazwiska z jutuba
Tadeusz Wisniewski napisał(a):jeden zawodnik
do środka pola
jondek napisał(a):Według katowickiego Sportu,testowany jest 22letni środkowy pomocnik z inklinacjami defensywnymi.Ze Słowenii.A swoją drogą ta gazeta to najszybsze i najlepsze źródło wiedzy o naszym klubie,redaktorze Jaroszewski.
maniek-75-75 napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):jeden zawodnik
do środka pola
Stlic rozwiązał kontrakt z Wisłą , czyżby On :D oczywiście to taki joke na dzień dobry
patrios91 napisał(a):Pod warunkiem, że Jaroszewski sprzeda nerkę albo dwie
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Pod warunkiem, że Jaroszewski sprzeda nerkę albo dwie
Chyba tę z Będzina
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Pod warunkiem, że Jaroszewski sprzeda nerkę albo dwie
Chyba tę z Będzina
Tomcjo napisał(a):A propos Będzina . Sam byłem świadkiem jak auto na niepolskich blachach stanęło przed skrzyżowaniem , kierowca wysiadł z auta i złapał sie za głowę nie wiedząc jak jechać .
August napisał(a):Tomcjo napisał(a):A propos Będzina . Sam byłem świadkiem jak auto na niepolskich blachach stanęło przed skrzyżowaniem , kierowca wysiadł z auta i złapał sie za głowę nie wiedząc jak jechać .
Niech się cieszy że się nie stuknął z tym samym tramwajem kilka razy pod rząd.
Adamek182 napisał(a):A Alex nie posiada też europejskiego paszportu?
(przecie to prawie rodowity Holender-sprawdziłem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników