Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anakin napisał(a):Ja to się boję kogo jeszcze będą testować. Bo mam wrażenie, że to hurtowe sprowadzanie to szukanie i na pałę i na siłę. Tak czy owak nie widać w tym ani rozeznania ani przemyślanego działania.
August napisał(a):Stanek miał dość czasu aby rozglądać się na rynku
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Słuchajcie czy Makowski to jest z naszymi w WodzisławiuZ info wynika
że Legia nie zgłosiła Makowskiego jako zawodnika pierwszej drużyny jak
również nie był wymieniony w grupie zawodników którzy mogą być
wypożyczeni do innych Klubów.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. August - czytałem tą info ale dzisiaj na 90 minut jest wpis z którego
wynika jasno którzy zawodnicy zostają w Legii czyli są zgłoszeni do gry
i jest druga grupa zawodników którzy nie będą zgłoszeni do gry w Legii
wśród jednych i drugich nie ma Makowskiego - stąd moje pytanie.
Dziękuję i
Pozdrawiam
Tadeusz
bazant napisał(a):Wychodzi na to, że Sanogo zostaje w Legi
http://www.90minut.pl/news/278/news2789 ... kadre.html
Zostajemy z ręką w nocniku. A Prezes zapewniał że jest dogadany i Sanogo na 100% będzie u nas na jesień.
Jak dla mnie to paranoja co z nami robi Warszawa
August napisał(a):bazant napisał(a):Wychodzi na to, że Sanogo zostaje w Legi
http://www.90minut.pl/news/278/news2789 ... kadre.html
Zostajemy z ręką w nocniku. A Prezes zapewniał że jest dogadany i Sanogo na 100% będzie u nas na jesień.
Jak dla mnie to paranoja co z nami robi Warszawa
A coś się spodziewałŻe warszawscy friendsi oddadzą połowę pierwszego składu z miłości do swojej filii
Jesteśmy (na razie) z ręką w nocniku bo klubowe dupy wołowe nie potrafią zakontraktować solidnego napastnika szukając tanich murzynów w nadziei na znalezienie Sanogo-bis. A co do tego ostatniego od początku było zapowiedziane, że Zagłębie ma być tylko przystankiem dla niego, a jeśli już to wątpliwości budzi to, że Kierownik oddał go do centrali za tak naprawdę nie wiadomo jakie pieniądze, a jeśli wierzyć samemu Jaroszewskiemu jeszcze i tu skredytował centralę rozkładając rzekome odstępne na wieloletnie raty. W tej sytuacji nawet ujawniona oferta wstępna Lecha była lepsza bo choć nieco niższa ale raty były rozłożone bodajże do końca sierpnia tego roku a zatem klub by szybciej miał na koncie środki obrotowe, którymi mógłby obracać. A trzeba dodać, że negocjacji nie było a niewykluczone, że można bylo uzyskać więcej. Dla mnie klasyczne działanie Jaroszewskiego na szkodę spółki (klubu).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników