Kol. Novak - ja uważam ze PZPN powinien wydac werdykt w jasnej
sprawie a z nas to by si e wyśmiewali tylko - jak to czyniono z
Legnicy.
Pozdrawiam
Tadeusz
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Informacja o tym, że Górnik finansowo motywował naszych rywali w ostatnich meczach jest prawie oficjalna, więc zdolni byli do wszystkiego. Pamiętając o tym jak potraktowano nas w Zabrzu i o tym co prezes Górnika personalnie wypisywał na Jaroszewskiego, trochę dziwię się, źe tak łatwo odpuszczamy tego walkowera z Mielcem, szczególnie, że Serb w trybie pilnym został deportowany z Polski.
Obrażanie kibiców własnego klubu przychodzi mu nader latwoAugust napisał(a):novack napisał(a):Informacja o tym, że Górnik finansowo motywował naszych rywali w ostatnich meczach jest prawie oficjalna, więc zdolni byli do wszystkiego. Pamiętając o tym jak potraktowano nas w Zabrzu i o tym co prezes Górnika personalnie wypisywał na Jaroszewskiego, trochę dziwię się, źe tak łatwo odpuszczamy tego walkowera z Mielcem, szczególnie, że Serb w trybie pilnym został deportowany z Polski.
Jaroszewski na zewnątrz jest dupą wołową i w Zabrzu o tym dobrze wiedzą. W ślad zapewne w razie czego pójdą inni a Prezes Tysiąclecia w gębie mocny jest tylko wobec nas
Tomcjo napisał(a):I on bedzie chciał mniej kasy i bedzie sobie wypruwał żyły dla Zagłębia
Aha. To znaczy, że nie tylko ja mam podobne do Kol. Tomcjo obawy - ale i Kol. Adam1906 bynajmniej nie jest zdecydowanym przeciwnikiem tych obaw. To ja już bardzie niż do piłkarza M. Górskiego pytaniem, byłbym zaciekawiony pytaniem do Zarządu, co znaczą ruchy kadrowe i jaka jest główna myśl co do przyświecających Zagłębiu celów. No i jeszcze, bardzo bym się cieszył, gdyby odpowiedział Prezes Jaroszewski, ale tak, że można by uwierzyć.Adam1906 napisał(a):Tomcjo napisał(a):I on bedzie chciał mniej kasy i bedzie sobie wypruwał żyły dla Zagłębia
Spytaj sie go.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aro10