Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Anakin 2017-01-13, 8:31 am

novack napisał(a):Pan Prezes zadecydował, że zapłacimy za obóz przygotowawczy młodego Gęsiora i dopiero po powrocie zapytamy Ruch jaka jest cena za przejście Gęsiora do nas. Jeśli będzie nas stać, to zapłacimy, a jeśli okaże się za drogi, to oddamy go do Chorzowa juz przygotowanego, tak żeby Ruch zaoszczedził. Brawo!

Ja nie rozumiem także tego, że odpalamy – nieważne czy na stałe czy tymczasowo -swoich zawodników jak Mularczyk czy Tylec a „inwestujemy” w testowanie młodych z innych klubów.
Anakin

Postprzez Adam1906 2017-01-13, 9:51 am

Moim zdaniem główny problem polega na tym, że po raz któryś tam z rzędu w klubie biorą się za oglądanie pomocnika (nazwijmy go nr 20 czy chvj wie już którym) a nikt nawet nie pierdnie w kierunku szukania OBROŃCÓW. Ja naprawdę już nie wiem czy w naszym klubie mają tak nasrane w głowach, że od kilku lat nie widzą iż defensywa to pięta Achillesa sosnowieckiego Zagłębia????????? :twisted:
Adam1906

Postprzez turku 2017-01-13, 3:40 pm

Blajpios napisał(a):No, nie tak do końca!: właśnie testy rozpoczął zbawca pomocnik

No i super w tym klubie wszystko jest postawione na głowie. To jeden wielki burdel tymi transferami, trzeba porządnego alfonsa by to ogarnął bo obecny widac sobie nie radzi. Tutaj żadna decyzja nie jest racjonalna. A jak już jakaś wydaje się być racjonalną (zatrudnienie Mandrysza) to i tak wychodzi na to że jest nieracjonalna. No kuerwa, to cyrk jakiś jest.
turku

Postprzez novack 2017-01-13, 4:28 pm

Sam jestem mocno rozczarowany aktywnością Prezesa w okienku transferowym, ale dla podratowania atmosfery napiszę, że opierając się na już zaistniałych faktach, dostrzegam trzy "plusy dodatnie" używając retoryki wielkiego wolnomyśliciela (to od tempa pomyślunku, a nie od swobody myśli), który lotto się nie kłaniał, a mianowicie:
- odejście konfliktogennego Mandrysza i zastąpienie go koncyljacyjnym Banasikiem, który mam nadzieję będzie tylko niewiele gorszy od Magiery, a może nawet...
- zakończenie drenującego budżet kontraktu ze słabiutkim Wilkiem,
- powrót Fidzia, tj. najlepszego strzelca poprzedniego sezonu.
To są fakty, a jeśli faktami nie staną się odejścia Sanogo i Udo, to już jesteśmy dużo mocniejsi niż w listopadzie, a przecież jeszcze choćby jeden konkretny transer musi się zdarzyć.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez gothblack 2017-01-13, 6:22 pm

Stanowski na TT mówi że Prijo do PAOK a do Legii Sanogo z Zagłębia Sosnowiec........
gothblack

Postprzez gothblack 2017-01-13, 6:32 pm

errata Sanogo już w Legii...u nas dogra do końca sezonu

Musieliśmy sporo za niego przytulic skoro Lech dawał milion i nie przyjęliśmy tej oferty....ponizej link do artykułu

http://weszlo.com/2017/01/13/duzy-ruch- ... o-kupiony/
Ostatnio edytowano 2017-01-13, 6:37 pm przez gothblack, łącznie edytowano 1 raz
gothblack

Postprzez novack 2017-01-13, 6:36 pm

Na 90 min. Sanogo wycofany z transferów.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez gothblack 2017-01-13, 6:42 pm

Marek 90minut podaje tylko potwierdzone info, a Stanowski to fufel Lesnego i ma info zawsze z pierwszej reki przeczytaj artykuł,
gothblack

Postprzez Tomcjo 2017-01-13, 6:44 pm

Czyli napastnik potrzebny na gwałt
Tomcjo

Postprzez novack 2017-01-13, 6:46 pm

gothblack napisał(a):Marek 90minut podaje tylko potwierdzone info, a Stanowski to fufel Lesnego i ma info zawsze z pierwszej reki przeczytaj artykuł,

Potwierdzone są na czewrwono lub zielono, a na czarno niepotwierdzone i tak właśnie do dziś był tam Sanogo, teraz już go nie ma w żadnym kolorze, czyli pewnie jest dogadane z Legią i już nie jest na sprzedaż.
novack

Postprzez gothblack 2017-01-13, 6:51 pm

novack napisał(a):
gothblack napisał(a):Marek 90minut podaje tylko potwierdzone info, a Stanowski to fufel Lesnego i ma info zawsze z pierwszej reki przeczytaj artykuł,

Potwierdzone są na czewrwono lub zielono, a na czarno niepotwierdzone i tak właśnie do dziś był tam Sanogo, teraz już go nie ma w żadnym kolorze, czyli pewnie jest dogadane z Legią i już nie jest na sprzedaż.

Aaaaa juz teraz kumam co miałeś na myśli :) Jak już miał gdzieś odejść to dobrze, że tam..... mniej boli
gothblack

Postprzez August 2017-01-13, 7:10 pm

novack napisał(a):pewnie jest dogadane z Legią i już nie jest na sprzedaż

Poza tym przejście z filii do centrali to nie transfer.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez turku 2017-01-13, 8:40 pm

Czyli prezes jednak spełnia obietnice. Miały być trzy transfery, dwa już są. Czekamy na trzeci. Może Udo do Lecha.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
turku

Postprzez slawekchicago 2017-01-13, 10:01 pm

a mnie to cieszy , ze Vamara po zakonczeniu sezonu idzie do Legii . Nawet jesli I Legia I Lech dawali po milionie to jednak wole Legie. Czy to duzo taka kwota ? Na pewno NIE !! ale mimo wszystko nie jestesmy potega by moc zatrzymac Sanogo, takze teraz niech da DUUUUZO od siebie I pomoze nam w walce o awans a wtedy gdy przyjedzie z Legia na Ludowym z pewnoscia przywitany zostanie oklaskami . A co do Naszych transferow :lol: :lol: :lol: ze to sie koledzy sie jeszcze nie przyzwyczaili ze takowe beda tuz przed zakonczeniem przygotowan , najwczesniej w lutym takze ja tylko czekam na info ze Udo zostaje a na pozostale wiadomosci czekam od polowy lutego
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez alisamyyen 2017-01-13, 11:37 pm

Wkurwia mnie że zabierają nam zawodnika :czerwona: a my dostajemy jakieś resztki ze stołu typu Matić , Bartczak
alisamyyen

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna