Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sarmat napisał(a):damianeri zs napisał(a):Sarmat napisał(a):[quote="damianeri zs"]witajcie mam pytanie czy sobotni mecz będzie transmitowany przez radio zagłębie ze strony internetowej bo kiedyś były transmisje a teraz cicho sza
W sezonie 11'/12' Zagłębiowskie radio najprawdopodobniej nie będzie aktywne.
sarmat ale powiec mi dla czego nie będzie aktywne i kto tym radiem zarządzał i je prowadził czyżby to ktoś z ultrasów je prowadził i nadawał transmisje teraz to pewnie będą nadawać transmisje z b klasy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krzysztof Szymański - strona techniczna - bez niego ten serwis by nie powstał. Że też zniósł wszystkie nasze marudzenia.
mail: krzysztof.szymanski@zaglebie.eu
jackie57 napisał(a):Do SO_1906. Próbuję studzić rozpalone głowy niektórych optymistów. Wszystko wiem o sytuacji klubu, długach itp. , ale nie można z porażki u siebie z beniaminkiem, który dotąd nie zdobył ANI JEDNEGO PUNKTU, próbować robić sukces, bo to jest naprawdę wkurzające. Tak samo było po przegranym meczu w Toruniu. Niektórzy chwalą potencjał tej drużyny. Niestety, zabrakło go po straconym drugim golu w meczu z Calisią. Zamiast odrabiać stratę, drużyna załamała się psychicznie. To źle wróży na przyszłość. Zgadzam się natomiast z tym, że trzeba poczekać, aż zawodnicy okrzepną i zgrają się. Jeśli to nie nastąpi, będzie trzeba myśleć o korektach w składzie. Tak, czy inaczej, Zagłębie absolutnie nie może dopuścić do spadku do trzeciej ligi, mimo trudnej sytuacji klubu.
SO_1906 napisał(a):A czy ja mówie, że ta druzyna ma potencjał? Jednyny plus jest taki, że grają młodzi, których umiejętności są wątpliwe.
yahaya 1906 napisał(a):http://www.weszlo.com/news/7485-Ani_kla ... zszej_ligi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników