Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
alisamyyen napisał(a):fairplay8477 napisał(a):A ten napis o Stolpie brawa dla autora człowieku jestes taki załosny , ze normalnie głowa boli . !!!
To może jeszcze mamy mu podziękować i przeprosić a w geście pojednania zaprosić na wódke.
Dobromir01 napisał(a):Takie mecze jak ten wczorajszy są niestety wpisane w obraz naszego klubu.
Wszyscy wiedza ze tak jest i nie jest to niestety przypadek.
Nie wiem ile musi wody w Brynicy upłynąć aby to się zmieniło.
Może zamiast zmian trenera klub zatrudni psychologa dla naszych baletnic bo widać "chłopcy" się zupełnie pogubili.
Nawet Lacha już mówi ze nie umie wpłynąć na zespół- to nawet nie jest przykre tylko smutne.
Martwi mnie nie tylko postawa grajków na murawie ale i to co mówi trener, który bagatelizuje sprawę.
Co do kwestii kibicowania, nie wiem, niestety nie bylem na tym meczu ale pamiętam jeden taki mecz z innego sezonu kiedy to "kibicowaliśmy" chyba Turkowi. Sam miałem w tedy mieszane uczucia i rozdarte serce. Było mi wstyd za postawę moich na murawie ale nagroda za postawę rywala tez się nalezala. Widzę ze historia niestety lubi się powtarzać.
Nie mniej chodzę na" Moje Zagłębie" zawsze kiedy tylko mogę, a jeśli fizycznie nie mogę, to oglądam relacje Live i słucham "Radia Zagłębiowskiego"
Za co dziękuję wszystkim zaangażowanym w działalność klubu.
Tym co nie chcą przychodzić na Ludowy - mówię Pa Pa , bo to tak jak z wyborami -nie głosujesz to nie narzekaj ze jest źle.
Ja chodzę i denerwuje się za własna kaskę - potem mogę pomarudzić.
Pozdrawiam Wszystkich Kibiców Zagłębia
August napisał(a):Nie wiem czy Łuczyewk coś wącha albo ze mna coś nie tak, ale facet w wypowiedzi na trójce stwierdził, że Nielba miała ze 2 sytuacje w meczu.
Poza tym Kozielski potwierdził rozmowy o wykupieniu całego pakietu od Szatana.
August napisał(a):Ojrzyński apelował, żeby nie przekreślać szans Zagłębia na awans. - Nie bądźmy samobójcami. Nasza strata do miejsca premiowanego awansem to tylko trzy punkty. Dziś nie jest miło, ale musimy to przełknąć. Zapewniam, że moi piłkarzy nie przeszli obok meczu - podkreślał.
Spotkanie oglądał z trybun Dariusz Kozielski. Działacz kojarzony dotąd z Odrą Wodzisław potwierdził, że wciąż jest zainteresowany zakupem akcji, które należą do Krzysztofa Szatana - właściciela Zagłębia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack