Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Postprzez Qcu20 2010-05-11, 9:05 pm

wiadomo, że coś jest nie tak.
Widocznie jak się okazuje można.
Zostaliśmy ukarani z tego samego powodu tylko przez kogoś innego..
Qcu20

Postprzez GŁB1994 2010-05-11, 9:06 pm

Ja to bym chciał rzeczywiście zobaczyć te tłumy i doping, bo my jesteśmy pełni wiary i chęci, ale nas na tym pieprzonym forum jest kilka, może z 2 tysiące osób odwiedzi dzisiaj witrynę 100% ZS i przeczyta apel.

Tak więc musimy sprawnie i zwinnie namawiać znajomych, wpisujcie dużymi literami i rzucającymi się w oczy znakami o tym apelu na NASZOKLASOWSKIM ŚLEDZIKU : ).

Boję się o tą frekwencję, bo naprawdę chciałbym zobaczyć mase ludzi ; D
Normalny doping i pokazanie że się nie poddajemy bo chcemy przeżywać piłke mimo wszystko.
GŁB1994

Postprzez Qcu20 2010-05-11, 9:07 pm

Nawet jak strzelimy bramkę to pewnie będzie ona albo ze "spalonego" albo będzie "faul" albo będą dwie piłki na boisku, albo zawodnik będzie wiązał buta...
Qcu20

Postprzez dziejus 2010-05-11, 9:15 pm

Zastanawia mnie co Drzewiecki miał na myśli mówiąc że cyt.:Polska to dziki kraj.Czyżby też znali sie z pola golfowego ? ? Dzięki Zyga za bezsenną noc :twisted: Wpadnij kiedy na Ludowy :)
dziejus

Postprzez MiChAs089 2010-05-11, 9:16 pm

JA apeluje o wysoką frekfencję jutro pod TELEBIMEM i jak najbardziej jestem do wyjazdu pod urząd wojewódzki zaprośmy telewizje niech sie każdy dowie co z nami robią !!!
MiChAs089

Postprzez Qcu20 2010-05-11, 9:32 pm

Zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że Górski i inni wskórają coś u Wojewody...
Qcu20

Postprzez maślanka truskawkowa 2010-05-11, 9:35 pm

apeluję o rozsądek i spokój, zarówno na forum, jak i na jutrzejszym pochodzie.

Nie dajmy się wyprowadzić z równowagi, bo to może się skończyć jeszcze gorzej.
maślanka truskawkowa

Postprzez MiChAs089 2010-05-11, 9:36 pm

KLUBIE KOOOOOOOCHANY !!!! ... BĘDZIEMY Z TOBĄ NAWET W NAJGORSZEJ CHWILI !!!!

Weźmy sobie te słowa do serca i jutro wszyscy zjawmy się pod stadionem niech nas usłyszą w Katowicach
MiChAs089

Postprzez dziejus 2010-05-11, 9:37 pm

POd warunkiem że na szybko wpisze się do PO :)
dziejus

Postprzez nexus7777 2010-05-11, 9:38 pm

Dobrze by było gdyby jutro pod telebimem znalazła się jakaś telewizja i zrobiła reportaż z cyklu "PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW" i pokazała całej Polsce jak pzpn i pierd..ony marszałek wojewódzki nas traktuje.

Może kibice innych klubów by nas poparli, w końcu do końca sezonu żaden kibic drużyny przeciwnej nie będzie mógł obejrzeć swojej drużyny na Ludowym.

"MOŻE PRZEZ OSOBY PONIŻEJ BĘDZIE MOŻNA ZŁOŻYĆ PODZIĘKOWANIA P. lukawskiemu BO CHYBA WSZYSCY MAJĄ TAKI SAM PROGRAM PARTYJNY.

Rada Powiatu PO RP w Sosnowcu liczy 25 osób:

1. Tomasz Jamrozy,
2. Jarosław Pięta,
3. Tomasz Kamiński,
4. Bożena Francuz,
5. Grażyna Samulnik,
6. Paweł Kania,
7. Krystyna Jałowiecka,
8. Maria Kowalska,
9. Czesława Głogowska – Bania,
10. Witold Ślęzak,
11. Włodzimierz Daniłowicz,
12. Wojciech Kulawiak,
13. Jacek Gaim,
14. Tomasz Więcek,
15. Witold Nawrot,
16. Łukasz Strączek,
17. Andrzej Węglarz,
18. Jacek Rączka,
19. Joanna Sekuła,
20. Marcelina Miedzińska – Rykała,
21. Mateusz Rykała,
22. Jan Łakomski,
23. Michał Kazimierczak,
24. Alina Głowa,
25. Tadeusz Oleksy

Władze Powiatu:

Arkadiusz Chęciński - Przewodniczący

Daniel Miklasiński - Wiceprzewodniczący

Jarosław Pięta - Wiceprzewodniczący

Mateusz Rykała - Wiceprzewodniczący

Tomasz Jamrozy - Sekretarz

Tomasz Kamiński - Skarbnik

Wojciech Kulawiak - Członek Zarządu

Joanna Sekuła - Członek Zarządu

Łukasz Strączek - Członek Zarządu

Piotr Zarzycki - Członek Zarządu
Ostatnio edytowano 2010-05-11, 9:40 pm przez nexus7777, łącznie edytowano 1 raz
nexus7777

Postprzez maly__kibic 2010-05-11, 9:38 pm

GŁB1994 napisał(a):Ja to bym chciał rzeczywiście zobaczyć te tłumy i doping, bo my jesteśmy pełni wiary i chęci, ale nas na tym pieprzonym forum jest kilka, może z 2 tysiące osób odwiedzi dzisiaj witrynę 100% ZS i przeczyta apel.

a ja chciałabym zobaczyć nie tylko tłumy i głośny doping, ale również komentarze 'strzelców' po WYGRANYM meczu, że piłka trafiła do siatki, kiedy w tle było słychać donośne głosy kibiców, co dało piłkarzom mobilizację do gry. :)
maly__kibic

Postprzez GŁB1994 2010-05-11, 9:39 pm

Powiem wam tak, nie apelujmy na forum tylko zbierajmy jak najwięcej znajomków, mówmy im by powtarzali to dalej, patrzę na stronę średnio on-line jest 130 do 160 osób. Nie jest źle..

Na forum to wszyscy już wszystko wiedzą i wiedzą jak się zachowywać. Ta sprawa z pochodem i frekwencją po prostu musi wypalić. hahahahah.
GŁB1994

Postprzez dziejus 2010-05-11, 9:49 pm

Moze ktoś wrzuci adres mailowy do tego łukaszenki czy jakoś tak.Albo do innych madrali z PO żeby go sobie zabrali do siebie.Nie życz nikomu co tobie niemiłe-ale aż mnie korci :kiepsko:
dziejus

Postprzez maślanka truskawkowa 2010-05-11, 9:53 pm

Przypominam, że blokady dróg robi Lepper.
Nie twierdzę że to zły sposób, bo efektywny, ale trzeba to dobrze zaplanować, żeby nie było jeszcze gorzej niż jest teraz i żeby niepotrzebnie nie nadziać się na przykre konsekwencje prawne.

Trzeba to przemyśleć, nie działać z emocjami, tylko spokojnie.
Teraz najwazniejsze, żeby nikt nie działał pod wpływem impulsu, bo to się często źle kończy.
Nie dać się nabrać na te prowokacje.

I przypieprzyć w NICH w najbardziej nieoczekiwanym dla nich momencie, tak jak i oni w nas i nasz Klub.
maślanka truskawkowa

Postprzez arek 2010-05-11, 9:56 pm

Jakoś nie mam szczęścia do meczów Zagłębia w tym sezonie. Jak wspomniał dyrektor Lula Zagłębie stało się klubem do kopania tzn. trzy razy ukarane za korupcję a teraz dwa razy i to niewspółmiernie (patrz jakie kary dotknęły Pogoń) do wykroczenia za race na Pogoni. Czego można się jednak spodziewać po wojewodzie hanysie, harcerzyku w krótkich spodenkach? Pomimo iż staram się zawsze zachować dystans do pewnych decyzji i ludzi ze Śląska muszę przyznać że nie czuję się komfortowo w województwie śląskim i to nie z powodu mieszkańców śląska ale z powodu polityków i urzędników. Najpierw pozamykane wszystkie kopalnie, zero inwestycji w Zagłębiu, pieniądze na Średnicówkę do Mysłowic a teraz Ślązacy wzięli się za porządkowanie sportu w Sosnowcu. Jakoś nie słyszałem ostatnio o karach za race na jakimkolwiek śląskim stadionie a wiadomo że są.
Drugim dnem całej tej skandalicznej decyzji jest wizyta Napieralskiego na meczu w Sosnowcu. Jakim prawem się tam pojawia? Co takiego zrobił dla naszego Zagłębia? A może miał jakiś wkład w budowę obiektów wokół naszego stadionu? Mecz to nie jest miejsce do prowadzenia kampanii. Jeśli chce się spotkać z wyborcami z Sosnowca to proponuję wynająć halę na Żeromskiego, dać ogłoszenie w lokalnej prasie i tam karmić propagandą tych którzy tego chcą. W tym świetle decyzja harcerza wygląda na decyzję polityczną - szkoda bo do tej pory oddając głos na PO liczyłem przede wszystkim na rozsądek i trzeźwe myślenie tych ludzi.
arek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna