Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SO_1906 napisał(a):Żeby tylko jemu po sezonie jakiś zdesperowany kibic nie tupnął nogą w łeb...
patrios91 napisał(a):SO_1906 napisał(a):Żeby tylko jemu po sezonie jakiś zdesperowany kibic nie tupnął nogą w łeb...
Sam chetnie bym to zrobil i po tych slowach w razie braku awansu obiecuje,ze to zrobie. Co ten sk*rwysyn sobie mysliNiedosc,ze 50% to jego wina to jeszcze ma czelnosc w ten sposob sie wypowiadac
Co ty k*rwa sobie myslisz,ze wszyscy Cie beda wiecznie kochac wiecznie za dawanie ciala
Trzeba miec tupet...slowo honoru. Cisnienie mam chyba 200scie przez tego zasranego Hytrusa.
SO_1906 napisał(a):To jakby coś, daj znak gdzie i kiedy sie ustawiamy
patrios91 napisał(a):SO_1906 napisał(a):To jakby coś, daj znak gdzie i kiedy sie ustawiamy
Daj spokoj ...takie cos to grozby karalne ,jeszcze mnie zgarna
YOOSHKY napisał(a):patrios91 napisał(a):SO_1906 napisał(a):To jakby coś, daj znak gdzie i kiedy sie ustawiamy
Daj spokoj ...takie cos to grozby karalne ,jeszcze mnie zgarna
I można za to otrzymać wymiar kary taki jakby do realizacji tej groźby już doszło....
YOOSHKY napisał(a):I można za to otrzymać wymiar kary taki jakby do realizacji tej groźby już doszło....
django napisał(a):YOOSHKY napisał(a):I można za to otrzymać wymiar kary taki jakby do realizacji tej groźby już doszło....
Od kiedy w polskim prawie zamiar popełnienia przestępstwa jest równoznaczny z jego popełnieniem?
YOOSHKY napisał(a):django napisał(a):YOOSHKY napisał(a):I można za to otrzymać wymiar kary taki jakby do realizacji tej groźby już doszło....
Od kiedy w polskim prawie zamiar popełnienia przestępstwa jest równoznaczny z jego popełnieniem?
Żartujesz prawda? Za groźby grozi 2 lata.
Wątpię jednak by Hytry się czuł zagrożony. Ci którzy grozili w swoim czasie popularnej (na szczęście krótko) Rudej, wiedzą... Ale to nie ten temat. nie jestem prawnikiem i nie interesuje mnie to, nie wiem właściwie po co to piszę...
patrios91 napisał(a):cala napisał(a):mariusz76 napisał(a): I ja też tam myślę! (powiem tak: Do D***Y a nie do 1 ligi) z czym do ludzi \ wejdziemy i co będziemy jak Stal walczyć o utrzymanie, bo nie widzę tu jakiegoś ambitnego podejścia do tego awansu!
Moze nie tyle ambicji brakuje co dobrego poukladania druzyny ktora przy takim skladzie jak mamy powinna rozjezdzac wszystkich.Tu niestety wychodzi slabosc Pierscionka ktory nie potrafi sie przyznac ze nie jest w stanie nic wiecej z tej druzyny wyciagnac.Teraz wypadalo by sie naprawde gleboko zastanowic co bedzie lepsze dla nas,dla KIBICOW bo jesli awansujemy to na 100% nic w polityce klubu sie nie zmieni a i personalnie raczej tez nie.Prezesunio bedzie zadowolony,Pierscionek zostanie a my za rok wrocimy do 2 ligi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack