Jarota Jarocin - Zagłębie Sosnowiec 20.09.2009r.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Jarota Jarocin - Zagłębie Sosnowiec 20.09.2009r.

Postprzez LucasUSA 2009-09-21, 12:18 am

Panowie, kto moze odpowiedziec - czy Ryndak mial kontuzje? Zawodnik strzela bramke, ma "swoj dzien", a zostaje zmieniony w przerwie na Szatana, ktorego forma jest bynajmniej watpliwa... Efekt - zero bramek po prezrwie. A sprawa wyniku byla jak najbardziej otwarta!
Z calego serca zyczylem Pierscionkowi, zeby zostal z druzyna na lata i jako swojak poprowadzil ja do sukcesow. Jednak widac tutaj bledy z poprzedniego sezonu - w podobnej fazie rundy jesiennej w zeszlym roku zalapalismy zadyszke i tragedia zostala do konca sezonu. Czyzby zupelnie niewlasciwe przygotowanie przed sezonem?

P.S. Doznalem olsnienia w czasie ogladania skrotu! Mam recepte na bolaczki Zaglebia! Wywalic obecny sztab szkoleniowy i zatrudnic tych panow, ktorych fachowe uwagi slychac w tle :lol: (dawno sie tak nie usmialem, "Krzyzowe!" :lol: - teksty bezcenne)

P.S. 2 To co robili amatorzy z Jaroty z nasza obrona - bez komentarza... Nie mam slow po obejrzeniu tego materialu... Chyba nasze gwiazdy byly na innym meczu - jakby Jarota miala wiecej szczescia to na 3 bramkach by sie nie skonczylo...
LucasUSA

Postprzez django 2009-09-21, 1:33 am

LucasUSA napisał(a):P.S. Doznalem olsnienia w czasie ogladania skrotu! Mam recepte na bolaczki Zaglebia! Wywalic obecny sztab szkoleniowy i zatrudnic tych panow, ktorych fachowe uwagi slychac w tle :lol: (dawno sie tak nie usmialem, "Krzyzowe!" :lol: - teksty bezcenne)

Komentarz mistrz! Inne dobre hasła to: "Jezus Maria przewrócił się" i "cholewka". Z jakimi wioskami nam przyszło przegrywać...
django

Postprzez August 2009-09-21, 7:43 am

Kolejny "śliczny" i "nowoczesny" stadion, na którym dostaliśmy po tyłku.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez rajchi 2009-09-21, 8:31 am

nie będe się zbytnio rozpisywał - ŻENADA -
i jeszcze jedno mnie ciekawi - jak zagramy z żabolami...
rajchi

Postprzez PawełK 2009-09-21, 9:20 am

django napisał(a):
LucasUSA napisał(a):P.S. Doznalem olsnienia w czasie ogladania skrotu! Mam recepte na bolaczki Zaglebia! Wywalic obecny sztab szkoleniowy i zatrudnic tych panow, ktorych fachowe uwagi slychac w tle :lol: (dawno sie tak nie usmialem, "Krzyzowe!" :lol: - teksty bezcenne)

Komentarz mistrz! Inne dobre hasła to: "Jezus Maria przewrócił się" i "cholewka". Z jakimi wioskami nam przyszło przegrywać...

Panowie miałem to przez 90 minut - czasem naprawdę myślałem, że padnę ze śmiechu... jakby ktoś chciał DVD to się dogadamy ;-)
PawełK
pyszałek

Postprzez Sir 2009-09-21, 12:37 pm

Leo Beenhaker jest wolny. Odpowiada Wam?

Mysle ze najlepszym rozwiazaniem na obecna chile jest pozwolic dograc runde do konca Pierscionkowi.

Nie wiem jak Wy ale jestem przekonany ze z Bydgoszczy wywieziemy 3pkt.

Mam tylko JEDNO ZYCZENIE. NA LUDOWYM GRAJMY DWOMA NAPADZIORAMI od poczatku
Sir

Postprzez kiboll 2009-09-21, 12:56 pm

Z Terenu na ktorym jeszcze nikt nie wygrał w tej rundzie a w ciagu 4 sezonów wygrało tam tylko 5 zespołow i biorac pod uwage to ze nasi jeszcze maja PP nie wiem kiedy odpoczna . Zawisza regeneruje sily mecz z Górnikiem im nie wyszedl bo kilku gralo z roznymi dolegliwosciami przeziebienie obici po walce z Olimpia gdzie grali od poczatku prawie w 10 mimo tego strzelili bramke a mogli nawet wyrownac ! cisnac Olimpie ! Ty wierzysz ze wywieziemy 3 pkt !!! ( przy grze Zagłębia ) mowia Nadzieja matka głupich i chyba w tym cos jest reasumujac jezeli przegramy to tracimy do Zawiszy 7pkt i jezeli wygra RR to bodajze 11 pkt aha i jeszcze jedno dla was Wiernych Kibicow Internetu ( jak narazie piłkarze ciagle graja dla samych siebie bo na wyjazdy nie smigacie ) w wiekszosci ................................
kiboll

Postprzez zaglebie123 2009-09-21, 5:14 pm

No i co panie T.W z tymi doświadczonymi grajkami ??? Co z ich doświadczeniem ??? Co z umiejętnościami ??? Młodzi niepotrzebni !!! Kto strzelił bramkę... W Zagłębiu gra "armia starych najemników" za dużą kasę,a efekt marny !!! Dalej niech grają 'piłkarze" za nazwisko i jakieś marne epizody w marnej lidze,a młodzież niech patrzy na UKŁADZIORY i będzie GIT !!! django jeżeli chcesz pogadać o świętach i choince to źle trafiłeś ! Co do tematu młodzieżowców nie ma potrzeby odkładać na osoby temat.Masz rację że w ostatnim okresie żaden nie zrobił kariery i to właśnie jest tragedia gdyż panuje myślenie w stylu pana T.W(bez urazy,każdy ma prawo do swojego zdania) rob 40 pyta co z Pietrzakiem i resztą supertalentów ??? A no są tyle tylko,że się im nie daje szansy na pokazanie się w konkretnym meczu. Z Pietrzaka :trener' P.P w ostatnim okresie zrobił lewego obrońce,by następnie przekwalifikować na rezerwowego !!! Są i "gniją" patrząc jak to doświadczeni "gracze uciułali 18 pkt. w 10-tym meczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaglebie123

Postprzez django 2009-09-21, 5:35 pm

Pietrzak, Strojek, Szatan, Ryndak - podstawowi zawodnicy w tym sezonie. Większość meczów zaczynali w jedenastce. Sporo jak na debiutanta grał Wściubiak. Nie mówię już o kilku młodych piłkarzach, którzy byli ogrywani w ekstraklasie, a w zeszłym roku okazało się, że nie warto na nich stawiać. Chyba nie mówimy o tym samym Zagłębiu, skoro uważasz, że młodzi nie dostają tu szansy. Moim zdaniem dostają, ale ich po prostu nie wykorzystują. Niewiele wnoszą do gry drużyny, a niektórzy są na prostej drodze do zmarnowania sobie karier przez własną głupotę.
django

Postprzez zaglebie123 2009-09-21, 6:14 pm

django mówimy o tym samym Zagłębiu i rację masz częściowo ! Ciśnienie na nich jest wielkie ale i tak niemożna mówić,że nie wykorzystali szansy wszak do ustabilizowania formy w młodym wieku to potrzeba więcej ogrania i to jest naturalne.Jeżeli uważasz,że nie wykorzystali nasi młodzi chłopcy to ja się pytam co można powiedzieć o naszych starych wygach i "wielkich" nabytkach ???
zaglebie123

Postprzez Lars 2009-09-21, 6:27 pm

jak jeszcze słysze opinie samych wykonawców o tym czym Nas raczą wychodząc na boisko "gramy dobrze" to podobnie jak jeden z kolegów na forum, który po meczu z Lechią dał sobie czerwoną kartkę i ukarał sie absencją na 3 kolejnych meczach, ja teraz poddaje sie takiej samej karze.
Jak można z tym co oni prezentują mieć taką opinie o sobie.
Grają przeciętnie, jak wiele zespołów tej klasy rozgrywkowej (niektórzy grają lepiej jak Ruch czy Zawisza, niektórzy gorzej jak Lechia czy Miedź), na 2ligowym poziomie w słabych polskich rozgrywkach piłki nożnej, i co? i są z tego zadowoleni!!!
frajerzy !!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-09-21, 7:45 pm

Kol. Zaglebiak 123 - nie musisz sie krepowac pisz normalnie Tadeusz Wisniewski - bo ja do
Wroclawia sie nie wybieram - mysle ze polemizuje z młodym człowiekiem a zapytam - dlaczego
nie podajesz jako przyklad bramke zdobyta przez naszego doswiadczonego STOPERA - bramka
marzenie. a widac nie przeczytałes wszystkich postow na FORUM - moj post po meczu gdzie
zarzucam trenerowi ze nie powinien zmieniac wlasnie Ryndaka. Nie zmieniam zdania i tyle
powiem do Kol. mam troche doswiadczenia w tej pilce kopanej.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez zaglebie123 2009-09-22, 10:11 am

Otóż piszę tak jak mnie jest wygodnie i to bez KRĘPAKI ,a to dla tego że czasy jak by nie patrzał mamy ku temu inne ! Jeżeli chodzi o mój wiek to ku informacji ( średni ) Co do postów to kolejna informacja-przeczytałem każdy jeden od 'dechy do dechy" i tu mam pytanie dlaczego zarzuca pan trenerowi zmianę Ryndaka (czy aby nie dla tego,że strzelił bramkę) ? Otóż uważam,że strzelona bramka nie powinna być wyznacznikiem obecności na boisku (nie wiem jak było w tym przypadku gdyż meczu nie widziałem) Natomiast jeżeli chodzi o "najemnika Hosica" za ciężką kasę to medalu bym mu nie przyznawał za trafienie w 10-tym meczu wedle przysłowia ( I ŚLEPEJ KURZE ) Mecz z Lechią pokazał jego doświadczenie w "akcji ratunkowej" !!! Proponuję NASZYM STOPEREM nazywać W.BIAŁKA czy A.MARKA ale to tak na marginesie. Panie T.Wisniewski Pozdrawiam Ciepło mając na uwadze Pańskie doświadczenie w piłce kopanej...
zaglebie123

Postprzez Minion 2009-09-22, 2:31 pm

Akurat co do Tadeusza to mogłeś sobie podarować złośliwości.
Minion

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-09-22, 4:15 pm

Kol. Zaglebiak 123 - ja jestem zwolennikiem AWANSU w Sezonie 2009/2010 nie wiem
kiedy Kol. chce widziec Zaglebie w I lidze ?
Bardzo sobie cenie dwóch MALOLATOW tj. Ryndak i Pietrzak ktorzy wg mnie powinni wychodzi w pierwsze jednastce.
Tych dwoch młodych nie wywalczy AWANSU za zadne skarby potrzebni sa zawodnicy doswiadczeni.
Reszta młodych moze grac no moze w IV lidze to bedzie dobrze. Reasumujac duza cześć winy
lezy po stronie trenera - druzyna nie jest zgrana - zawodnicy nie sa ustawieni na swoich pozycjach
Im szybciej trener sie opamieta tym lepiej dla Kibicow lepsza gra, lepsze wyniki noi moze ten
AWANS sie okaze realny. Ja chce widziec Zagłebie za rok w I lidze.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna