Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Patek napisał(a):Jestem kibicem Wisły, i tak jak znakomita większość jej kibiców wolałem, żeby Wisła została w Krakowie i grała na stadionie Hutnika. Niestety, nie wypaliło. Nie wiem dokładnie dlaczego, czy ze względów politycznych, czy innych. Ponoć władze spieprzyły sprawę.
Wisła zagra na Zagłębiu - ok, nie ma tragedii. Ale niektórzy z Was biadolą, jakby byli bardziej anty-Wisła niż pro-Zagłębie. Zastanówcie się. Przecież Wy też niewątpliwie skorzystacie z tego, że Wisła tutaj zagra. Nie 'wypożyczamy' tego stadionu za darmo, tylko zostawiamy tutaj grubą kasę, która Zagłębiu na pewno się przyda. Sami przecież doskonale wiecie, w jakiej sytuacji się teraz Wisła znajduje.
Do niektórych: Uwierzcie. Napinanie się, i pisanie na FORUM INTERNETOWYM, że WTSK, albo innych tego typu tekstów naprawdę nie sprawi, że będziecie bardziej fanatyczni, czy coś, serio. Zajmijcie się kibicowaniem swojej drużynie, a nie kombinowaniu jak dopier*olić kibicom innej, a wszyscy na tym skorzystamy.
Bez napinki, pozdro.
Kamil144 napisał(a):Patek tylko jak przyjedziesz do Sosnowca to kose zostaw w domu
marcin19061916 napisał(a):to ciekawe co sie bendzie dzialo jak legiia bendzie grala z wisla, nasi to napewno benda chcieli isc na ten mecz:P
to bendzie mecz podwyższonego ryzyka chyba najwiekszy w sezonie:D
django napisał(a):marcin19061916 napisał(a):to ciekawe co sie bendzie dzialo jak legiia bendzie grala z wisla, nasi to napewno benda chcieli isc na ten mecz:P
Bendzie albo i nie bendzie. A nawet jak bendzie to nasi nie bendom wpuszczeni, nawet jak bendom chcieli bo bendom mieli zakaz wejścia.
August napisał(a):django napisał(a):marcin19061916 napisał(a):to ciekawe co sie bendzie dzialo jak legiia bendzie grala z wisla, nasi to napewno benda chcieli isc na ten mecz:P
Bendzie albo i nie bendzie. A nawet jak bendzie to nasi nie bendom wpuszczeni, nawet jak bendom chcieli bo bendom mieli zakaz wejścia.
W razie czego pojedzie się do Bendzina. Tam na pewno bendom wpuszczać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników