Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez malkom 2009-06-12, 9:23 pm

i czy oni wtedy zechcą u nas grać....
malkom

Postprzez Kamil144 2009-06-12, 9:28 pm

No to skoro MOSIR wynajmuje i to MOSIR bierze kase za to to ja nie wiedze zadnego powodu dla ktorego skisla mialaby grac na naszym stadionie
Kamil144

Postprzez wojtal 2009-06-12, 9:29 pm

Bizoniasty Ty się dobrze czujesz o jakich Ty sprzedawczykach piszesz? Ty może o tym nie wiesz ale Ty głupi jesteś.Kamil Legia ma podpisaną umowe o współpracy z Dolcanem dlatego dużo zawodników Legi właśnie tam idzie , masz racje można by było troche bardziej zdecydowanie podjąc rozmowy z Legią.Ja o płyte bym się nie martwił chyba są jakieś gwarancje i ludzie za to odpowiedzialni wiedzą ile ona może wytrzymac i jak często można grac

Edit (Lucas): wyluzuj, bo Twoje personalne wrzutki zaczynaja mnie irytowac. Ostrzezenie.
wojtal

Postprzez Patek 2009-06-13, 4:19 am

Jestem kibicem Wisły, i tak jak znakomita większość jej kibiców wolałem, żeby Wisła została w Krakowie i grała na stadionie Hutnika. Niestety, nie wypaliło. Nie wiem dokładnie dlaczego, czy ze względów politycznych, czy innych. Ponoć władze spieprzyły sprawę.

Wisła zagra na Zagłębiu - ok, nie ma tragedii. Ale niektórzy z Was biadolą, jakby byli bardziej anty-Wisła niż pro-Zagłębie. Zastanówcie się. Przecież Wy też niewątpliwie skorzystacie z tego, że Wisła tutaj zagra. Nie 'wypożyczamy' tego stadionu za darmo, tylko zostawiamy tutaj grubą kasę, która Zagłębiu na pewno się przyda. Sami przecież doskonale wiecie, w jakiej sytuacji się teraz Wisła znajduje.

Do niektórych: Uwierzcie. Napinanie się, i pisanie na FORUM INTERNETOWYM, że WTSK, albo innych tego typu tekstów naprawdę nie sprawi, że będziecie bardziej fanatyczni, czy coś, serio. Zajmijcie się kibicowaniem swojej drużynie, a nie kombinowaniu jak dopier*olić kibicom innej, a wszyscy na tym skorzystamy.

Bez napinki, pozdro.
Patek

Postprzez krolik38 2009-06-13, 4:57 am

Nie chodzi o dopierdolenie innym jak piszesz ale o to że Ludowy to jest nasz stadion i tu nasz zespół gra a nie jakieś śmieci krakowskie-a jak byś się czół gdyby ktoś do mieszkanka twego wpadł na pół roku w twoich kapciochach śmigał i pilocikiem meczyki przełączł,a tak na marginesie myślisz że skisła sypnie taką kasę że wyciągniemy się w górę do ekstraklasy,jak tak myślisz to się mylisz,kaska się rozmyje gdzieś tam na górze a ZAGŁĘBIE morze coś dostanie ale będą to okruszki z pańskiego stołu-życia nie znasz? jak się sami nie postaramy o to żeby nasze ZAGŁĘBIE powróciło tam gdzie jego miejsce to nikt nam tego nie zapewni-kaska jest potrzebna i z tym się zgadzam ale postępując w ten sposób to tylko zapewniamy sobie jakąś stabilizacje na chwilkę Zagłębie to nie jakiś tam pelikan czy kmita my potrzebujemy stabilizacji a nie od czasu do czasu żeby ktoś nam coś dał -tylko dobrej polityki klubu,dobrego sponsora i konkretnych transferów-o to chodzi a nie o to żeby jakaś śmierdząca skisła nam dawała jałmużne.
krolik38

Postprzez August 2009-06-13, 7:48 am

Patek napisał(a):Jestem kibicem Wisły, i tak jak znakomita większość jej kibiców wolałem, żeby Wisła została w Krakowie i grała na stadionie Hutnika. Niestety, nie wypaliło. Nie wiem dokładnie dlaczego, czy ze względów politycznych, czy innych. Ponoć władze spieprzyły sprawę.

Wisła zagra na Zagłębiu - ok, nie ma tragedii. Ale niektórzy z Was biadolą, jakby byli bardziej anty-Wisła niż pro-Zagłębie. Zastanówcie się. Przecież Wy też niewątpliwie skorzystacie z tego, że Wisła tutaj zagra. Nie 'wypożyczamy' tego stadionu za darmo, tylko zostawiamy tutaj grubą kasę, która Zagłębiu na pewno się przyda. Sami przecież doskonale wiecie, w jakiej sytuacji się teraz Wisła znajduje.

Do niektórych: Uwierzcie. Napinanie się, i pisanie na FORUM INTERNETOWYM, że WTSK, albo innych tego typu tekstów naprawdę nie sprawi, że będziecie bardziej fanatyczni, czy coś, serio. Zajmijcie się kibicowaniem swojej drużynie, a nie kombinowaniu jak dopier*olić kibicom innej, a wszyscy na tym skorzystamy.

Bez napinki, pozdro.

Prosto, jasno i kosntruktywnie. I tym "miłym akcentem" właściwie mozna by zakończyć temat.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez malkom 2009-06-13, 8:40 am

królik38 "my potrzebujemy stabilizacji a nie od czasu do czasu żeby ktoś nam coś dał -tylko dobrej polityki klubu,dobrego sponsora i konkretnych transferów-o to chodzi a nie o to żeby jakaś śmierdząca skisła nam dawała jałmużne"..........................................................................//////////co wisłe obchodzi czego my potrzebujemy...myślę,że ta zajeb...a wisła chętniej współpracuje z Zagłębiem niż ukochana Legia chętniej nam kogoś wypożycza wiec sprawy biznesowe oddziel od spraw kibicowskich bo to nic nam nie pomoże.zapłacą,pograją,pójdą sobie i po zawodach.. ;-)
malkom

Postprzez Kamil144 2009-06-13, 9:04 am

Patek tylko jak przyjedziesz do Sosnowca to kose zostaw w domu
Kamil144

Postprzez August 2009-06-13, 9:13 am

Ja jestem ciekawy czy sparing Wisły z Przebojem bedzie miał charakter otwarty i jesli tak to jakim zainteresowaniem będzie się cieszył w Sosnowcu. O sparingu z Zagłębiem nie mówię bo to inna bajka oczywiście.
August

Postprzez Landryn 2009-06-13, 9:16 am

Kamil144 napisał(a):Patek tylko jak przyjedziesz do Sosnowca to kose zostaw w domu

Po co głupio piszesz ? Facet wyjaśnił na spokojnie swój pogląd na tą sytuację a Ty prowokujesz !
Landryn

Postprzez marcin19061916 2009-06-13, 9:38 am

to ciekawe co sie bendzie dzialo jak legiia bendzie grala z wisla, nasi to napewno benda chcieli isc na ten mecz:P
to bendzie mecz podwyższonego ryzyka chyba najwiekszy w sezonie:D :brawo:
marcin19061916

Postprzez malkom 2009-06-13, 9:41 am

"ę" :kiepsko:
malkom

Postprzez django 2009-06-13, 9:52 am

marcin19061916 napisał(a):to ciekawe co sie bendzie dzialo jak legiia bendzie grala z wisla, nasi to napewno benda chcieli isc na ten mecz:P

Bendzie albo i nie bendzie. A nawet jak bendzie to nasi nie bendom wpuszczeni, nawet jak bendom chcieli bo bendom mieli zakaz wejścia.
django

Postprzez August 2009-06-13, 9:56 am

django napisał(a):
marcin19061916 napisał(a):to ciekawe co sie bendzie dzialo jak legiia bendzie grala z wisla, nasi to napewno benda chcieli isc na ten mecz:P

Bendzie albo i nie bendzie. A nawet jak bendzie to nasi nie bendom wpuszczeni, nawet jak bendom chcieli bo bendom mieli zakaz wejścia.

W razie czego pojedzie się do Bendzina. Tam na pewno bendom wpuszczać :lol:
August

Postprzez PawełK 2009-06-13, 10:04 am

August napisał(a):
django napisał(a):

W razie czego pojedzie się do Bendzina. Tam na pewno bendom wpuszczać :lol:

Jak przyjdziesz z Benszem to Cię wpuszczom ;-)

Ale już ciach bajera - bendom to bendom, nie bendom to nie bendom poczekamy zobaczymy...
PawełK
pyszałek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna