Zagłębie - Miedź (9.05.2009 - godz. 17:00)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie - Miedź (9.05.2009 - godz. 17:00)

Postprzez Schabu 2009-05-09, 9:22 pm

Tak jak pisałem w meczu z Miedzią się nie zawiodłem pewne baty i nie ma co tu dyskutować.
Jednego jestem pewien,że był to ostatni mecz na jakim byłem w tym sezonie i koniec.
Dziadostwo,gnój,syf,parodia i ....szkoda gadać. :czerwona:

Pozdrawiam dzieci z młynu jesteście tacy sami jak i ci piłkarze!!!!
"Nic się nie stało,Zagłębie nic się nie stało"
PS.Na następny mecz przyjdzcie nawet nago!

Pozdrawiam starych kiboli którzy wiedzą co trzeba było zrobić.
Schabu

Postprzez Wiara_ZS 2009-05-09, 9:25 pm

To co dziś widziałem to tragedia zero ambicji,pilkarzyki-pajacyki (oprocz Arka Klody i Krzysia Mysliwego)
To przez Szatana,on nam rozwala ZAGŁĘBIE :czerwona: mi się już chce plakać,obyśmy się utrzymali w tej IILidze miejmy taką nadzieję!!!ZAGŁĘBIE TO MY,A NIE WY!!!!!
Wiara_ZS

Postprzez malkom 2009-05-09, 9:36 pm

ten klub rok temu wygrał z Legią,a teraz to chyba AKS NIWKA to godny partner do gry z Zagłebia.zobaczcie co w ciągu roku mozna zrobić z klubu..ogólnie to jestem ciekaw co dzieje się wewnątrz klubu.skoro jacyś piłkarze grali przeciw Kudybie to co oni dalej tutaj robią bo wtedy grali przeciw własnym kibicom i napewno nie byli to nowi zawodnicy..z nimi :czerwona:
malkom

Postprzez Danielinho 2009-05-09, 9:38 pm

Miłość do Zagłębia do złudzenia przypomina miłość do niepełnosprawnego dziecka. Niby się kocha, ale cudów nie można się spodziewać. Oby nie przegrać tych baraży, które nieuchronnie się zbliżają, bo wtedy możemy zapomnieć o jakimkolwiek powrocie do ekstraklasy.
Danielinho

Postprzez peterrabit3 2009-05-09, 9:44 pm

Panowie zastanowmy sie co to za roznica 2 czy 3 liga ........Po co sie denerwowac ...Dopoki nie znajdzie sie ktos kto zajmie sie KLUBEM nigdy nie bedzie dobrze
Moze wreszcie zajmie sie Miasto .....
Pamietam czasy 5 ligi , pamietam ekstraklasy .....
Ostatnio edytowano 2009-05-09, 9:47 pm przez peterrabit3, łącznie edytowano 1 raz
peterrabit3

Postprzez yahaya 1906 2009-05-09, 9:46 pm

peterrabit3 napisał(a):Panowie zastanowmy sie co to za roznica 2 czy 3 liga ........Po co sie denerwowac ...Dopoki nie znajdzie sie ktos kto zajmie sie KLUBEM nigdy nie bedzie dobrze

Podziwiam twój spokój,Nasze ZAGŁĘBIE upada a ja mam być spokojny ?
yahaya 1906

Postprzez malkom 2009-05-09, 9:52 pm

powrót do ekstraklasy..to się nazywa optymizm:)ja to bym wszystkich miejscowych wywalił bo oni myslą,że będą wiecznie grać w Sosnowcu i nic się nie angażują.ciekawe jakie recenzje zbierali ci co przyszli z Kudybą bo cos mi się wydaje,że on bez powodu ich ze sobą nie zabrał.a Pierścionek okazał się zwykłym tombakiem sprzedanym nam przez oszusta.w lidze jakoś się utrzymaja ale co dalej bo z tymi ludzmi w Sosnowcu klubu na 1 lige to predko nie zobaczymy,prędzej na murawie zobaczycie wypas dla kurczaków niz dobry futbol ;-)
malkom

Postprzez mariusz2109 2009-05-09, 10:18 pm

Janusz Kudyba po raz pierwszy w karierze zdobył 3 punkty na Stadionie Ludowym jako trener... Niestety, jako trener Miedzi Legnica.Tego się obawiałem.Szkoda że nie potrafił tak Zagłębia motywować do wygrywania. :czerwona:
mariusz2109

Postprzez Kumat_Andrzej 2009-05-09, 10:24 pm

Weź gamoniu skończ pieprzyć,internetowy mędrco, siedziałeś sam na dupie a teraz pierwszy do komentowania i narzekania,stary kibol z Ciebie jak z dupy trąba. Siarę robisz tylko chłopakom podpisem skąd jesteś buraku, wielki kibic który działa i promuję swój klub.
Kumat_Andrzej

Postprzez LucasUSA 2009-05-09, 10:25 pm

Danielinho napisał(a):Miłość do Zagłębia do złudzenia przypomina miłość do niepełnosprawnego dziecka. Niby się kocha, ale cudów nie można się spodziewać.

Lepiej bym tego nie ujal, jak dla mnie to cytat tego sezonu.
LucasUSA

Postprzez Kumat_Andrzej 2009-05-09, 10:27 pm

Kumat_Andrzej napisał(a):

Weź gamoniu skończ pieprzyć,internetowy mędrco, siedziałeś sam na dupie a teraz pierwszy do komentowania i narzekania,stary kibol z Ciebie jak z dupy trąba. Siarę robisz tylko chłopakom podpisem skąd jesteś buraku, wielki kibic który działa i promuję swój klub.
Dużo gadasz a ch.uja robisz[/quote]
Kumat_Andrzej

Postprzez yahaya 1906 2009-05-09, 10:28 pm

Schabu napisał(a):Tak jak pisałem w meczu z Miedzią się nie zawiodłem pewne baty i nie ma co tu dyskutować.
Jednego jestem pewien,że był to ostatni mecz na jakim byłem w tym sezonie i koniec.
Dziadostwo,gnój,syf,parodia i ....szkoda gadać. :czerwona:

Widać jakim jesteś kibicem,tym wynikowym jeśli drużynie idzie źle to wielkie narzekanie,ojeju piłkarze to ku*** zarząd pi*** wszystko co najgorsze,jak ci się nie podoba to nie jeździj na Zagłębie tylko jedź na ruch chorzów tam przychodzą kibice sukcesu.
yahaya 1906

Postprzez malkom 2009-05-09, 10:31 pm

mariusz2109 napisał(a):Janusz Kudyba po raz pierwszy w karierze zdobył 3 punkty na Stadionie Ludowym jako trener... Niestety, jako trener Miedzi Legnica.Tego się obawiałem.Szkoda że nie potrafił tak Zagłębia motywować do wygrywania. :czerwona:
a może to piłkarze nie chcieli się motywować bo nowi byli dla nich zagrożeniem.za jakiś czas Kudyba poprowadzi jakiś klub z ekstraklasy bo to widzć,że wykonuje dobrą robotę. :brawo: od początku byłem jestem przeciwnikiem tego zarządu i nigdy nie wierzyłem słomianemu biznesmenowi,kóry z milionem chce budować klub,mam odwrotne wrażenie.ekstraklasa kasy nie daje więc wam 4 ligę daję...prezes
:lol:
malkom

Postprzez RISS 2009-05-09, 10:35 pm

To , że nie da się patrzeć na popisy naszych tzw. " zawodowych " kopaczy nikt już nie wątpi . Sami zresztą bardzo ale to bardzo na taką opinie usilnie cały czas z wielką determinacją pracują i jak widać dobrze im to wychodzi .Ale z drugiej strony to nie mamy się czego wstydzić bo to poza nielicznymi [ może dwóch ] to nie są chłopcy z Sosnowca i okolic Zagłębia Dąbrowskiego tylko tzw. pospolite ruszenie . I to szczególne pospolite ruszenie , które za nic ma doskonalenie swoich umiejętności a wręcz im to wystarcza , wystarcza im także marne wynagrodzenie . Miernota - a tą miernotę sprowadził mierny aż do bólu pan właściciel . Może drobiu to on się zna ale na piłce to już nie . Aby było śmieszniej ten mierny właściciel dobrał sobie a jakże by nie - marnych wspólników [ p. chytry , p. lula i do tego marny piłkarz syn p. właściciela ] P. Szatan czy panu nie wstyd , jeżeli pan się nie zna na piłce i prowadzenie klubu to po co pan sięgał po ten klub . Nie znam się to nie zabieram się za coś czego nie umiem . Ale marzyła się duża kasa a ta kasa pękła jak mydlana bańka [ telewizja , kanał + ] Pękła dzięki pana miernocie jak " Trenera " Pierścionka - trenera który grając jeszcze w pierwszej lidze w wywiadach często mówił , że szykuję zespół na ówczesną trzecią ligę [ degradacja o dwie klasy ] Co to za trener który z góry zakłada że się nie utrzyma . Gdybym był właścicielem ani minuty by nie był trenerem . Przy odrobinie szczęścia można było się utrzymać i spaść tylko o jedną klasę - ale nie on sobie założył trzecią ligę i już .Mam taką propozycję -jako że nie chcemy już tej miernoty w osobie szanownego pana , zarządu i wszystkich bez wyjątku kopaczy [ nie piłkarzy ] - byście się szanowni panowie wszyscy wynieśli z Sosnowca i żeby już was nikt tu więcej nie widział dla dobra zagłębiowskiej piłki. Pozdrawiam - RISS
RISS

Postprzez August 2009-05-09, 10:45 pm

RISS napisał(a):To , że nie da się patrzeć na popisy naszych tzw. " zawodowych " kopaczy nikt już nie wątpi . Sami zresztą bardzo ale to bardzo na taką opinie usilnie cały czas z wielką determinacją pracują i jak widać dobrze im to wychodzi .Ale z drugiej strony to nie mamy się czego wstydzić bo to poza nielicznymi [ może dwóch ] to nie są chłopcy z Sosnowca i okolic Zagłębia Dąbrowskiego tylko tzw. pospolite ruszenie . I to szczególne pospolite ruszenie , które za nic ma doskonalenie swoich umiejętności a wręcz im to wystarcza , wystarcza im także marne wynagrodzenie . Miernota - a tą miernotę sprowadził mierny aż do bólu pan właściciel . Może drobiu to on się zna ale na piłce to już nie . Aby było śmieszniej ten mierny właściciel dobrał sobie a jakże by nie - marnych wspólników [ p. chytry , p. lula i do tego marny piłkarz syn p. właściciela ] P. Szatan czy panu nie wstyd , jeżeli pan się nie zna na piłce i prowadzenie klubu to po co pan sięgał po ten klub . Nie znam się to nie zabieram się za coś czego nie umiem . Ale marzyła się duża kasa a ta kasa pękła jak mydlana bańka [ telewizja , kanał + ] Pękła dzięki pana miernocie jak " Trenera " Pierścionka - trenera który grając jeszcze w pierwszej lidze w wywiadach często mówił , że szykuję zespół na ówczesną trzecią ligę [ degradacja o dwie klasy ] Co to za trener który z góry zakłada że się nie utrzyma . Gdybym był właścicielem ani minuty by nie był trenerem . Przy odrobinie szczęścia można było się utrzymać i spaść tylko o jedną klasę - ale nie on sobie założył trzecią ligę i już .Mam taką propozycję -jako że nie chcemy już tej miernoty w osobie szanownego pana , zarządu i wszystkich bez wyjątku kopaczy [ nie piłkarzy ] - byście się szanowni panowie wszyscy wynieśli z Sosnowca i żeby już was nikt tu więcej nie widział dla dobra zagłębiowskiej piłki. Pozdrawiam - RISS

Ja w meczu z Miedzią doliczam się w sumie siedmiu tych "nielicznych" z Sosnowca i okolic.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna