Jak dla mnie to nie przejdzie .
Powinni zachęcić kibiców by przyszli na ostatni mecz , by frekwencja była naprawdę konkretna.
Podwyżka biletów = znikoma liczba kibiców.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PawełK napisał(a):Przemek26 napisał(a):Podobno 100% Zagłębie Sosnowiec jest serwisem nieoficjalnym.Jeżeli taka kpina pojawiła się za zgodą twórców serwisu określających go mianem nieoficjalnego , to twórcy serwisy wyrażając zgodę po pierwsze podpisują sie pod tym Gównem , po drugie 100% ZS jest ponownie serwisem oficjalnym klubu.
Czyli jeżeli załóżmy przegramy (tfu, tfu...) z Żaganiu to mamy napisać, że wygraliśmy lub na odwrót? Wtedy będziemy bardziej nieoficjalni? Poproszono nas o zamieszczenie takiej sondy to ją zamieściliśmy - proste. Ja osobiście nie widziałem ów grupy, która apelowała o podniesienie cen biletów.
RISS napisał(a):PawełK napisał(a):Przemek26 napisał(a):Podobno 100% Zagłębie Sosnowiec jest serwisem nieoficjalnym.Jeżeli taka kpina pojawiła się za zgodą twórców serwisu określających go mianem nieoficjalnego , to twórcy serwisy wyrażając zgodę po pierwsze podpisują sie pod tym Gównem , po drugie 100% ZS jest ponownie serwisem oficjalnym klubu.
Czyli jeżeli załóżmy przegramy (tfu, tfu...) z Żaganiu to mamy napisać, że wygraliśmy lub na odwrót? Wtedy będziemy bardziej nieoficjalni? Poproszono nas o zamieszczenie takiej sondy to ją zamieściliśmy - proste. Ja osobiście nie widziałem ów grupy, która apelowała o podniesienie cen biletów.
Piszesz że poproszono Was o zmieszczenie tej sądy - kto poprosiłTakie proste pytanie
Minion napisał(a):A ja głosowałem za podwyżką. I co? Zlinczujecie mnie? Jestem przez to gorszym kibicem? Towarzystwo wzajemnej adoracji taka wasza mać. A te Wasze wyzwiska podczas meczu to jest żenada i tyle. I gówniarzeria.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zaglebie32