Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):A otyo błędy Moskala:
zmiana Prymuli.
Lachowski 90 minut
Szatan z Kociukiewicza,
Dawid na lewej stronie.
Folc 45 minut na ławce.
Szkoda, że nie zmienił Peskowica na Pamułe.
Trener potrzebny od zaraz!!!
Misaki napisał(a):novack napisał(a):A otyo błędy Moskala:
zmiana Prymuli.
Lachowski 90 minut
Szatan z Kociukiewicza,
Dawid na lewej stronie.
Folc 45 minut na ławce.
Wszyscy mają prawa do swojego zdania...
Moja zdanie jest takie że niektóre Twoje wypowiedzi są daremne
Widziałeś zawodników na treningu? Wiesz w jakiej są formie? Pewnie wiesz najlepiej skoro wypowiadasz się w ten sposób Widać było w dzisiejszym meczu że napad to raczej nie miejsce na Lachowskiego - no tak dlatego wypierdolić trzeba teraz trenera! Eureka!
novack napisał(a):Misaki napisał(a):novack napisał(a):A otyo błędy Moskala:
zmiana Prymuli.
Lachowski 90 minut
Szatan z Kociukiewicza,
Dawid na lewej stronie.
Folc 45 minut na ławce.
Wszyscy mają prawa do swojego zdania...
Moja zdanie jest takie że niektóre Twoje wypowiedzi są daremne
Widziałeś zawodników na treningu? Wiesz w jakiej są formie? Pewnie wiesz najlepiej skoro wypowiadasz się w ten sposób Widać było w dzisiejszym meczu że napad to raczej nie miejsce na Lachowskiego - no tak dlatego wypierdolić trzeba teraz trenera! Eureka!
twierdzisz ,że jest sukces?
Robson_2006sc napisał(a):rossoneri napisał(a):szmaciarze, dziady zajebane, frajerzy wejda do dupy, a nie do pierwszej ligi, dno, a trener to po meczu powinien sobie w leb strzelic ,co to za zmiany Lacha beznadziejny gra caly mecz ,a on zdejmuje Prymule zdejmuje Skrzypka i Kosciukiewicza, a wpuszcza Szatana co za debil ,gdzie Pach, gdzie Oziebala wezcie tego Moskala wyjebcie, lepiej niech graja bez trenera tak mnie dzisiaj wkur.... niech to w pizdu rozjebia bo nie ma sensu sie wkur... wszystko do dupy ,chociaz niech Milan wynagrodzi to dziadostwo
hehe pikników nie trzeba siać
kazdy mecz przed monitorem i jeszcze narzeka,wyslij lepiej podziekowanie do tvp3 ze ci dali chociaz raz na zywo Zaglebie zobaczyc
Warson napisał(a):LACHA POLECAM CI CZESCIEJ SIE WYBIERAC DO MCDONALDA!!!
dziejus napisał(a):Zaglebie jest najgorszym zespolem z druzyn zagrozonych awansem i nie zasluguje na ten awans.Taka jest niestety prawda.Az do dzisiaj ludzilem sie ze sie myle.90% zawodnikow do wymiany.Kibicuje Zaglebiu od ponad 40 lat ale takiej cienizny nie pamietam.
Dla mnie prawdziwymi pajacami są ludzie którzy przychodzą do młyna i stoją tylko jak te huje Żeby chociaż mieli 10% chęci co prowadzący to by normalnie był drugi Lech Poznań :)gonzales napisał(a):GNIAZDO PRZENIES NA SRODEK W GNIEZDZIE JAKIS KONKRET NIECH SIADIE BO TEGO PAJACA CO NA OSTANIM MECZU PROWADZIŁ DOPING NIE ZNIOSE !!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników