Zagłębie Sosnowiec - Górnik Polkowice 09.05.2007 godz.17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez e-net 2007-05-10, 9:15 am

YOOSHKY napisał(a):Panowie! Jajca sobie robicie? Takie teksty i bluzgi to na forum Ruchu, my chyba bardziej się szanujemy? Panowie moderatorzy dawać ostrzeżenia!!

W prawym górnym rogu jest ikonka Obrazek proszę zgłaszać obraźliwe i chamskie posty...

widze ze ladny KONFIDENT nam sie wylansowal ;]
e-net

Postprzez YOOSHKY 2007-05-10, 9:30 am

e-net napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):Panowie! Jajca sobie robicie? Takie teksty i bluzgi to na forum Ruchu, my chyba bardziej się szanujemy? Panowie moderatorzy dawać ostrzeżenia!!

W prawym górnym rogu jest ikonka Obrazek proszę zgłaszać obraźliwe i chamskie posty...

widze ze ladny KONFIDENT nam sie wylansowal ;]

Tak, często czytuje fora naszych najbliższych rywali i większego syfu i bluzgów jak na forum Ruchu nigdzie nie widziałem. Wy chyba chcecie ich wyprzedzić. Widać brak Wojtka na tym forum.

Jeśli jeszcze coś chcesz powiedzieć to PW bo teraz sam robie syf....
YOOSHKY

Postprzez Darian 2007-05-10, 10:01 am

Prawda jest taka że jakby większość tutejszych bywalców uprawiała sport i znała cene wysiłku i potów wylewanych na treningach oraz na zawodach to by takich "opinii" nie publikowała w swoich postach.
Najpierw popatrzcie na siebie a potem innym wytykajcie błędy i kierujcie krytykę!
Darian

Postprzez YOOSHKY 2007-05-10, 10:13 am

Żeby nie było nieporozumień. Nie jestem przeciwny krytyce. Krytykujcie sobie co chcecie, kogo chcecie i za co chcecie ale takich słów, które...
Schabu napisał(a):Dworczyk ty głąbie jebany wyp....laj cioto z klubu!!!!!

nie można nazwać słowami krytyki....
YOOSHKY

Postprzez e-net 2007-05-10, 10:55 am

ty, ale czegos nie rozumiem ?? to co mam ich wychwalac ?? za co ?? mysle ze forum jest takze od krytykowania ? nie ?? a z jakiej racji mam ich nie krytykowac ;] ? przeciez jak mnie wkurwiaja to napisze ze mnie wkurwiaja ? jak graja jak cioty to napisze ze graja jak cioty proste nie ?
e-net

Postprzez Darian 2007-05-10, 11:11 am

Jest coś takiego jak konstruktywna krytyka. Ale żeby taką krytkę trzeba mieć określoną wiedzę którą cześć z tutejszych forumowiczów nie posiada. Brakuje przede wszystkim uzasadnień, argumentów i proponowanych rozwiązań mogących zmienić daną sytuacje na lepszą.
A rzucanie takimi sloganami jak cioty,jebany,hujownia świadczy tylko o tej osobie która to wypisuje. I trudno to nazwać konstruktywną krytyką. :039:
Darian

Postprzez PaprykarZ19 2007-05-10, 11:30 am

Od początku rundy nasi zawodnicy nie prezentują takiej formy jakiej byśmy sobie życzyli i nie widać szans na poprawę stylu, jaki obecni prezentujemy, w tej rundzie.. Z resztą w naszej sytuacji nie liczy się styl tylko efektywność czyli zdobywanie punktów i to jako tako nam się jak do tej pory udaje. Wiadomo, że każdy z nas chciałby oglądać nasze Zagłębie grające z polotem i finezją, ale cieszmy się z tego co mamy czyli mimo wszystko gry o awans, choć będzie nie łatwo.
Jeden kolega pisał o tym jak tragiczna jest murawa naszego stadionu i że nasi piłkarze na niej tak grają to na prawdę wielki wyczyn, bo my-amatorzy ne potrafilibyśmy na niej prosto biegać... Wydaje mi się, że trochę przesadzasz kolego, bo z tego co wiem większość podwórkowych boisk jest jeszcze badziej nierówna od płyty naszej areny ; )
Odnośnie "gnojenia" ludzi związanych z Zagłębiem na trybunach.. Tak jak nasze Zagłębie to zjawisko było jest i będzie ; ) A poza tym od tego są kibice, aby komentować i dyskutować na temat gry swojego zespołu, sęk w tym aby robili to w sposób świadomy i jakiś bardziej cywilizowany sposób...
PaprykarZ19

Postprzez kobył 2007-05-10, 2:48 pm

Darian napisał(a):Jest coś takiego jak konstruktywna krytyka. Ale żeby taką krytkę trzeba mieć określoną wiedzę którą cześć z tutejszych forumowiczów nie posiada. Brakuje przede wszystkim uzasadnień, argumentów i proponowanych rozwiązań mogących zmienić daną sytuacje na lepszą.
A rzucanie takimi sloganami jak cioty,jebany,hujownia świadczy tylko o tej osobie która to wypisuje. I trudno to nazwać konstruktywną krytyką. :039:

Podpisuje się pod tymi oboma rękoma! Bo skrytykować można a nawet trzeba ale przykładowo bluzganie na Berka gdy ten podchodzi do wykonania rzutu rożnego już nie nazwał bym krytyką ale zwykłym chamstwem i gnojeniem własnego zawodnika. Wracając do Morawskiego to co do tej sytuacji gdy bodajże Prymula leżał na murawie to owszem nie zachował się fair jednak był on gnojony również dużo wcześniej i nikt mi nie wmowi, że to było powodem takiego zachowania.
kobył

Postprzez zawil 2007-05-10, 5:13 pm

Kiedy będzie avi z meczu?
zawil

Postprzez Schabu 2007-05-10, 5:43 pm

YOOSHKY napisał(a):Żeby nie było nieporozumień. Nie jestem przeciwny krytyce. Krytykujcie sobie co chcecie, kogo chcecie i za co chcecie ale takich słów, które...

Być może przesadziłem,ale jak byś tak przeżywał emocjonalnie każdy mecz jak ja to byś mnie zrozumiał!!
Niestety różnimy się więc tego nie zmienie.
Forum jest po to,aby chwalić,krytykować a jak trzeba to i zabluzgać!!
Niestety nasi piłkarze,grają i pracują na takie a nie inne opinie.
To troska o mój klub skłania mnie do tej krytyki.
Skoro tobie wszystko się podoba w grze to moje gratulacje.Zacznij pisać może w radiu Maryja!!
Dzięki za ostrzeżenie tylko szkoda że chodzisz na inne mecze niż ja.Pozdro.
Schabu

Postprzez wierny do końca 2007-05-10, 6:18 pm

Schabu napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):Żeby nie było nieporozumień. Nie jestem przeciwny krytyce. Krytykujcie sobie co chcecie, kogo chcecie i za co chcecie ale takich słów, które...

Być może przesadziłem,ale jak byś tak przeżywał emocjonalnie każdy mecz jak ja to byś mnie zrozumiał!!
Skoro tobie wszystko się podoba w grze to moje gratulacje.Zacznij pisać może w radiu Maryja!!

fakt, pojechałeś po Dworczyku! Z przesłaniem się jednak zgadzam, Dworczyk out!!!
wierny do końca

Re: żenada na trybunach

Postprzez mayday77 2007-05-10, 6:47 pm

kobył napisał(a):Żenada to była ale w wykonaniu części kibiców... Jak tak można?! Poczynając od Morasia - wybitnym graczem to on nigdy nie był ale tak jechać swojego byłego zawodnika to przecież na całym świecie się tak nie postępuje (poza transferami typu Barca->Real czy Milan->Inter ale to inna bajka).

Kolejna rzecz: na Lechii cały stadion skandował powtarzając za prowadzącym doping "Jurek Dworczyk Jurek" jak to się dzieje, że tydzień później wszyscy jadą po Dworczyku jak tylko się da? Czy inni ludzie byli na Lechii a inni dzisiaj? Czy może raczej coniektórzy nie mają własnego rozumu tylko powtarzają za większościa?

Wszystko, prawie wszystkim nie pasuje! Ja się zgadzam, że nie wszyscy zawodnicy grają tak jak powinni ale jak jest źle to powinno się wspierać drużyne! Ale przecież lepiej szukać winnych wśród piłkarzy, trenerów itd i się obrażać wogóle na klub cały, przyjść na mecz tylko po to żeby pojeździć po własnych zawdonikach... Wogóle co za argumenty - piłkarze z całej Polski, najemnicy. Każdy zdroworozsądkowy człowiek wie, że piłkarz pojdzie tam gdzie wiecej siana dostanie! We wszystkich dobrych klubach grają zawodnicy posprowadzani z róznych zakątków kraju czy świata i rzecz nie leży w ich pochodzeniu ale motywacji, a to juz raczej niw leży w gestii zawodników by sie samemu motywować tylko ktoś powinien wpłynąc na ich motywacje! To jest ich zawód i tyle, a widze, żę coniektórzy to by chcieli 8 wychowanków w pierwszym składzie i 3 doświadczonych grających w Zagłębiu od przynajmniej 10lat. No bez przesady!

Kibice Zagłębia nie mogą zachowywać się jak kibice reprezentacji na śląskim podczas meczu z Kolumbią!!!!!! A niestety dziś momentami na trybunach to wyglądało gorzej niż z Kolumbią.

A po dzisiejszym meczu widze, że hasło "WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA" stało się zwykłym sloganem i dla niektórych wiara jest tylko wtedy jak jest cacy....

PS. WIELKI SZACUNEK DLA TOPOLSKIEGO !

Nareszcie jakiś głos rozsądku na tym forum.Masz 100% mojego poparcia,w tym co napisałeś.Większość pisze przemyślane zdania,ale co poniektórzy bredzą ile wlezie.
mayday77

Postprzez Konew 2007-05-10, 6:51 pm

Cóż mecz w sumie nie najgorszy(bywało gorzej), ważne 3 punkty. Dopingu brak i co jak co ale nie podpiszę się pod tego typu protestami. Sądzę, że mimo wszystko doping powinen być. Szkoda, że zebraliśmy tyle kartek...
P.S: I znowu wielu kibiców zachowywało się jakby po raz pierwszy w życiu widzieli murzyna...
Konew

Postprzez django 2007-05-10, 9:48 pm

Konew napisał(a): P.S: I znowu wielu kibiców zachowywało się jakby po raz pierwszy w życiu widzieli murzyna...

Co świadczy o ich poziomie umysłowym, ale niestety przełoży się również na opinię o tych mniej ograniczonych kibicach Zagłębia.
django

Postprzez lys1975 2007-05-11, 3:58 pm

Schabu napisał(a):

Widzisz kolego-mylisz się akurat-Joszki nie ogląda innych meczów od Ciebie i On akurat dostrzega chyba wszystkie możliwe mankamenty gry naszej drużyny(pomimo iż nie wylewa tu swoich żali i nie gasi rozognionych emocji wypisując chamskie teksty na forum),a to że zwraca uwagę na podobne słowa,świadczy tylko o tym,że z troską czuwa nad merytorycznym kształtem tej i podobnych dyskusji na forum i ma rację-nie zachowujmy się jak kibice Ruchu na swoim forum-bądźmy Polakami i piszmy w języku polskim,a wszystkim nam będzie się nawet przyjemniej przeglądało zawartość postów forumowiczów-uwierzcie mi,BO WIARA CZYNI CUDA...
lys1975

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna