TS Podbeskidzie - Zagłębie Sosnowiec 05.05.2007 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2007-05-06, 9:49 am

Boris Peškovič - Zagrał swoje. Może przy pierwszej bramce wyszedł odrobinkę za późno, ale i tak juz było po ptokach.
Arkadiusz Kłoda - słabo, czasami coś próbował ale więcej było wybić na pałę do przodu niż konkretne rozegranie.
Hubert Kościukiewicz - 0 Dwie bramki na jego koncie. Czemu nie grał BOLEK???
Dženan Hošić - Zagrał swoje. Szacunek za podejście.
David Topolski - Zagubiony, bez pomyślunku.
Admir Adžem - Rozruszał lewa stronę. Chociaż nie było dziury jak w przypadku Topola
Jarosław Piątkowski - Zagrał mecz z Lechia i myślał że już jest gwiazdą. A na buty to Super glue
Jacek Berensztajn - Zagrał swoje, choć kilka razy za szybko pozbywał sie piłki ,mając czas i miejsce
Marcin Lachowski - Jedyne czym sie wyróżniał to pokrzykiwanie. Totalne dno na boisku.
Sławomir Pach -Mógł zostać cichym bohaterem na remis . Wcześniej niezły strzał z wolnego. W porównianiu z Lacha zagrało o 3 klasy lepiej
Adrian Mierzejewski- Cinki, zagubiony, jedno dośrodkowanie , potem swoje czyli marnie.
Jacek Paczkowski - Jak dla mnie nie widoczny
Krystian Prymula - Szkoda że inni za nim nie nadążają, choć z technika u niego faktycznie niezbyt.( Musi nad tym popracować)
Marcin Folc - Przeciętny. Gra w kratkę , dobry - zły występ. Wczoraj zły.
Przemek26

Postprzez Darian 2007-05-06, 10:26 am

To jest przykład tego jak nieobliczalne jest w tym sezonie Zagłębie. Potrafimy wygrać z Lechią po niezłym meczu by następnie wrócić do standartu i zagrać jak do tego Zagłębie nas przyzwyczaiło(np. ze Stalą,Kmitą,Łomżą czy Ruchem).
W tym sezonie lepiej byłoby dla każdego z nas nie być kibicem Zagłębia i nie tracić emocji i zdrowia na emocjonowanie się tym czymś co niektórzy nazywają grą Zagłębia a jeszcze inni padliną reprezentowaną przez piłkarzy Zagłębia.
Dlatego muszę się poważnie zastanowić czy warto oglądać to "coś" i denerwować się oraz szkodzić niepotrzebnie zdrowiu oglądając wyczyny Dworczyka i społki.
Darian

Postprzez derdzik 2007-05-06, 10:49 am

DAWNO SIE NIE WYPOWIADALEM BO SZKODA MI KLAWIATURY ZEBY OPISYWAC TO CO SIE DZIEJE ALE KUR.....CY DOSTAJE JAK WCHODZE NA 90 MINUT I CZYTAM W KOMENTARZACH ZE PRZED MECZEM KTOS WIDZIAL NAWALONYCH ZAWODNIKOW. CO TO MA BYC???!!! NIE DZIWMY SIE ZE DOSTAJEMY BATY Z PODBESKIDZIEM!!!
derdzik

Postprzez Smazu 2007-05-06, 11:19 am

Podobno Tereska i Topolski ochlali się bo urodziny mieli ;] czy coś takiego...
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez bielska_stal 2007-05-06, 11:41 am

ANTYPOZDROWIENIA dla buca najprawdopodobniej z Sosnowca który kopiąc naszych kibiców pchał sie przed siebie aby jak najszybciej wejść na stadion, po drodze straszył "wpierdolem" naszych młodych kibiców jak mu nie oddadzą swojego biletu oraz dla buca numer dwa który chciał prowadzić doping u nas szturchając młodych co stali przed nim i wrzeszcząc na nasz młyn "geje".
bielska_stal

Postprzez kuba16 2007-05-06, 11:55 am

Byłem na meczu i siedziałem na tyle blisko, że widziałem (zaryzykuję to powiedzieć) pogardę na twarzach piłkarzy Zagłębia na początku meczu. Jeżeli nasi piłkarze uważają że są na tyle rewelacyjni, iż samym staniem na boisku zdobędom 3 punkty to pozostaje im tylko głęboka refleksja. Nie będe komentował gry piłkarzy jedyne co bardzo mnie razi to fakt, że "piątek" od tego momentu jak strzelił bramkę cały czas próbuje się kiwać. A nie oszukujemy się do Ronaldinho trochę mu jeszcze brakuje. I nie zdziwi mnie fakt kiedy jak to bywa od paru sezonów powiemy na koniec że można było wygrać ze słabymi zespołami i awans byłby w kieszeni. Obym się mylił a do kibiców apeluje o wytrwałość i dalszy doping bo kibiców mymy najlepszych!!!
kuba16

Postprzez emdżej 2007-05-06, 11:58 am

kuba16 napisał(a):Obym się mylił a do kibiców apeluje o wytrwałość i dalszy doping bo kibiców mymy najlepszych!!!

Dopingujących do starty pierwszej bramki, czyli przez 5 minut
emdżej

Postprzez bobbiebobras 2007-05-06, 12:01 pm

DZENAN ONI WSZYSCY SĄ CHUJE OPRÓCZ CIEBIE!!!

popieram taki transparent na meczu... po Lechi jakos umieli podejsc i sie cieszyc z Nami a po porazce nie umieja juz podziekowac za doping i bycie razem ?? trzeba umiec przegrywac i wiadomo ze z samymi zwyciestwami i remisami sezonu sie nie skonczy...
bobbiebobras

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-06, 12:02 pm

oni grają sobie w kratke, nie wiadomo co jest przyczyną... Dworczyk? może kibice wymagający od nich zbyt wiele? - śmiech
Zagłębiaczek

Postprzez nemesis 2007-05-06, 12:15 pm

Wiem że mogę się narazić na niepochlebne opinie mówiąc że nie kibicuję zawodnikom Legii i całej stolicy bo jestem całym sercem za ZAGŁĘBIEM ale za wczorajszą wygraną Wawy z "Bytumiem" jestem wdzięczny. Zagłębie gra źle, nie oszukujmy się ale muszą awansować. Nie mam możliwości bywać na meczach a żałuję i pozdrawiam wszystkich kibiców wspierających naszych chłopaków, tym bardzie na wyjazdach ale już sobie obiecałem że jeszcze w tym roku, wybiorę się na 1 mecz ZAGŁĘBIA w OE.. nie ma innej możliwości.

NADAL WIERZE I WIERZYC BEDE W AWANS!!!
nemesis

Postprzez tomi2509 2007-05-06, 12:33 pm

to nie sa pilkarze na awans a tymbardziej trener ktory ma slabe umiejetnosci trenerskie jesli wogole je ma !!! nie czarujmy sie jesli bedzie awans to wymeczony i w duzej mierze przy pomocy innych ktorzy graja jak graja !!!! jesli z tymi druzynami do tej pory tak gramy to co bedzie jak zagramy z dwoma Poloniami , Jaga ,Slaskiem???? moim zdaniem tragedia !!! i nie zanosi sie na poprawe !!!

a juz jak czytam znowu te bzdety trenerow i zawodnikow o wsparcie to mi sie wymiotowac
chce !!!!! nie widze innej opcji jak tylko modlic sie o ten awans bo juz chyba tylko to nam pozostaje
tomi2509

Postprzez Siara 2007-05-06, 12:56 pm

Do Pana z nickiem bielska_stal chcialbym powiedziec ze ma racje piszac o tym kims buce , i tak byl oszczedny w slowach. Prawda jest taka ze Bks z dopingiem radzil sobie bardzo dobrze bez "Naszego" buca... gdyby nie Stal na stadionie to Nasz doping chwilami by siadl ( co i tak sie zdazalo, ale nie tak czesto) a tak to Bielscy kibice ciagneli i ciagneli kiedy u Nas juz cisza byla, mimo wszystko doping dobry, zwlaszcza poczatek drugiej polowy ;)

I jeszcze jedna kwestia SPORA GRUPA LUDZI NIEPOTRZEBNIE POKAZYWALA SWOJA RASISTOWSKIE POGLADY UDAJAC MALPE PO FAULU CZARNOSKOREGO Z BIELSKA>
WSTYD! ZACHOWANIE GODNE DALEKIEGO WSCHODU NIE POLSKIEJ, NAWET< DRUGIEJ LIGI!
ZDECYDOWANIE POTEPIAM!
Siara
Żółta kartka

Postprzez Sir 2007-05-06, 5:23 pm

A według mnie PROBLEM TYCH PIŁKARZYKÓW leży w ich SŁABEJ PSYCHICE

tyle w tym temacie. Kumaci wiedzą o co chodzi.

W środę pewnie wygramy...
Sir

Postprzez Darian 2007-05-06, 7:12 pm

a dupa! Problem tkwi w zarobkach! Przydałoby się zamrozić część pieniedzy z kontraktów do momentu awansu, w innym natomiast przypadku piłkarze traciliby prawo do tych pieniędzy!

To by było chyba najlepsze rozwiązanie! Od razu by się rozwiązał problem "z psychiką" :576:
Darian

Postprzez PaprykarZ19 2007-05-06, 8:54 pm

Darian napisał(a):a dupa! Problem tkwi w zarobkach! Przydałoby się zamrozić część pieniedzy z kontraktów do momentu awansu, w innym natomiast przypadku piłkarze traciliby prawo do tych pieniędzy!

To by było chyba najlepsze rozwiązanie! Od razu by się rozwiązał problem "z psychiką" :576:

zgodzę sie z Darianem. Większość naszych piłkarzy ma zdecydowanie za duże podstawowe płace! Duże pieniądze powinny na nich czekać na boisku, a nie że bez względu na wyniki i tak kasa będzie płynąć... Mniejsza pensja, a do tego lepsze premie za wygrane mecze, a w szczególności za wywalczenie awansu! Ale to też zależy od tego co chce osiągnąć zarząd klubu...
PaprykarZ19

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna