Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża 25.03 godz. 14.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Zibi83 2007-03-25, 4:49 pm

AGAPAW napisał(a):zmienic trenera. to jest podstawa

Popieram w 100% Dworczyk miał być tymczasowym trenerem myślę że jego czas się już skończył. Potrzeba trenera który ustawi i nastawi drużynę na grę z głową!
Zibi83

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 4:52 pm

jeszcze mnie szlak trafia bo wygłoszonym komentarzu pomeczowym przez Dworczyka dalismy sobie narzucic styl przeciwnika czyli wybijanie piłki ;/ i to mowi Trener zespołu z aspiracjami 1 ligowymi ;/ zamiast to my narzucać jakis styl gry przeciwnikowi to oni nam narzucili no boshe ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 4:55 pm

Po takim meczu nie spodziewajmy się tłumów za 2 tygodnie na meczu z Kmitą ;/ :shock: :? :cry:
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Darian 2007-03-25, 5:00 pm

No i bardzo dobrze.Przynajmiej będą ci którzy powinni być.

Pazie na razie!!! :evil:

A co do dzisiejszego meczu to tylko ograniczę się do złożenia Admirowi życzeń:

Wszystkiego najlepszego Admir :!:

Admir jako jedyny gracz Zagłębia w dzisiejszym meczu nie zawiódł i swoje zrobił.
Darian

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 5:01 pm

i jak dlamnie to 1 bramka dla Łomzy wpadła z spalonego jak nic ;/ 2 bramka dla nich to zaś cholerny bład Peskovica :? po jaka cholere on wychodzi do piłki skoro w nia nie trafia i z jego błedu wpada bramka ;/ jedyna rzecz warta odnotowania podczas dzisiejszego pokazu anty piłki to przepiekna bramka w samo okienko Piątkowskiego istny szczał rozpaczy :) i niema się co dołować ze Łomza nas ograła bo kazdy zespół jaki by nie przyjechał dzisiaj na ludowy z taka naszą grą by nas ograł.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez zag23 2007-03-25, 5:03 pm

Kompromitacja z beniaminkiem z Łomży, który w ciągu meczu niczym nie imponował poza skutecznością. Nasz zespół grając tak nie utrzymał by sie nawet w 3 lidze po prostu żenada. Podam przykład Kościukiewicz- co podanie to strata albo wybijanie piłki na pałę do przodu. Druga sprawa nie może być tak ze zawodnik wyrzuca piłkę z autu a nikt mu nie wychodzi na pozycje. Albo czekanie na piłkę przy podaniach aż dojdzie do mnie-szkoda słów. Brakowało mi ruchu u każdego piłkarza podczas danej akcji np. na skrzydle rozwija się akcja a reszta drużyny stoi i się przygląda aż do nich doleci piłka. Taktycznie LKS nas bił na głowę przeszkadzał i wyprowadzał kontry oraz szybko zmieniał strefy boiska w porównaniu do nas. Nasza gra była chaotyczna, bez żadnego zgrania, tak jakby nie było ducha drużyny. Można też się doczepić do wykonywania rzutów rożnych za każdym razem tak samo żadnego zaskoczenia przeciwnika.
zag23

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 5:03 pm

Darian napisał(a):No i bardzo dobrze.Przynajmiej będą ci którzy powinni być.

Pazie na razie!!! :evil:

A co do dzisiejszego meczu to tylko ograniczę się do złożenia Admirowi życzeń:

Wszystkiego najlepszego Admir :!:

Admir jako jedyny gracz Zagłębia w dzisiejszym meczu nie zawiódł i swoje zrobił.

Darian ale nie dziw się niebedzie tłumów bo nikt za ciezko zarobione pieniądze niechce ogladać takiego badziewia jak dzisiaj zreszta lepiej przegrać po walce niz tak jak dzisiaj ;/ jezeli bysmy przegrali po walce to napewno kibice by za to podziekowali i niebyło by gwizdów niź za takie cos co dzisiaj mielismy mozliwosc zobaczyc ;/ eh
Łuki19
Obserwowany

Postprzez dejotmaly81 2007-03-25, 5:04 pm

Łuki19 napisał(a): i niema się co dołować ze Łomza nas ograła bo kazdy zespół jaki by nie przyjechał dzisiaj na ludowy z taka naszą grą by nas ograł.

A właśnie, że jest czym!!!
Wolę żeby Zagłębie przegrało z dobrą drużyną po dobrej grze obu drużyn niż przegrało z kimkolwiek po tym czymś co widzieliśmy dziś!!!
Właśnie o to chodzi, że bardziej niż wynik boli gra Zagłębia...
dejotmaly81

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 5:05 pm

dejotmaly81 napisał(a):
Łuki19 napisał(a): i niema się co dołować ze Łomza nas ograła bo kazdy zespół jaki by nie przyjechał dzisiaj na ludowy z taka naszą grą by nas ograł.

A właśnie, że jest czym!!!
Wolę żeby Zagłębie przegrało z dobrą drużyną po dobrej grze obu drużyn niż przegrało z kimkolwiek po tym czymś co widzieliśmy dziś!!!
Właśnie o to chodzi, że bardziej niż wynik boli gra Zagłębia...

Dlatego mówie ze kazdy zespół jaki by dzisiaj przyjechał to z taka nasza gra by nas ograł
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 5:11 pm

Moglibysmy zatrudnic Wojciecha Stawowego eh on napewno poukładał by w naszej druzynie tak jak nalezy
Ostatnio edytowano 2007-03-25, 5:16 pm przez Łuki19, łącznie edytowano 1 raz
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Zagłębiaczek 2007-03-25, 5:12 pm

Pewnie, idź zrób to teraz, dzisiaj Laughing Laughing Laughing
Przecież oni mają popodpisywane kontrakty i nie można sobie nagle czegoś wymyślać.

LUDZIE MYŚLCIE ZANIM COŚ NAPISZECIE, ALBO NIE PISZCIE WCALE.

nie byłeś na meczu, więc stul pysk

o ludzie, gwizdy to chyba najlepszy przykład jak dzisiaj grało Zagłębie..

Zagłębiaczek

Postprzez Lars 2007-03-25, 5:16 pm

jeśli dworczyk będzie za 2 tygodnie nadal trenerem to napewno nie wydam zarobionych przeze mnie 12zł by oglądać jego morde i piłkarzy którzy zarabiają po 15-20 razy więcej ode mnie i stoją na boisku :twisted:
Czy ktoś z klubu jest wstanie mnie przeprosić za dzisiejszy mecz?
czy jak zwykle w chuja lecimy z kibicami?
:evil:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez MrCricket 2007-03-25, 5:20 pm

Najlepiej byłoby ten występ zostawić bez komentarza, ale zapłaciłem za "to coś" aż 12 pierd.... złotych, więc muszę sobie choć w części to zrekompensować wylewając pomyje. Prawdę mówiąc wstęp powinien być za darmochę + 3 piwa gratis, bo na trzeźwo nie dało się na to patrzeć :evil: Stylem gry przypominaliśmy drużynę Janasa z jego najgorszych występów m. in. przeciwko Kolumbii. Ja wiem, że piłka to gra błędów, ale za takei numery jak zrobili dziś przy stracie goli Treściński i Peskovic to nawet w trampkarzach ciągnie się za uszy. Za Kościukiewicza można było postawić dzisiaj na środku brzozę albo topolę i taniej by wyszło,a efekt byłby ten sam. Co ten człowiek robi w 2 lidze :?: :!: Wykastrowane skrzydła, na których przegrywaliśmy mnóstwo pojedynków biegowych. Te niecelne 5-metrowe podania to już była wręcz "poezja futbolu".
Ironia losu sprawiła, że najbardziej przereklamowany zawodnik w Zagłębiu strzela bramkę z cyklu "stadiony świata". Nikt mi nie wmówi, że Łomża to 2- ligowa potęga piłkarska, bo to jeszcze słabsi wyrobnicy jak nasi, tyle że grali ambitniej relizując swoją taktykę, której Zagłębie w dniu dzisiejszym w ogóle nie miało :evil:

Najśmieszniejsze jest to, że szanse na awans ciągle są, ale z taką grą nie widać żadnych perspektyw. Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby po tym meczu nie zostały wyciągnięte odpowiednie konsekwencje.
MrCricket

Postprzez Osman 2007-03-25, 5:25 pm

czego zaś graliśmy w niedziele :lol:
zauważył ktoś że zawsze jak gramy u siebie w niedziele nie mamy powodów do radości :?
Osman
Żółta kartka

Postprzez Zagłębiaczek 2007-03-25, 5:27 pm

bo w niedziele pilkarze mają miesiączke albo okres :D ?
Zagłębiaczek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna