Niedz 22.10.2006. godz. 14:30 Zagłębie S - Polonia Bytom

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez alien 2006-10-22, 6:25 pm

adam.... napisał(a):GORNIK I RUCH TO DWIE POTEGI TEGO WOJEWODZYWA ZROZUMCIE TO.....WASZE KLUBY MAJA NAM WYCHOWYWAC ZAWODNIKOW...TAKIE SA REALIA GRONIK I RUCH DWA NAJLEPSZE KLUBY W POLSCE...
28 TYTULOW MISTRZA POLSKI I 9 PUCHAROW..........................NIE LIDZE WICE MISTRZOW TRZECICH MIEJSC CZY FINALOW PUCHARU ......
NAJLEPSZY BYLBY DZIS REMIS ZADNA ZE STRON NIE BYLA BY POKRZYWDZONA

koles nie masz swojego forum ??? wszyscy i wyraznie mówimy ci NARA !!!!

co do meczu to niestety żenada :cry: dzisja to polonia rządziła :cry:
tylko współczuć "niedzielnynm kibicom" którzy przychodzą raz na pół roku (pod warunkiem ze jest ładna pogoda) pewnie są przekonani że Zagłębie tak gra zawsze.....
alien

re

Postprzez Qba 2006-10-22, 6:35 pm

sprzedawca_cebuli napisał(a):jesli piszesz ze juz najblizsze mecze moha o tym zadecydowac ..... no to coz gratuluje

ps. ciekawe ilu jeszcze dzis znajdzie sie takich ja ten co napisal to wyzej....

powiedz mi: czy Ty jestes normalny?? skoro dla Ciebie wszystko bylo ok, to ja Ci gratuluje!!! wez tez pod uwage to, ze w koncowym rozrachunku zawsze brakuje tych "paru punkcikow".. takze nastepnym razem sie zastanow, zanim cos napiszesz, bo jeszcze pare takich postow i dostane zapalenia spojowek....

dzisiaj to bylo totalne nieporozumienie, zadnego groznego strzalu na bramke (moze oprocz tego wolnego Berka), wszystko to byly podania do bramkarza, 5-letnie dziecko by to zlapalo.. przeciez tak nie mozna grac!!! PARODIA!!!
Piatkowski dzisiaj nic nie pokazal, totalne dno.. do rezerw bym go wyrzucil za taki wystep.. nie jestem milosnikiem Skrzypka, ale wniosl duzo wiecej, niz Piatkowski, jezeli w ogole mozemy tu mowic cokolwiek w kategoriach pozytywnych... Polonia jechala z nami, jak z wozem gnoju, od samego poczatku bylo widac, ze trzeba cos zmienic, szkoda, ze Dworczyk tego nie widzial..

reasumujac: jedynym wyjsciem jest zmiana trenera, moze nie teraz, ale niech to bedzie po tych 3 meczach pozostalych, i miejmy nadzieje, ze beda pkty.. nie ma innej opcji, niz komplet wlasciwie, bo jak sie chce grac w oranzadzie, to trzeba czegos wymagac...

pozdro
Qba

Postprzez Rambo_1989 2006-10-22, 6:38 pm

Mecz w wykonaniu naszej drużyny bardzo słaby zarówno w ataku jak i obronie. Mało konstruktywnych i poukładanych akcji. Wszystko ze straty albo z kontry. Polonia zagrała bardzo ambitnie i ostrożnie. Strzelili bramkę po czym cofnęli się do tyłu co im zaowocowało do końcowych minut. Szkoda mi tylko tych kilku nie wykorzystanych akcji przez Zagłębie a szczególnie przez Tadzia. Chłopak wszedł, widać że się starał.

Według mnie Bolek powinien wchodzić na koniec meczu kiedy Zagłębie ma kontrole i prowdadzenie a nie od początku. Dzisiaj obrona zagrała bardzo chaotycznie. Przegrana w dużym stopniu przez Dworczyka. Mianowicie: Skrzypek od pierwszych minut.. (wszedł i ożywił całą prawą stronę swoją grą)
Teresa? Jaki był zamiar jego wpuszczenia na boisko na 15 minut przed końcem?!

-Bednar zagrał dzisiaj jak trampkarz! Wszystko na raz i byle "do przodu" :/
-Marek? Według mnie on powinien wogóle niegrać od początku tylko wejść na koniec jako zmiana taktyczna :/
Piątkowski?! Ten gość nie wie co to podać piłkę prostopadłą..
Folc? Skoro ma problemy z kolanem niech lepiej nie występuje bo nic nie wnosi do gry.
Zuban? Dla mnie to on już w Zagłebiu swoje zrobił.

Jedyną pochwałe powinni dostać Kościukiewicz za determinację, Berek za widzenie gry, (zresztą jak zawsze) i Tyc za ambicję i walkę do końcowego gwizdka.

To tyle.
Miejmy nadzieję że następne mecze zagramy już w lepszym stylu i zawodnicy udowodnią, że ta porażka to tylko przypadek..
:roll:
Pozdrawiam!
Rambo_1989

Postprzez ziaro25 2006-10-22, 6:41 pm

Porażka boli,ale najbardziej wkurw...zaangażowanie niektórych zawodników w tym chwalonego przez Was Chaligobowskiego.Pomimo porażki w dalszym ciągu jestem pewny awansu tylko trzeba nam napastnika,bo jest tylko jeden Folc,reszta katastrofa.
ziaro25

Postprzez gruby 2006-10-22, 6:45 pm

Wygrała drużyna która był bardziej poukładana,Zagłębie nie miało pomysłu na grę......... :oops: :roll:
gruby

Postprzez slawojka 2006-10-22, 6:46 pm

Trener Dworczyk chciał chyba bardzo czymś zaskoczyć rywali, stąd pewno ustawienie 3-5-2. No i zaskoczył ... ale siebie i swoich piłkarzy. Trudno, stało się. Po ptokach. Trzeba teraz szukac punktów we Wrocławiu i w Białymstoku.
slawojka

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-10-22, 7:13 pm

Mam totalnego dola, po tym meczu. Kiedy zobaczylem na monitorku
sklad i system 3-5-2 pomyslalem - MOJE ZAGLEBIE TEGO MECZU NIE
WYGRA.
Pan Jerzy jest 3 trenerem ktory bierze sie za ten system i prawdopodobnie nie poradzi sobie ON i druzyna. Jest mi zal punktow
tak waznych dla rundy Wiosennej i Awansu. Ale coz, te stracone punkty
nie wroca a sytuacja powtarza sie z popprzednich lat -tracimy punkty
na LUDOWYM.
Szkoda punktow a nastepne mecze trudne i wazne dla sytuacji w TABELI,
zobaczymy, a tak nawiasem Polonia Bytom walczy o punkty a nikt w Bytomiu nie mowi o AWANSIE .-
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez emdżej 2006-10-22, 7:51 pm

Normalnie brak mi słów! Ale nie mówię tu o grze w dzisiejszym meczu, ale o tym co tu wyczytuję. Dworczyk do tej pory chwalony, przegrał jeden mecz (na 9 :!: ) i od razu go trzeba zwolnić. Dobrze prezentujący się do tej pory Bednar po jednym meczu jest niechciany itd itp. Może od razu drużynę rozwiążmy bo przegraliśmy mecz?

Indywidualnie wyróżnić mogę Adriana Marka. Nie wiem co się nie podobało w jego grze koledze Rambo. "Bolek" był zaporą niemalże nie do przejścia przez napastników rywali. A argument, że nie włączał się do akcji skrzydłami jest nie trafiony dlatego, że on chyba pierwszy raz grał na boku obrony. No cóż....dzisiaj się nie udało, ale nie poddajemy się od razu! Jesteśmy z Zagłębiem zawsze, a nie tylko jak wygrywają! Pełne poparcie ode mnie dla trenera Dworczyka.
emdżej

Postprzez Łuki19 2006-10-22, 8:01 pm

Ja tez mam pełne poparcie dla trenera Dworczyka tylko trenerze prosimy nigdy wiecej tego systemu juz grajmy zawsze systemem 4-4-2
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Lukasch89 2006-10-22, 8:01 pm

Ehhh.....nie tak miaóło byc. :( Ale i tak dziękuje naszym chłopakom za dobrą grę :!: I kibiocm też, zrobiliśmy niezły doping :D
Lukasch89

Postprzez wieszczu 2006-10-22, 8:03 pm

Chcecie głowy Dworczyka?!Bzdura i jeszcze raz bzdura! Dzisiaj zagraliśmy na tyle na ile pozwoliła nam Polonia.Byliśmy po prostu bezradni;typowe bicie głową w mur,bez koncepcji,bez pomysłu na grę.O Cracovii nie wspomnę.Niby przegrać z mistrzem Polski to nie wstyd a jednak szkoda.No cóż-tak bywa.Za tydzień będzie lepiej,bo musi być!
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez MarcelZS 2006-10-22, 8:09 pm

No niestety gramy coraz słabiej, chaos jaki panował za Białka panuje dalej, dotychczasowe wygrane były po cześci zasługą stałych frgmentóe gry. NIE MA DRUŻYNY - i dlatego Dworczyk ich niczego nie nauczy, im wcześniej znajdzie się ktoś z potencjałem na poziomie naszych grjków tym lepiej.

Podobała mi się postawa Fornalaka, pomimo że wygrywał był z drużyną przy lini - a Dworczy siedział bezeradnie w budzie.

Kto odpowiada za przygotowanie motoryczne naszych zawodników - bo po tym meczu powinnien wylecić - co to było - nie biegali, przegrywali pojedynki na ziemi i w powietrzu ... przefrywali wszsytko.

Zasłużone zwycięstwo Poloni.

Mam jedyną nadziej że słaba postawa naszego zespołu była jedynie wpadką, a nie odzwierciedleniem ponoć nie najlepszych wydarzeń w Klubie.
MarcelZS

Postprzez Liberał 2006-10-22, 8:12 pm

Powodami porazki sa brak zaangazowania niektorych bo jak nie idzie to nie idzie. Poprostu Bartek i Jarek nie mieli zadnego wsparcia w bocznych obroncach, 3 obroncow i kościukiewicz przed nimi nie wiedzieli jak atakowac hanysow i stalo ise
A berek i pach to mogli oczywiscie dawac pilki do boku gdzie zbierali by je tez hanysy z ww. powodu.
Reasumujac P. Dworczyk przekombinował, miejmy nadzieje ostatni raz.
Liberał

Postprzez Lukasch89 2006-10-22, 8:12 pm

Również do Dworczyka nic nie mam :!: Uważam go za świetnego trenera, lepszego od wcześniejszych (Białek....). Wieszczu dobrze napisał, graliśmy tak dobrze, jak mogliśmy.
Lukasch89

Postprzez Lars 2006-10-22, 8:18 pm

Lukasch89 napisał(a):Również do Dworczyka nic nie mam :!: Uważam go za świetnego trenera, lepszego od wcześniejszych (Białek....). Wieszczu dobrze napisał, graliśmy tak dobrze, jak mogliśmy.

jak oni grali tak dobrze jak tylko mogli to lepiej było by żebym ja dziś wyszedł na to boisko, może technikom to bym nie błyszczał, ale za te 15tys zapierdalałbym 5 razy szybciej niż cała dzisiejsza jedenastka Zagłębia razem wzięta...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna