Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Strooś napisał(a):Dużo dzieje się ostatnio w naszym klubie, lecz w jutrzejsze popołudnie trzeba zapomnieć o wszystkim i skupić się nad tym jak pokonać niebieskich nie tylko na boisku, ale również na trybunach naszym dopingiem.
Co do ustawienia naszej drużyny na ten mecz to biorąc pod uwagę kłopot z napastnikami wpadł mi taki pomysł, że w ataku mógłby zagrać... Pach. Myślę, że z pewnością by sobie poradził.
Co powiecie na takie ustawienie?
Wierzchowski - Paczka, Teresa, Hosic, Bednar - Chwalibogowski, Kościukiewicz, Berensztajn, Piątkowski - Pach, Folc
no ale to tylko moja koncepcja, a jak będzie to zobaczymy...
pozdrawiam
Skrzypka w ataku a kiedy on tam grywał :shock:Sir napisał(a):Strooś napisał(a):Dużo dzieje się ostatnio w naszym klubie, lecz w jutrzejsze popołudnie trzeba zapomnieć o wszystkim i skupić się nad tym jak pokonać niebieskich nie tylko na boisku, ale również na trybunach naszym dopingiem.
Co do ustawienia naszej drużyny na ten mecz to biorąc pod uwagę kłopot z napastnikami wpadł mi taki pomysł, że w ataku mógłby zagrać... Pach. Myślę, że z pewnością by sobie poradził.
Wierzchowski - Paczka, Teresa, Hosic, Bednar - Chwalibogowski, Kościukiewicz, Berensztajn, Piątkowski - Pach, Folc
pozdrawiam
Co do dopingu to masz Stroosiu absolutnÄ… racjÄ™!!
Ale co do składu to wolałbym W ATAKU widziec DAWIDA SKRZYPKA..a w srodku pomocy Pacha..
Blaszany napisał(a):Skrzypka w ataku a kiedy on tam grywał :shock:Sir napisał(a):Strooś napisał(a):Dużo dzieje się ostatnio w naszym klubie, lecz w jutrzejsze popołudnie trzeba zapomnieć o wszystkim i skupić się nad tym jak pokonać niebieskich nie tylko na boisku, ale również na trybunach naszym dopingiem.
pozdrawiam
Co do dopingu to masz Stroosiu absolutnÄ… racjÄ™!!
Ale co do składu to wolałbym W ATAKU widziec DAWIDA SKRZYPKA..a w srodku pomocy Pacha..
W ostatnich dwóch latach Ruch doznał z Zagłębiem trzech porażek i raz bezbramkowo zremisował. Patrząc jednak na ostatnie wydarzenia (m.in. problemy z prokuraturą zawodnika Marcina L.) widać wyraźnie, że Niebiescy po prostu nie mogli wygrać z Zagłębiem. Na cztery mecze, aż w dwóch chorzowianie kończyli w niekompletnym składzie.
kwachu napisał(a):Ludzie nie róbcie z Ruchu potęgi jakby to była Barcelona albo Milan. Gdyby nie te zawirowania wokół naszego klubu zapewne wszyscy rozprawialiby teraz ile bramek zdołamy im nastrzelać. "Kandydatem do awansu" to oni byli też w poprzednim sezonie - i jakoś na ten ich awans ani przez chwilkę się w ubiegłym sezonie nie zanosiło. Remis to jutro absolutne minimum którego jednak nie przyjmuję do wiadomości. Wygramy 2-0.
keff79 napisał(a):A ja chciałbym napisać że dziennikarzyna Michał Piegza ze sportowychfaktów kropka pe-ell wygrał konkurs na największą szuje jakiej teksty przyszło mi czytać ostatnimi czasy.. zacytuję fragment tego za przeproszeniem "artykułu" - choć mam dylemat czy warto słowa tej płycizny gdziekolwiek publikowaćW ostatnich dwóch latach Ruch doznał z Zagłębiem trzech porażek i raz bezbramkowo zremisował. Patrząc jednak na ostatnie wydarzenia (m.in. problemy z prokuraturą zawodnika Marcina L.) widać wyraźnie, że Niebiescy po prostu nie mogli wygrać z Zagłębiem. Na cztery mecze, aż w dwóch chorzowianie kończyli w niekompletnym składzie.
koleś pewnie nawet koło stadionu nie przechodził w czasie ostatnich spotań Zagłębia z Ruchem..
coś z serii: "ponieważ czuję się niekompetentny chętnie się wypowiem.."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników