Mozesz, wrzucic ta brame gdzies, jeszcze raz, bo ten link juz niedziala :(
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
NIE NIE ZREZYGNOWANO. INFORMATOR PODOBNIE JAK I MIESIĘCZNIK UKAŻĄ SIĘ. OD KTÓREGO MECZU TEGO JUŻ NIKT NIE WIE :)tuli napisał(a):A wogóle to jakiś czas temu pojawiła się w serwisie informacja że podczas spotkań w nowym sezonie będzie rozdawany informator z ustawieniem itd.Wczoraj nic takiego nie mialo miejsca.Wie ktoś coś o tym??Czy wogóle zrezygnowano z tego pomysłu czy może dopiero od następnego meczu??
ziaro25 napisał(a):Znowu płacz.Przecież wygrali liczą się 3 pkt,kto będzie za tydzień pamiętał w jakim stylu wygrali....Przecież oni sie muszą zgrać,nauczyć innej taktyki,co nie jest takie łatwe.Ci co myśleli,że po transferach będą tylko same zwycięstwa i piękna gra to bez urazy nie znają się na piłce.Jestem przekonany,że z biegiem czasu wszystko zacznie się zazębiać tylko okażcie trochę cierpliwości. Co do trenera to jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu,jeszcze mi przyznacie racje,a o awans to jestem spokojny
Cygan napisał(a): A z Berkiem to już pogadam osobiście. 2 razy nakłaniałem go do gry u nas. Tylko po co....
I tu się bardzo mylisz. Mi osobiście nie chodzi o ich grę czy umiejętności. Brakuje mi w tym walki. Widać gołym okiem, że nie ma w tym zacięcia, ambicji i "plucia krwią". Był kiedyś Karol Stawecki. Może i był słaby ale ambicji miał za całą dzisiejszą "drużynę" wyrobników.Przemek26 napisał(a):Cygan napisał(a): A z Berkiem to już pogadam osobiście. 2 razy nakłaniałem go do gry u nas. Tylko po co....
A co wpierdol mu spuścisz. k***a ludzie opanujcie się 2 kolejka a wy macie pretensje ze nie maja 6 pkt i 20 strzelonych bramek.Troche rozumu!!!!!!!!
Co chcecie się bawić w gieksiarzy czy lechitów? Moim zdaniem mecz z Ruchem będzie wykładnią jak jest przygotowany i zgrany zespół będzie to 6 kolejka więc wtedy bedzie juz czas na wychwalanie bądź gnojenie a nie teraz!!
WOJTEK napisał(a):I tu się bardzo mylisz. Mi osobiście nie chodzi o ich grę czy umiejętności. Brakuje mi w tym walki. Widać gołym okiem, że nie ma w tym zacięcia, ambicji i "plucia krwią". Był kiedyś Karol Stawecki. Może i był słaby ale ambicji miał za całą dzisiejszą "drużynę" wyrobników.Przemek26 napisał(a):Cygan napisał(a): A z Berkiem to już pogadam osobiście. 2 razy nakłaniałem go do gry u nas. Tylko po co....
A co wpierdol mu spuścisz. k***a ludzie opanujcie się 2 kolejka a wy macie pretensje ze nie maja 6 pkt i 20 strzelonych bramek.Troche rozumu!!!!!!!!
Co chcecie się bawić w gieksiarzy czy lechitów? Moim zdaniem mecz z Ruchem będzie wykładnią jak jest przygotowany i zgrany zespół będzie to 6 kolejka więc wtedy bedzie juz czas na wychwalanie bądź gnojenie a nie teraz!!
Z takim składem powinni mieć 6 pkt i 7 goli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników