ZAGŁĘBIE - MIEDŹ LEGNICA 05.08.2006 sobota godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Warson 2006-08-06, 12:04 pm

Mozesz, wrzucic ta brame gdzies, jeszcze raz, bo ten link juz niedziala :(
Warson

Postprzez tuli 2006-08-06, 12:11 pm

A wogóle to jakiś czas temu pojawiła się w serwisie informacja że podczas spotkań w nowym sezonie będzie rozdawany informator z ustawieniem itd.Wczoraj nic takiego nie mialo miejsca.Wie ktoś coś o tym??Czy wogóle zrezygnowano z tego pomysłu czy może dopiero od następnego meczu??
tuli

Postprzez adas 2006-08-06, 3:40 pm

tuli napisał(a):A wogóle to jakiś czas temu pojawiła się w serwisie informacja że podczas spotkań w nowym sezonie będzie rozdawany informator z ustawieniem itd.Wczoraj nic takiego nie mialo miejsca.Wie ktoś coś o tym??Czy wogóle zrezygnowano z tego pomysłu czy może dopiero od następnego meczu??
NIE NIE ZREZYGNOWANO. INFORMATOR PODOBNIE JAK I MIESIĘCZNIK UKAŻĄ SIĘ. OD KTÓREGO MECZU TEGO JUŻ NIKT NIE WIE :)
adas

Postprzez Cygan 2006-08-06, 6:23 pm

ziaro25 napisał(a):Znowu płacz.Przecież wygrali liczą się 3 pkt,kto będzie za tydzień pamiętał w jakim stylu wygrali....Przecież oni sie muszą zgrać,nauczyć innej taktyki,co nie jest takie łatwe.Ci co myśleli,że po transferach będą tylko same zwycięstwa i piękna gra to bez urazy nie znają się na piłce.Jestem przekonany,że z biegiem czasu wszystko zacznie się zazębiać tylko okażcie trochę cierpliwości. Co do trenera to jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu,jeszcze mi przyznacie racje,a o awans to jestem spokojny

Pewnie, że płacz! Dobrze Wojtek powiedział z transparentem. Za co oni biora kasę. A z Berkiem to już pogadam osobiście. 2 razy nakłaniałem go do gry u nas. Tylko po co....
Cygan

Postprzez Przemek26 2006-08-06, 7:53 pm

Cygan napisał(a): A z Berkiem to już pogadam osobiście. 2 razy nakłaniałem go do gry u nas. Tylko po co....

A co wpierdol mu spuścisz. k***a ludzie opanujcie się 2 kolejka a wy macie pretensje ze nie maja 6 pkt i 20 strzelonych bramek.Troche rozumu!!!!!!!!

Co chcecie się bawić w gieksiarzy czy lechitów? Moim zdaniem mecz z Ruchem będzie wykładnią jak jest przygotowany i zgrany zespół będzie to 6 kolejka więc wtedy bedzie juz czas na wychwalanie bądź gnojenie a nie teraz!!
Przemek26

Postprzez gruby 2006-08-06, 7:56 pm

Cieszy wygrana i to tyle jeśli chodzi o ten mecz.... :wink:
gruby

Postprzez Przemek26 2006-08-06, 9:10 pm

:o W Piłkarskiej trójce relacja z sobotniego meczu, romowa z Pachem , trenerem Białkiem i dyr. Rudym.
Na dniach ma dołączyć Michał Janicki. Po treningach ma zapaść decyzja co jego obecności na stałe.
Przemek26

Postprzez WOJTEK 2006-08-06, 9:24 pm

Przemek26 napisał(a):
Cygan napisał(a): A z Berkiem to już pogadam osobiście. 2 razy nakłaniałem go do gry u nas. Tylko po co....

A co wpierdol mu spuścisz. k***a ludzie opanujcie się 2 kolejka a wy macie pretensje ze nie maja 6 pkt i 20 strzelonych bramek.Troche rozumu!!!!!!!!

Co chcecie się bawić w gieksiarzy czy lechitów? Moim zdaniem mecz z Ruchem będzie wykładnią jak jest przygotowany i zgrany zespół będzie to 6 kolejka więc wtedy bedzie juz czas na wychwalanie bądź gnojenie a nie teraz!!
I tu się bardzo mylisz. Mi osobiście nie chodzi o ich grę czy umiejętności. Brakuje mi w tym walki. Widać gołym okiem, że nie ma w tym zacięcia, ambicji i "plucia krwią". Był kiedyś Karol Stawecki. Może i był słaby ale ambicji miał za całą dzisiejszą "drużynę" wyrobników.
Z takim składem powinni mieć 6 pkt i 7 goli.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Przemek26 2006-08-06, 9:45 pm

WOJTEK napisał(a):
Przemek26 napisał(a):

I tu się bardzo mylisz. Mi osobiście nie chodzi o ich grę czy umiejętności. Brakuje mi w tym walki. Widać gołym okiem, że nie ma w tym zacięcia, ambicji i "plucia krwią". Był kiedyś Karol Stawecki. Może i był słaby ale ambicji miał za całą dzisiejszą "drużynę" wyrobników.
Z takim składem powinni mieć 6 pkt i 7 goli.

Co do ilości bramek masz 100 % racji i nawet te 7 jak napisałeś to powinno być w sobotę, ale może bądźmy bardziej cierpliwi a może nam ta cierpliwośc zwróci z nawiazką?

Szanowny Wojtku a może "zacięcie , i plucie krwią" tez przyjdzie z upływem kolejek?
A wg. mnie przez te 94 minuty było troche tego zacięcia tej walki.
Więc może też sie tego muszą nauczyć ? :wink:
Przemek26

Postprzez SCORPARO 2006-08-07, 7:58 am

... nie rozumiem wszystkich płaczków... przeciez mamy 3 pkty...
Chyba że wiekszość z was wolałaby, aby Zagłębie grało superzajebistą, widowiskową, lecz nieskuteczną piłke w sobotę, i oddało 3 pkt Legnicy... naprawdę nierozumiem...

Dla mnie osobiście najważniejsze sa 3 pkt i uważam że jeżeli "takie granie" miało by "nas" poprowadzić do I ligi, to jestem gotów oglądać to co tydzień.
Skład mamy swieży, może mało zgrany, ale nie można im odmówić tzw."walki", bo w porównaniu do poprzedniego sezonu (a przynajmniej do gry Zagłębia na wiosnę), wyglądało to o niebo lepiej.

Zaraz pojawią sie głosy że "chyba oglądam inne spotkania" - otóż uczęszczam na każdy mecz Zagłębia u siebie i w miare możliwości zaliczam wyjazdy, i opinie swoje ( podkreślam SWOJE) wyrażam na podstawie tego co dane mi jest oglądać na Ludowym (i ne tylko).

Odniośnie sobotniego meczu:
O ile gra Zagłębia mogła sie podobać w I połowie, o tyle wg mnie II połowa siadła w wykonaniu zarówno Zagłebia jak i Miedzi, i być może, gdyby nie ta odrobina szczęścia w końcówce spotkania, skazani bylibyśmy na niewątpilą kompromitację
:oops: , niemniej jednak jak już wcześniej napisalem liczą się punkty, a nie styl gry, o którym za 2 tygodnie nikt pamietał nie bedzie.

Dziekuję.
SCORPARO

Postprzez krzysztof 2006-08-07, 9:23 am

Zgadza sie SCORPARO. Płaczkowie zawsze się znajdą.
Ja przyznam, że już dawno nie widziałem tak ciekawie grającego Zagłebia.
Dotychczas gra ta wyglądała jak bicie głową w mur. W sobotę za to zauważyłem duży potencjał w każdej formacji. Dawno już nie widziałem tylu celnych dograń i wrzutek co w sobotnim meczu pokazali Pach z Berkiem. Jeśli chodzi o obronę to dotychczas pojedynek główkowy miał szansę wygrać tylko Dżenan, teraz jest jeszcze wysoki Kościukiewicz. Fakt zdarzały się kiksy i głupie straty, no ale takie błedy się zdarzają. Nawet Zuban wygrywał pojedynki główkowe, bo ostatnio to się zastanawiałem po co on wogóle wyskakuje jak i tak zawsze przegrywa. Ze starej gwardii dobrą formę utrzymali Paczka i Chwalibogowski.
Jeśli zaś chodzi o "plucie krwią" to chyba też było (patrz Lacha ;-))
Z drugiej zaś strony to dopiero początek sezonu, zawodnicy też muszą się trochę oszczędzać bo przed nimi jeszcze kupe meczy i nie potrzebujemy szpitala w drużynie już po dwóch kolejkach.
krzysztof

Postprzez Przemyś(L) 2006-08-07, 1:54 pm

Brawo ZAgłębie!! Za rok 1 liga !!:):)
Przemyś(L)

Postprzez twari 2006-08-07, 3:47 pm

Pozwólcie że zwrócę na coś uwagę - pamiętacie kto awansował do ekstraklasy w ubiegłym sezonie?
To teraz zobaczcie jak wyglądała tabela po pierwszych CZTERECH kolejkach:
Obrazek

Zauważcie że ŁKS miał na swoim koncie CAŁE 2 pkty!!
My po 2 meczach mamy 3 pkty ale już trzeba zacząć płakać bo według niektórych awansu już NAPEWNO nie będzie... :roll:
twari

Postprzez tuli 2006-08-07, 4:03 pm

Otóż to.Na pierwszą ocenę szans na awans przyjdzie czas dopiero około połowy tej rundy.Wtedy będzie można mówić czy mamy szanse czy nie. Narazie oceniać możemy tylko poszczególne mecze, i tak jak mecz w Gliwicach był słaby to ten u siebie z Miedzią nie wygladał źle.Napewno było widać brak zgrania, ale na to przyjdzie jeszcze czas.
tuli

Postprzez Diouf39 2006-08-08, 12:59 pm

Jeśli zaś chodzi o "plucie krwią" to chyba też było (patrz Lacha ) .

Ty chyba nie wiesz co mówisz i nie oglądałeś tych dwóch meczy na żywo !!!
Lachowski jest tak słaby, że słabszy już byc nie może. To nie czasy sprzed kontuzji. Myślę, że się pozbiera i będziemy mieli jeszcze z niego pożytek. Na dzień dzisiejszy rezerwy. (taka jest prawda )
Diouf39

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna