Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 28 lipiec, 20:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez e-net 2006-07-28, 9:22 pm

radkowitz napisał(a):tylko debilu zauważ że w tabeli liczy sie też bramki zdobyte i stracone :) dziecinko wracaj do mamusi niech Cię nauczy bo wie więcej o futbolu niż Ty :)

tym sposobem zalatwiles sobie bana :D :D :D
e-net

Postprzez radkowitz 2006-07-28, 9:25 pm

e-net napisał(a):
radkowitz napisał(a):tylko debilu zauważ że w tabeli liczy sie też bramki zdobyte i stracone :) dziecinko wracaj do mamusi niech Cię nauczy bo wie więcej o futbolu niż Ty :)

tym sposobem zalatwiles sobie bana :D :D :D

Trudno nie czytałem regulaminu, jeśli tak jest to przyjme to z pokorą ale przynajmniej wiem że zachowałem sie z honorem i napisałbym to raz jeszcze bo za takiego Cię uważam.
radkowitz
Obserwowany

Postprzez keff79 2006-07-28, 9:25 pm

Kiedy za naszą południową granicą znajomy upuścił kufel, kelner krzyknął.. "OOo.. SZPETNIE PRASŁO" .. no i dzisiaj szpatnie praslo - a my jesteśmy tym rozjebanym kuflem.. no i zaczynamy odliczanie, jeszcze góra dwa mecze i Rudy zwolni Białka - konsekwencja musi być, bo zdaje się takie mamy standardy.
keff79

Postprzez marsad 2006-07-28, 9:33 pm

Słabiutka gra Zagłębia. Piast wprawdzie orłem nie był, ale to wystarczyło. Praktycznie całą drugą połowę Piast grał wolno, kontrolując grę. Zagłębie nie stworzyło praktycznie żadnej dogodnej sytuacji, plącząc się pod polem karnym Piasta. A po co Wam Berensztajn to ja już nie wiem.
marsad

Postprzez Leyton 2006-07-28, 9:35 pm

0-0, 0-2 na wyjeździe i KT poleciał.... Po 0-0 i 0-1 u siebie i Białek nie poleciał.
3-5-2 nieskuteczne, nieatrakcyjne, wyjebać Tochela.....
4-5-1 - diament, tak gra cały świat... Na dzień dobry 0-4.

Logiki w działaniu Rudego bym raczej nie szukał. Daremna robota.

A może Pani Grodecka się wypowie... ostatnio tak pieknie się przejechała się po taktyce Tochela..... :D
Leyton

Postprzez Darian 2006-07-28, 9:36 pm

No i nasi grajkowie pokazali jak nie powinno się grać,"bez ducha bez wiary to szkieletów narody".Do dyspozycji zawodników dostosował się pan Białek swoimi roszadami w składzie.Niestety co za dużo to niezdrowo(w tym przypadku tak właśnie było).Ale i tak do Białka mam najmniej żalu.Bo każdy zawodnik który wychodzi na boisko powinien dawać z siebie wszystko,a tu tego nie było.

Co do zachowania kibiców przed meczem to.... no comments :?
Ale w czasie meczu dostosowali się do poziomu naszych piłkarzy.Siedzieli cichutko jak myszy w kościele.Tylko na początku było trochę dopingu a potem zero,cisza jak makiem zasiał.

I tak w atmosferze wzajemnych oskarżeń kończe swoje wylewy frustracji.
Żyje jednak nadzieją że "przecież los się musi odmienić" :roll: .
Darian

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-07-28, 9:36 pm

Jak na pierwsze spotkanie to przegrali bardzo wysoko to po pierwsze,
a po drugie jak otworzylem strone Zaglebia i popatrzylem na sklad
Zaglebia to mnie zamurowalo, wymiotlo gdzies zawodnikow, nie widzialem
Paczki, nie bylo Pacha no Teresa leczy kontuzje brzucha, ale ustawienie
druzyny PRIMA. Powtorze jeszcze raz KT przewiozl sie na 4-5-1.
Jego nastepca robi to samo, jego sprawa ,jego wybor.
Oczywista sprawa - tragedii jeszcze nie ma ALE WSTYDZIC TO SIE BEDZIEMY DLUGO. Przegrac 4-0 to znaczy CIENIAS.
Tylko Panie Trenerze pogubionych pkt nie odnajdzie Pan, a AWANSu
to moze Pan nie doczekac.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez gliwiczanin 2006-07-28, 9:49 pm

powiem wam tyle jezeli ktoś mi powie ze Zagłebie ma najlepszych kibiców to go wyśmieje sa popierdoleni oczywiście nie wszyscy...ale jest grupa po prostu pojebana przed bramą stadionu rzucili sie na kibiców piasta i nie patrzyli ze tam sąkobiety z dziecmi tratowali wsszystkich za głupi szalik....,paranoja :evil: chołota i nic wiecej miałem satysfakcje jak ich zobaczyłem w klatce ..powinni tam już zostac a po drugie mecz był piekny pod wzgledem dopingu do momentu prowokacji zagłebia i nie myślcie ze mieszkam w Gliwicach i jade po was bo miałem ogromny szacunek do waszego klubu ale po dzisiejszym meczu przez grupe dzikusów zmieniam go ...Piast wam dziś pokazał 2 rzeczy jak sie gra na boisku..i jak sie dopinguje!!!!uczcie sie od nas bo warto skoro macie aspiracje do OE...pozdrawiam normalnych kibiców
gliwiczanin

Postprzez keff79 2006-07-28, 9:59 pm

Jeszcze taka mała statystyka.. od czerwca Roku Pańskiego 1959 do czasu objęcia posady trenera w Zagłębiu Sosnowiec przez osobę Janusza Białka, straciliśmy w meczach z Piastem 2 bramki (słownie: DWIE) strzelając 5 (słownie: PIĘĆ), później zaczyna się era naszego obecnego treneiro.. dwa mecze 6 bramek straconych (słownie: SZEŚĆ) i 0 zdobytych (Dosłownie k**wa: ZERO!!!).. - trzymamy kciuki!
keff79

Postprzez adas 2006-07-28, 10:00 pm

WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD. CO MY GRAMY? ZAGŁĘBIE MYŚLAŁO, ŻE PIAST SAM POŁOŻY SIĘ PRZED NIMI. DZIŚ SUPER WYPADŁO POÓWNANIE ROZGRYWAJĄCYCH BERENSZTAJN - KOMPAŁA. BEREK ZERO DOBRYCH PODAŃ, DOŚRODKOWAŃ CZY ROZGRYWANIA, KOMPAŁA PROFESOR, W TAKIEJ FORMIE JAK DZIŚ ZAPREZENTOWAŁO ZAGŁĘBIE,SAM BY ICH OGRAŁ.
adas

Postprzez Leyton 2006-07-28, 10:06 pm

Leyton

Postprzez 1964 2006-07-28, 10:14 pm

Nie jestem ani kibicem Zagłębia, ani Piasta.
Na mecz wybrałem sięz ciekawości. NIe miałem "przyjemności" oglądać pod bramą tego, o czym pisze gliwiczanin, więc nie zabieram głosu.

Jeżeli chodzi o doping, to obiektywnie patrząc szacunek dla Was że pomimo czterech bramek w plecy dalej dopingowaliście Zagłębie, nie rzadko głośniej niż gliwiczanie. Nie podobają mi się liczba wyzwisk...(Wy na każdą drużynę macie jakieś bluzgi w swoim śpiewniku??) To chyba tyle, acha dużo pikników na Piaście, ale z drugiej strony fajny klimat, jak na mecz przychodzi rodzina z dziećmi.
1964
100% Zagłębie

Postprzez Leyton 2006-07-28, 10:15 pm

e-net napisał(a):PANOWIE NIE ZESRAJCIE SIE I TAK AWANSUJA

ZOBACZYCIE :}

1 mecz przejebali i juz nie wierzycie ;]

a co za roznica przegrac 1 : 0 czy 100 : 0 zadna porazka ta sama

Dajcie mu bana, zanim kilku innych forumowiczów nie wytrzyma nerwowo....i dostanie bana za polemikę z tym klientem....
Leyton

Postprzez T_misiek 2006-07-28, 10:16 pm

Już dawno nie widziałem tak słabego Zagłębia !!! Siedziałem na trybunie i myślałem że się pod ziemię zapadnę. Taki blamaż !!! Kurde a ten Lachowski to po gówno wychodzi na boisko BALETNIC NIE POTRZEBUJEMY !!!!
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez jarek2 2006-07-28, 10:18 pm

No coz.Zaglebie w tym sezonie nie ma przyszlosci.A szkoda,bo nadzieje byly.Zbyt duza przegrana,zespol ktory chce awansowac do extraklasy nie powinnien przgrywac tak wysoko.
jarek2
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna