Zagłębie Sosnowiec - Piast Gliwice

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2006-05-08, 5:41 pm

Z drugiej strony z obserwacji spotkań rozgrywanych przez rezerwy można widocznie zauważyć, że Jankowski i Butryn nawet w A-klasie się nie wyróżniają a pomimo to dostają szansę od trenera. I gdzie tu logika?
emdżej

Postprzez ASTER 2006-05-08, 5:41 pm

Cygan napisał(a):
problematyk-ziom napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
1. Trener - "właściwy człowiek na właściwym miejscu" pokazał jak nie należy się zachowywać: przy niekorzystnym wyniku wpuszcza na boisko DEFENSYWNEGO POMOCNIKA i OBROŃCĘ. Ja się pytam: Panie Białek, czego Pan bronił w tym momencie ?????????

hmm wszechmocny i wszechwiedzący Wojtku... co TY byś zrobił w takim momencie? jeste 67 minuta meczu, zespół przegrywa jeden zero i zaczyna opadać z sił pamału... trzeba by coś zmienić wprowadzić kogoś z pomyslem SPRÓBOWAĆ coś jeszzce zmienić a na ławce masz:

Rezerwowi:
25. Adam Bensz (bramkarz)
26. Tomasz Mazur (obrońca)
19. Adrian Marek (obrońca... hmmm nie przypominam sobie żeby debiutował już w pierwszym zespole)
4. Paweł Lisiecki (obrońca)
2. Błażej Jankowski
14. Krzysztof Butryn

CO ROBISZ? szczerze i obiektywnie pytam... czy miałbyś jakiś sensowny pomysł...

Ja może odpowiem co bym zrobił: ZMODYFIKOWAŁBYM ławke rezerwowych przed meczem!!! Byłboby na nie miejsce np. dla Smarzyńskiego, którego wtenczas należałoby wstawić. Chłopak od nas i napewno gryzłby trawę (jemu zależałoby na awansie, a nie jak co poniektórym...)

cygan - masz racje! Jak pierwszy skład to takie leszcze to niech wpuszczą naszych młodych wychowanków! Ogranie dobrze im zrobi. Poza tym tak jak ty uważam,że gryźli by trawę a nie udawali że biegają tak jak "niektórzy"! :evil:
ASTER

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-05-08, 8:54 pm

Przepraszam WOJTKU, Przepraszam Kol. ASTER - zabiore glos bardzo
luzno, poniewaz moje odczucia byly identyczne do WOJTKA odczuc.
Co ja robie to jest podejmuje ryzyko gry ofensywnej za wszelka cene
wprowadzam Butryna na prawa pomoc (ten zawodnik potrfi grac na
prawej stronie) i oczywiscie Jankowskiego tez tylko ze on idzie grac na stoperze a do przodu wysuwam TERESE aby dogrywal do napastnikow pilki do przodu, noi sam w miare mozliwosci strzelal na bramke.
Prosze przypomnijcie sobie ze przed laty TERESA byl napadziorem
i chyba nie zapomnial grac w przodzie, badz KAPITANA przesunac do przodu. Trzeba podjac ryzyko gry ofensywnej bo przeciez czy przegram 1-0 czy 3-0 to nie mam punktow a one sa najwazniejsze.
Zapomnialbym dopowiedziec ze mam 3 napastnikow Tyz - Zuban i WOLAN i robie to gdzie 10 min po przerwie najpozniej.
Oczywista sprawa ze jest to dziwolag ale musze atakowac z pelna determinacja a moze wyrownam na 1-1 a wowczas napewno byloby latwiej, nie bylo mlodego napadziora na lawie.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Przemek26 2006-05-08, 9:10 pm

Było minęło. Liga toczy sie dalej . Teraz Bytom potem ŁKS odpłynie z Ludowego :lol:
Przemek26

Postprzez musztra 2006-05-08, 9:23 pm

mike79 napisał(a):Dajcie już spokój z tymi Szatanami i Smarzyńskimi !! Goście ledwo co wyrózniają się w rezerwach(A-klasowych rezerwach), a Wy chcecie żeby zaistnieli w II lidze i ch... wie co jeszcze zrobili !! Daremne są cykliczne "powroty" do tych nazwisk. Jakby prezentowali odpowiedni poziom, to by i Tochel i Białek widzieli ich przynajmniej na ławce.Zawodników ich pokroju(i lepszych) na poziomie od IV ligi poprzez ligi okręgowe do A-klasy włącznie są dziesiątki...
Chciałbym przypomnieć że Butryn Jankowski nic dosłownie nic nie grają w A klasie a Szatan stara sie jak mało kto wszędzie go pełno, powinien dostać szanse, nie sprawdzi się to niech wraca do A klasy i tam się ogrywa do tej pory grał bodajże 2 razy po kilka minut z Kszo i Odrą w pucharze, także szansy do dłuższej gry nie miał.Nie grał jeszcze w I szej drużynie dłużej a już jest skazywany przez co poniektórych na porażke. Żal mi was :?
musztra

Postprzez MrCricket 2006-05-08, 9:43 pm

Z całym szacunkiem p. Tadeuszu, ale Treściński w przodzie dogrywający piłki napastnikom :shock: :roll: :evil: Ja sobie tego nie wyobrażam i chyba nie tylko ja.
Szatan, mimo ,ze to nie jest jeszcze zawodnik na 2 ligę, to dałbym mu jednak szansę. W ofensywie więcej wniósłby niż duet Jankowski-Butryn. Przy Białku to raczej nierealne :roll:
MrCricket

Postprzez mike79 2006-05-09, 5:58 am

Jak już wczesniej i w innym miejscu pisałem. Jest grupa 5-6 grajków "do odstrzału", której "fundament" stanowią właśnie Butryn i Jankowski.
A po drugie to nikt nikogo nie skazuje na porażkę, ale trzeba być świadomym tego że np. zawodnik Szatan TEJ DRUŻYNY NIE ZBAWI, NO I CO BY NIE MÓWIĆ TERAZ NIE PORA NA TESTY I OGRYWANIE...

PS.Aby była jasność - ABSOLUTNIE nic nie mam do Naszych juniorów(a nawet chciałbym aby zaistnieli na 2-ligowych boiskach) ale realia są niestety dla nich troszkę brutalne...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez emdżej 2006-05-16, 3:44 pm

Nota dla "sędziego" to 7,8 :? I ja się pytam: ZA CO :?: :?:
emdżej

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna