Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Cygan napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):WOJTEK napisał(a):
1. Trener - "właściwy człowiek na właściwym miejscu" pokazał jak nie należy się zachowywać: przy niekorzystnym wyniku wpuszcza na boisko DEFENSYWNEGO POMOCNIKA i OBROŃCĘ. Ja się pytam: Panie Białek, czego Pan bronił w tym momencie ?????????
hmm wszechmocny i wszechwiedzący Wojtku... co TY byś zrobił w takim momencie? jeste 67 minuta meczu, zespół przegrywa jeden zero i zaczyna opadać z sił pamału... trzeba by coś zmienić wprowadzić kogoś z pomyslem SPRÓBOWAĆ coś jeszzce zmienić a na ławce masz:
Rezerwowi:
25. Adam Bensz (bramkarz)
26. Tomasz Mazur (obrońca)
19. Adrian Marek (obrońca... hmmm nie przypominam sobie żeby debiutował już w pierwszym zespole)
4. Paweł Lisiecki (obrońca)
2. Błażej Jankowski
14. Krzysztof Butryn
CO ROBISZ? szczerze i obiektywnie pytam... czy miałbyś jakiś sensowny pomysł...
Ja może odpowiem co bym zrobił: ZMODYFIKOWAŁBYM ławke rezerwowych przed meczem!!! Byłboby na nie miejsce np. dla Smarzyńskiego, którego wtenczas należałoby wstawić. Chłopak od nas i napewno gryzłby trawę (jemu zależałoby na awansie, a nie jak co poniektórym...)
Chciałbym przypomnieć że Butryn Jankowski nic dosłownie nic nie grają w A klasie a Szatan stara sie jak mało kto wszędzie go pełno, powinien dostać szanse, nie sprawdzi się to niech wraca do A klasy i tam się ogrywa do tej pory grał bodajże 2 razy po kilka minut z Kszo i Odrą w pucharze, także szansy do dłuższej gry nie miał.Nie grał jeszcze w I szej drużynie dłużej a już jest skazywany przez co poniektórych na porażke. Żal mi was :?mike79 napisał(a):Dajcie już spokój z tymi Szatanami i Smarzyńskimi !! Goście ledwo co wyrózniają się w rezerwach(A-klasowych rezerwach), a Wy chcecie żeby zaistnieli w II lidze i ch... wie co jeszcze zrobili !! Daremne są cykliczne "powroty" do tych nazwisk. Jakby prezentowali odpowiedni poziom, to by i Tochel i Białek widzieli ich przynajmniej na ławce.Zawodników ich pokroju(i lepszych) na poziomie od IV ligi poprzez ligi okręgowe do A-klasy włącznie są dziesiątki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników