ZAGŁĘBIE Sosnowiec - Górnik Polkowice 30 X, 13:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez zgredos 2005-10-30, 8:46 pm

Trzeba być debilem żeby przegrać wygrany mecz. Gratulacje dla trenera zmienić napastnika na obrońce przegrywając trzeba ....
zgredos

Postprzez SOSNOWIEC* 2005-10-30, 8:47 pm

mi sie wydaje ze klub to moze i kochaja wszyscy ale to wlasnie dlatego ze kochaja tak krytykuja grajkow ktorzy byli myslami chu* wie gdzie
SOSNOWIEC*

Postprzez olo69 2005-10-30, 8:50 pm

Chyba za wczesnie wszyscy uwierzyli, ze mamy lidera łacznie z autorami strony
olo69

Postprzez Ralph 2005-10-30, 8:51 pm

Porażka bardzo boli, tym bardziej, że w takim stylu. W stylu, który praktycznie przewija się w większym lub mniejszym stopniu w każdym spotkaniu od początku tej rundy jesiennej.

Inna sprawa to ta, iz jak długo można wystawiać nerwy kibiców na próbę pozwalając grać takim zawodnikom, jak np. Chylaszek :?: :!:
Jak można pozwalać mu stale wykonywać stałe fragmenty gry, jak np. rzuty rożne, czy wolne, których On po prostu nie potrafi wykonać :!: Na 10 prób wrzutki z roznego, wyjdzie mu jedna. Qrwa nie rozumiem tego.

Nie rozumiem też tego, dlaczego trener nie postawił na Piętkę i nie pozwolił mu dalej bronić, po tym jak wspaniale zaprezentował się w meczach, w których nie mógł grać Bęben :?: :!:
Przecież w ten sposób chłopaka zabija się psychicznie kiedy ten widzi, że nie jest w stanie rywalizować o miejsce w bramce na czystych sportowych zasadach. Poza tym Bęben obie bramki powinien wyłapać. Śmiem twierdzić, (IMO) że gdyby to między słupkami stał Piętka, to nie byłoby tych goli dla Górnika, ponieważ ten gość nie raz i nie dziesięć udowodnił, że posiada instynkt, który w sytuacjach wydawałoby sie beznadziejnych, pozwala mu wychodzić obronną ręką. Tego instyktu niestety nie posiada Bęben, ktory w przeciwieństwie do Piętki nie raz i nie dziesięć to udowodnił. Chociażby dzisiaj 2x.

Dzisiaj jednak nie szło każdemu z drużyny. Nawet mój ulubiony Kłoda w niczym nie przypominał siebie.

Sprawdziła się zatem stara zasada wyjadaczy bukmacherskich, która mówi, że po nieoczekiwanym zwycięstwie drużyny na wyjeździe, w następnym meczu nalezy obstawić jej porażkę u siebie :wink:

Szkoda tylko, że za 12 zeta musiałem patrzeć na to podwórko, które mogłem obejrzeć za 2 zł na jakimś B-klasowym meczyku... :evil:

Brrrrr jeszcze mnie ciary przechodzą :?
Ralph

Postprzez street_punk 2005-10-30, 8:52 pm

SOSNOWIEC* napisał(a):mi sie wydaje ze klub to moze i kochaja wszyscy ale to wlasnie dlatego ze kochaja tak krytykuja grajkow ktorzy byli myslami chu* wie gdzie

prawda myślami byli w 1 lidze
Ale jak kochacie klub to sie ugryźcie w język. Krytyka sie przyda może ich zmobilizuje ale nic nie da wyzywanie od chujów... :roll:
street_punk

Postprzez emdżej 2005-10-30, 8:52 pm

olo69 napisał(a):Chyba za wczesnie wszyscy uwierzyli, ze mamy lidera łacznie z autorami strony

I łącznie z piłkarzami niestety
emdżej

Postprzez street_punk 2005-10-30, 8:58 pm

emdżej napisał(a):
olo69 napisał(a):Chyba za wczesnie wszyscy uwierzyli, ze mamy lidera łacznie z autorami strony

I łącznie z piłkarzami niestety

Już widzieli kasiorke w portfelu...
street_punk

Postprzez warchlak 2005-10-30, 9:01 pm

jest mi wstyd za naszych grajków. pokazali ile są warci. jak można przegrać z frajerami z Polkowic :?: tym bardziej zę byli zdziesiątkowani przez kontuzje i kartki oraz zmęczeni po podróży (widzialem jak wjeżdzali na stadion 1h przed meczem a Polkowice blisko nie są). ale po kolei. 1 polowa nawet niezla ale nie jakaś wspaniała. w 2 polowie widać bylo że nasi już sobie odpuścili mecz i że byli pewni zwycięstwa. można pisać tutaj o zimnym prysznicu. ale ile razy mieli taki zimny prysznic i nie wyciągneli z tego wnisków. chyba trzeba w przerwie zimowej porobić troche zmian bo bez nich moze być ciężko.
warchlak
Prowokator

Postprzez adas 2005-10-30, 9:23 pm

PRZEPRASZAM IŻ WIERZYŁEM W PIERWSZE MIEJSCE W TABELI. NAIWNOŚĆ. JUŻ WIĘCEJ TEGO BŁĘDU W PRZYPADKU NASZEJ DRUŻYNY NIE POPEŁNIE.
adas

Postprzez zgredos 2005-10-30, 9:23 pm

[quote="warchlak"]jest mi wstyd za naszych grajków./quote]
Za naszych grajków? a kto ich tak ustawł ?Nie che się powtarzać ale naprawde trzeba być debilem żeby zrobić taką roszade
zgredos

Postprzez Strefa41-200 2005-10-30, 9:25 pm

Street_punk
Popieram wypowiedź, nie tą odnośnie kasiorki. Jeśli kochamy nasz klub to bądźmy razem z naszymi piłkarzami (nie kopaczami) w Ostrowcu i tak jak brzmi nasz hymn:na dobre i na złe. Słowa krytki się należą, ale pamiętajmy o tym, że to nasi piłkarze!!! A co do Roberta Piętki to ktoś mądzrze napisał, nie można chłopaka dołować takimi meczami jak z Odrą. Niech trener da mu szansę, bo Marcin .....
A teraz do malkontenów... wykrakiliście!!!!
Ostatnio edytowano 2005-10-30, 9:26 pm przez Strefa41-200, łącznie edytowano 1 raz
Strefa41-200

Postprzez warchlak 2005-10-30, 9:25 pm

zgredos napisał(a):
warchlak napisał(a):jest mi wstyd za naszych grajków./quote]
Za naszych grajków? a kto ich tak ustawł ?Nie che się powtarzać ale naprawde trzeba być debilem żeby zrobić taką roszade

i za naszego trenera :evil:
warchlak
Prowokator

Postprzez alisamyyen 2005-10-30, 9:29 pm

street_punk napisał(a):Dużo "kibiców" nieźle krytykuje... :? tak kochacie wasz klub, tacy jesteście wierni fani że jak przegramy to wyzywacie kazdego po koleji? To nie był dobry mecz ale moglismy my go wygrać gdyby sie chłopaki postarali. A nie że ten czy tamten zawinił, piłka to drużynowy sport i większość drużyny nie pokazało 100%... . I teraz widać prawdziwych kibiców... :roll:
Zagłębie będzie dobrze ! ! !

wlasnie gdyby sie chłopaki postarali.oni sie nawet nie starali oni nic nie robili.po prostu po frajersku oddali mecz.jak sie obudzisz po rundzie jesiennej na 8 miejscu to ciekawe czy bedziesz dalej miał takie zdanie.
alisamyyen

Postprzez krzysztof 2005-10-30, 9:30 pm

Niestety. 30 minut odpuszczenia jak na II ligę to zdecydowanie za dużo.
Mogło być 2:0 est 1:2.
wrrrrrrrr, cały tydzień do dupy.
krzysztof

Postprzez Strefa41-200 2005-10-30, 9:30 pm

Do: Warchlak
Co z Ciebie za kibic jak za jedną porażkę wieszasz psy na naszym trenerze. Trudno - stało się gramy dalej o pierwszą ligę! Na marginesie:Jak nam Polkowice nie leżą!!!!
Strefa41-200

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna