Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Zagłębie 21.X godz. 18

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ASTER 2005-10-23, 2:44 pm

warchlak napisał(a):
ASTER napisał(a):do moderatorów: to temat o piłce a nie o kibicowskich aspektach meczu!!
Czytajcie i działajcie, bo robi się burdel na tym forum.
pozdro

nie ma tematu o meczu ze Åšwitem na kibicach wiec tutaj jest temat do spraw sportowych i kibicowskich

skoro tak to:
wyjazd jak najbardziej udany, około 300 km a liczba jak na piątek niezła. Nasi stali w różnych częściach stadionu, najliczniej oczywiście w młynie koło fan, ale i także koło łuku i po drugiej stronie. Generalnie bardzo dużo znajomych twarzy. Wg mnie mogło nas być 120-140 i taka liczbę biorę w ciemno. Samej Legii szacuję na 3 no nawet 4 setki, a może i troszkę więcej. Do tego kilka osób z Olimpii i chyba parę z BKSu, dokładnie nie wiem.
Widzów około 1200. Dużo osób wchodziło bez biletów przez płotek wielkości 1,5 metra. -- ps mogę odsprzedać bilet --.
Fany- wszystko opisane.
Doping- hehe piwko Królewskie zmobilizowało wielu dyrygentów, w pewnym momencie na ogrodzeniu było chyba pięciu :D
Doping w naszym wykonaniu dobry, czasami nawet niezły.
Świecidełka- sporo i przy sztucznym świetle extra! 8) + materiałowe szarfy czy cuś.

Świt- zaprezentował się naprawde przyzwoicie, a jak na ich możliwości <z tego co wiem> bardzo dobrze.
Mieli fajną fanę ( a w sumie kilka flag), doping, bęben, race, chyba sektorówke czy szarfy, i 2 transparenty. W porównaniu z Drwęcą, czy Szczakowianką dużo lepsi.

Hitem tego wyjazdu chyba będzie wtargnięcie wściekłego :wink: psa. A nawet pieska. Stąd "zakaz dla psa... ":D Ciekawie co na to PZPN? Dwa mecze bez udziału dla "BURKA" :wink:

Fajna sprawa,że część piłkarzy podeszła, ale widząc po twarzach dali dużo z siebie w tym meczu.

Mam nadzieje,że Świt utrzyma 2 ligę i chwyci sponsora, no i zapraszamy na wiosnę na Ludowy.

Pozdrowienia dla wszystkich co byli i tych co rzeczywiście nie mogli być oraz dla Niko ( mam nadzieje,że wlepy będą Ci służyć :wink: )jego znajomych, tych kilku wesołych dziewczyn co wyrywały nam KRZYKACZA :lol:
no i oczywiście dla całego mojego busu, :D
takiej wesołej ekipy wyjazdowej to chyba nikt nie miał :lol:

ten koleś na pewno jechał w tym busie
http://80.55.189.187/gallery/swit-zagle ... 5/PICT4373
o ile go pamietam :lol:
ASTER

Postprzez Banan 2005-10-23, 2:49 pm

Generalnie , więcej takich wyjazdów.
Pozdro ASTER
Banan

Thx chłopaki za waszą liczną grupke na meczu w NDM

Postprzez Orzeł 2005-10-24, 3:14 pm

Narszcie mozna było sie spotkac i wypic :] Maciek 86 thx za szal Working Class :] Cudowny :] Czekamy na was w 1 lidze :] a Co do psa to wiadomo..... ZAKAZ ... pewnie działania Zygo obejmują takżę Nowiak :]
Orzeł

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników