Zagłębie Sosnowiec - Heko Czermno 4 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez W@llace 2005-09-04, 8:10 pm

Co tu dużo pisać...wszystko zostało napisane.Tyle sytuacji co dzis to chyba nie widziałem w żadnym meczu...Heko NIE ISTNIAŁO,czułem sie jakbysmy grali z drużyna conajmniej pare klas nizej.Skutecznosc = 0!
Ostatnio edytowano 2005-09-04, 8:15 pm przez W@llace, łącznie edytowano 1 raz
W@llace

Postprzez kobialka 2005-09-04, 8:11 pm

to co dzis zobaczylam to po prostu paranoja, znowu poprzeczka, chec wejscia z pilka do bramki, ilez mozna?A potem mowi sie, ze marudzimy, wyzywamy i jestesmy z naszymi pilkarzami tylko jak jest dobrze.......
ale jak mozna tak grac???? przeciez heko to nie jakis ograny w 2 lidze zespol....ale coz tak to wlasnie jest jak sie lekcewazy przeciwnika ..... sedzia...ehhh pamietam mecz w belachtowie,bo z tego co pamietam ten sedzia tez tam sedziowal....

mysle ze nasze "gwiazdy" powinny sie obudzic, wiem ze to poczatek sezonu, ale szkoda glupio straconych pkt...

Ps Tomek czy tak moze byc, czy znowu powinnam cos poprawic????????????/
Ostatnio edytowano 2005-09-04, 10:10 pm przez kobialka, łącznie edytowano 2 razy
kobialka

Postprzez MarcelZS 2005-09-04, 8:12 pm

Cokolwiek napiszemy to nie odzwierciedli tego co miało miejsce na Ludowym i co czujemy.

Słowa KATASTROFA - jest idealne ale początek tej rundy to jak pierwszy akt DRAMATU - "Droga Zagłębia do Ekstraklasy".

Nie wiem czy są jeszcze optymiści wierzący w awans, bo ja w to już nie wierzę, albo znajdzie się lider i począsnie kilkoma kopaczami albo będziemy walczyć w dolnych strefach tabeli.

żenada :!:
MarcelZS

Postprzez Pluto 2005-09-04, 8:30 pm

Na temat gry Zagłębia powiedziano prawie wszystko, więc chciałem dodać coś na temat Heko - ja rozumiem, że beniaminek, że dopiero 7 lat...ale to jest druga liga i nawet jeśli na razie to się sprawdza, to tak nie można grać. Ustawienie 1-8-0-2 i 90% kontaktu z piłką do daleki wykop na połowę przeciwnika...współczuję fanom futbolu w Czermnie i okolicach, skoro muszą co 2 tygodnie oglądać taką nędzę w wykonaniu swoich zawodników. Świnie pasać, a nie się pchać na salony...
Pluto

Postprzez Gibson_mdc 2005-09-04, 8:36 pm

Widac brak M.Ujka
Gibson_mdc

Postprzez SkOwRoN 2005-09-04, 8:37 pm

Gibson_mdc napisał(a):Widac brak M.Ujka

Widać brak skuteczności :!: :evil: :cry:
SkOwRoN

Postprzez Clovnone 2005-09-04, 8:38 pm

Rzadko się wypowiadam w dziale Piłka nożna, ponieważ nigdy nie próbowałem ustalać składu, taktyki czy ustawienia. Uważam, że od tego jest trener, który najlepiej wie, w jakiej dyspozycji jest zawodnik, czy wywiązuje się z zadań taktycznych i to on jest rozliczany z tego, co osiągnie. Tematem tej wypowiedzi jest osoba trenera, a to, co zostanie napisane to moje subiektywne zdanie i nikt nie musi się ze mną zgadzać, Tym samym mam nadzieje ze nikt mi nie będzie robił złośliwych uwag po przeczytaniu tego posta.
Panie trenerze. Darze Pana wielkim szacunkiem za to, co zrobił Pan dla Zagłębia, ale tak jak sama Pan mówił przy transferze Tomka Łuczywka może czas zmienić miejsce pracy, sprawdzić się w nowym środowisku, przeżyć „drugą młodość”.
Powtarza Pan, że nie jest ważny styl, w jakim drużyna wygrywa a liczą się punkty. Niestety styl gry pozostawia wiele do życzenia a bez tego punktów nam nie przybędzie. Winę za złą grę, nie przestrzeganie taktyki czy brak zaangażowania można obwiniać piłkarzy, jednak ktoś ich wybrał i ktoś powinien ponieść konsekwencje tego wyboru.
Nie jestem przeciwnikiem Pańskiej osoby, ale chce dać Panu do myślenia i zmobilizować do lepszej pracy i udowodnienia ze na miejscu trenera znajduje się właściwa osoba. Najlepszym dowodem będzie awans, którego wszyscy tak bardzo oczekują.
Clovnone

Postprzez SCORPARO 2005-09-04, 9:51 pm

....co do faulu M.Bębna.... z perspektywy sektora w okolicach lini środkowej, było widać to zajście w świetle czystego kantu zawodnika czermna. M Bęben wykonał wślizg - nawet nie dotknął tego pajaca... tamten jak rasowy....AKTOR przewrotka - i mosz, nie mamy bramkarza. Po meczu słyszałem podobne opinie ludzi którzy siedzieli naprzeciw całego zaścia (młyn).
SCORPARO

Postprzez WOJTEK 2005-09-04, 9:55 pm

SCORPARO napisał(a):....co do faulu M.Bębna.... z perspektywy sektora w okolicach lini środkowej, było widać to zajście w świetle czystego kantu zawodnika czermna. M Bęben wykonał wślizg - nawet nie dotknął tego pajaca... tamten jak rasowy....AKTOR przewrotka - i mosz, nie mamy bramkarza. Po meczu słyszałem podobne opinie ludzi którzy siedzieli naprzeciw całego zaścia (młyn).
Możliwe. Ale po cholerę wybiegał z budy ?? Tego to on sam pewnie nie wie. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2005-09-04, 9:58 pm

panowie nie zyjmy wciaz nadzieja ze awansujemy w tym roku !!!!
w klubie nikt nie ma nic do powiedzenia liczy sie tylko to co powie wlasciciel a jemu za bardzo na 1 lidze chyba nie zalezy!!!
o meczu nie chce pisac bo juz niestety przywyklem do tego. mialo byc brzydko ale skutecznie!!!! tymczasem jest ladnie - przegrywamy, jest brzydko - przegrywamy badz remisujemy czegos tu nie rozumiem!!!
ciekawy juz jestem nastepnego meczu bo jak tak dalej bedzie szlo to zostaja nam juz starzy ligowcy a tam o wynik bedzie trudniej niz z beniaminkami

podobnie jak koledzy czekam na jaie sensowne sprawozdanie pana Tochela z 1/3 sezonu

ps . mam nadzieje ze wg starego porzekadlo bedzie szlo dalej a wiec "... dobry start chu.. wart...."
tomi2509

Postprzez warchlak 2005-09-04, 10:03 pm

chyba trener Tochel musi nauczyć naszych piłkarzyków strzelać. tyle strzałów i ani jeden nie trafił do siaty :? tyle stuprocentówek co wystarczyło dotknąć piłke. z taką skutecznością nie ma co szukać w 2 lidze a co dopiero w 1.jeżeli w nastepnych meczach się nie obudzimy to bedzie bardzo kiepsko.
Ostatnio edytowano 2005-09-04, 10:32 pm przez warchlak, łącznie edytowano 1 raz
warchlak
Prowokator

Postprzez Wuzel 2005-09-04, 10:07 pm

Bęben - prawidłowo czerwona. Bardzo nie podobała mi się gra Skrzypka, Lachy a od jakiegoś czasu negatywnie jak dla mnie gra Zuban, szkoda że nie ma odpowiednich zmienników - chociaz dziś Małocha cos tam nawet próbował przez te 20 min. Ogółem kicha - taki remis to jak przegrana :(
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Warson 2005-09-04, 10:35 pm

1. Do Meczu Sie nie Wypowiadam, wszystko zostało Napisane.

2. "pokaż mi ławke a ja ci powiem jaki masz zespół" - K.T
Trenerze ty nie masz ławki. -->> TO SAMO CHCIAŁEM NAPISAĆ I POTWIERDZIĆ!!!

3. Dlaczego Niemoże K.T. spróbować gry tak jak najlepsza WIosną Lachowskim w Napadzie?? Pamietamy jak sobie dobrze radził kiedy Ujek Pauzował. a na Defenmsywnego Dac Morasia Bądź Butryna albo w ogóle Grac bez Defensywnego. a Wolański Chyba sie nie doczeka gry na Prawej Stronie :-(

4. Apropo Sytuacji Bębna, osobiście uważam, że czerwona kartka zasłużona.. juz tak jest w tej piłce jeśli bramkarz wychodzi poza pole karne i "fauluje" czy też nie a zawodnik sie przewraca zawsze są odgwizdywane faule i pokazywane czerwone kartki. Więc akurat ta decyzja sędziego mnie nie dziwi... szkoda tylko, że pechowo w takim tez meczu nie widział 2 ewidentnych rąk w polu karnych co sie wiąże z 2 karnymi dla Zagłebia.

K.T. --->> Pomyśl Troche!!
Ostatnio edytowano 2005-09-04, 10:54 pm przez Warson, łącznie edytowano 2 razy
Warson

Postprzez ASTER 2005-09-04, 10:39 pm

A ja napisze tak: czerwona kartka nie należała się Bębnowi. Po co on wybiegł??? Ale to nie była czysta 100 do bramki, dlatego sędzie zrobił b.duży błąd. Ogólnie powinny być 3 a nie 2 karne dla nas! :evil: Ale jak na linii jest Listkiewicz to nie ma się czego dziwić. Ciekaw jestem jaką notę dostanie główny: bo dla mnie obiektywnie to powinien dostać max 6( z 10).Jeb.. pzpn :!:
Co do piłkarzy, zagrali bardzo dobrze,32 strzały :shock: co do skuteczności: QRWA MAĆ :!: :!: :!: :!:
ASTER

Postprzez SIRespect 2005-09-05, 2:41 am

taki wynik to sprawa nie tylko skuteczności
ale także lidera drużyny
ujek bardzo by się przydał w to nie wątpie
potrzeba kogoś nowego jakiegoś zawodnika który poprowadziłby zagłębie
do upragnionej 1 ligi
jednak kogoś takiego brakuje
brakuje osoby która wzięła by na barki presje meczu i pomagała zawodnikom na boisku w trudnych chwilach (czyt.małej skuteczności)
SIRespect

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna