ZAGŁĘBIE Sosnowiec - JAGIELLONIA Białystok 27.05.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2005-05-27, 9:45 pm

Nie widziałem 2 spotkań naszej jedenastki (polkowice + radomsko) i powiem, że I połowa meczu z Jagą była najlepszą jaką Sosnowiczanie pokazali na drugoligowych boiskach! Szkoda Uja - w środę bedzie ciężko!

ps. Sławojka - zakładaj :mrgreen:
bankier

Postprzez krzysztof 2005-05-27, 9:49 pm

Oj patrząc na tabelę, nie wobrażam sobie co się będzie działo jak Widzew poślizgnie się na Piaście. :oops:
Ostatnio edytowano 2005-05-27, 10:40 pm przez krzysztof, łącznie edytowano 1 raz
krzysztof

Postprzez Sir 2005-05-27, 10:32 pm

Co do meczu to zasluzone zwycięstwo!!! W pierwszej polowie gral bardzo ladna...do strzelenia bramki. Potem znowu zaczelismy grac " przeciętnie". Co do druzyny Jagielonii to spodziewalem sie ze w 2 polowie rzucą sie do ataku...
Najgorsze w naszym wykonaniu w tym spotkaniu to chyba KONTRY !!!!!!!!
Nie wiem..ale nie widzialem zadnego pomyslu ...nic a nic ( oprocz tej z 11 min...spojenie Morasia ). Muszą nad tym popracowac!!!

CO DO INCYDENTU. NAPRAWDĘ PRZYKRO MI JEST TO MÓWIC...ALE CI KIBICE NASI!!! KTÓRZY TAK 'BOHATERSKO' WYCHODZILI Z NASZEGFO SEKTORA DO POLICJI SĄ DLA MNIE .....( nie chę uzywac wulgaryzmów ).

Jesli koleś jedn czy drugi potrzebuje "mocnych wrazen" to niech idzie się lac na ring... a nie. Ja rozumiem ze dla niektorych ludzi o mniejszym ilorazie inteligencji...jest COOL zeby wyjsc, rzucic kamieniec powyzywac...ale ludzie na milosc boską....pomyslcie za nim cos zrobicie!!! ( nie wiem czy to czytaja te osoby , ale apeluje do NICH o rozwagę!! Bo WY nie reprezentujecie tylko SIEBIE....gdybyscie reprezentowali tylko siebie, a nie wszystkich kibicow...to dla mnie moglibyscie się nawet pozabijac!! ( jak jestescie tacy smieszni bohaterowie!! ).

Naprwdę ZERO........gdyby to ode mnie zalezalo to tych " wszystkich bohaterów" juz nigdy bym na stadion Ludowy nie wpuscil!
Ludzie ( zwracam sie do tych"bohaterow od 7 bolesci" )....nie tylko WY chodzicie na mecze...ale ludzie mlodsi. Jak ma ojciec zabierac swoje dzieci lub cale rodziny...jak widzi zachowanie takich kretynow???
To odstrasza ludzi...!!! Dla Was to moze jest obojetne czy bedzie na stadionie 4 tys....czy 6 tys , ale ja chcialbym zeby wzorem stadionow brytyjskich na mecze przychodzily cale rodziny ....i itd.

Czekam na wypowiedzi na ten temat innych forumowiczów.
Sir

Postprzez krzysztof 2005-05-27, 10:38 pm

pełne poparcie SIR
to samo napisałem w dzialo kibice, ale zamknięto temat ;-(

"PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW"
a jeśli chodzi o czysty doping to na prawdę dziś było SUPER
krzysztof

Postprzez Sir 2005-05-27, 10:44 pm

Cieszę się!! Mam nadzieję ze inni sie tez wypowiedzą!!

DO MODA: PROSZĘ, Nie zamykaj jeszcze tego watku....CHODZI MI O TO ABYSMY WSZYSCY CI CO CZYTAJA TO FORUM MIELI POJECIE O TYM CO SIĘ STALO I MIELI NAUCZKĘ...!! I ZEBY W PRZYSZLOSCI JUZ TAKIE ZACHOWANIA ' BOHATERSKIE;" NA LUDOWYM SIE NIE PRZYTRAFILY!!

MNIE ZALEZY ABY NA ST LUDOWY, NA MECZE ZAGLEBIA..CHODZILO CORAZ WIECEJ LUDZI ( MŁODYCH I NIE TLYKO)....A TAKIMI ZACHOWANIAMI NA PEWNO!!!! NIE ZACHĘCIMY NIKOGO!!

NIE MOWIAC JUZZ O POTENCJALNYCH SPONSORACH!!
Sir

Postprzez warchlak 2005-05-27, 10:47 pm

to jest dział piłka nożna wiec wypowiadamy się tylko na tematy związane z grą kopaczy :!: i nie gadajcie znów o tym avanti to jasnej cholery :!: nigdy nie widzieliście zadym czy co :?:
warchlak
Prowokator

Postprzez Sir 2005-05-27, 10:52 pm

warchlak napisał(a):to jest dział piłka nożna wiec wypowiadamy się tylko na tematy związane z grą kopaczy :!: i nie gadajcie znów o tym avanti to jasnej cholery :!: nigdy nie widzieliście zadym czy co :?:

Dlatego poruszylem ten watek tu..po w tamtym dziale zostal zamkniety!!

Nie wiem mpze Ciebie ta sytuacja w ogole nie poruszyła. Moze nawet brałes w tym udzial....jesli masz do tego taki stosunek jak wynika z Twojej wypowiedzi!

Widziałem zadymy i to nie jedną...ale jestem PRZECIWNIKIEM takich zajść...z kilku powodow...wiadomo jakich.

Sluchaj...jak zachecic rodzicow zeby przychodzili z dziecmi....rodzinami na mecz?? Jelsi widzi sie takie zachowanie. Co Ty myslisz..ze to sie rozejdzie po katach. WLACZAM TLEGAZETE I TAM OD RAZU CZARNI NA BIALYM NAPISANE. TO ODPYCHA LUDZI!!!! SPONSOROW!!!! I ITD....CHYBA SIE ZGODZISZ
Sir

Postprzez krzysztof 2005-05-27, 10:56 pm

SIR daj spokój, szkoda zużytego miejsca na serwerze. Na tym forum wypowiada się na szczęście więcej osób, które nie brały udziału w dzisiejszych zadymach i chwała im za to...
krzysztof

Postprzez Sir 2005-05-27, 10:59 pm

mecz jest widowiskiem sportowym....i na mecze chodzi sie po to aby zobaczyc pieekne gole...piekne zagrania....dofingowac zawodnikow. Po to aby jednoczc sie z innymi ludzmi z miasta! A NIE PO TO ABY ROBIC ZADYMY...I PSUC WIZERUNEK KLUBU I KIBICÓW. CO Z TEO ZE DOPING BYŁ W MIARE DOBRY.....ZE PILKARZE ZAGRALLI NIEZLE...JAK I TAK WIEKSZOSC LUDZI ( NA PEWNO TYCH CO BYLI 1 RAZ ) ZAPAMIETA ROZRUBY....
Sir

Postprzez warchlak 2005-05-27, 11:04 pm

a kto powiedział ze ja brałem :?: po prostu to widziałem z bliska ale nie zamierzałem rzucać kamieniami itp. a wy się zachowujecie jak byście po raz pierwszy na stadionie byli. koniec z tym pierdoleniem.
warchlak
Prowokator

Postprzez zs 2005-05-27, 11:07 pm

zs

Postprzez Sir 2005-05-27, 11:07 pm

No i dobrze. To cieszy. Ale mam pytanie czy zrobiles cokolwiek zeby zatrzymac tych kretynów??? Jelsi stales tak blisko....
Sir

Postprzez sztaszek 2005-05-27, 11:16 pm

Wez koles juz wyluzuj, na poczatku pisales z sensem a teraz robisz z siebie "bohatera" na forum. Byles na tym meczu? Jak tak to powinienes weidziec ze sam warchlak nie zatrzymalby tej grupy osob ktora pobiegla w kierunku policji...
sztaszek

Postprzez Sir 2005-05-27, 11:25 pm

Zadnego bohatera z siebie nie robię i nie zamierzam!!

Tylko po prostu nie spodobalo mi sie podejscie kolegi Warchlaka do tej zaistniałes sytuacji.....

Ja wcale nie mówię zeby zatrzymal tą grupę kretynów ( bo nie bylby w stanie )...ale czy jesli stal tak blisko..czy pow przynajmniej jednej osobie ze robi zle??? Jetsem ciekaw...
Sir

Postprzez VasquezBKS 2005-05-28, 12:20 am

Gratuluję wygranej.

Widać, że nieprzypadkowo wiosna jest Wasza. Co do wyniku, to z obrazu gry macie prawo mówić, że powinien być wyższy, ale z drugiej strony jak się ma rywala "na talerzu" to trzeba go skończyć (tak jak w meczu u nas na jesień, gdzie też słupków i poprzeczek oraz innych niewykorzystanych sytuacji Naszym nie brakowało), a nie potem wypominać te okazje do bramek. Wiem co piszę, bo Jaga to mistrzowie od strzelania jednej bramki, stworzenia później kilku dogodnych sytuacji na wyższy rezultat i ostatecznie straty bramki w końcówce meczu - a i Wy musicie przyznać, że w końcówce tego meczu było nerwowo.

To chyba tyle co chciałem przekazać. Życzę powodzenia w końcówce obecnego drugoligowego sezonu. Macie naprawdę solidnych zawodników, natomiast Nasi piłkarze kolejny raz dali dowód jak wiele im jeszcze na dzień dzisiejszy brakuje do pierwszej ligi, bo o prawdziwej sile zespołu nie świadczy własne podwórko, ale punkty zwożone z boisk rywali. Pozdrawiam
VasquezBKS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna