ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RADOMIAK Radom, środa 11.05.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez gruby 2005-05-12, 9:57 am

SCORPARO napisał(a):Nie ma co - mecz z Radomiakiem to jush Historia!!!

Teraz trzeba sie gotować na Ruch - moze sie zrechabilitują chłopaki za nedzne widiwisko (końcówka II połowy z radomiakiem), wierze w to całym sercem( aletrzeba pamiętać że Ruch to tylko teoretycznie słaba drużyna - podobnie jak wspomniany wyżej Radomiak)

Co do Pana małochy - mam pytanie ( jeżeli wogóle czyta to nasze forum - bądź wie wogóle o istnieniu takowego) - DLACZEGO GRAJĄC NA WŁASNYM STADIONIE ZACHOWUJE SIĘ PAN,PANIE MAŁOCHA JAK TRAMPKARZ ?? ( mecze wyjazdowe wychodzą zdecydowanie lepiej w Pana wykonaniu!! ), wstydzi się Pan czegoś ??????.

DO BOJU ZAGŁĘBIE

ZAGŁĘBIE 4EVER

Małocha gra jak trampkarz... :roll: :roll: to wejdź chłopie na boisko i strzel więcej bramek niż on ....
gruby

Postprzez Puzon 2005-05-12, 10:33 am

Zgredos napisał:
Po ilości strzałów widać, że żadna drużyna nie chciała wygrać. Zagłębie strzeliło bramke i ... czekali aż Radomiak wyrówna

Taaaaaaa. Może jeszcze mecz był sprzedany? A Terlecki strzelił w 89 minucie w okno żeby zachować pozory?
Puzon
Adventure Group

Postprzez Asja 2005-05-12, 10:44 am

"Ani słowa o barażach!" - pod takim hasłem przebiegają w Sosnowcu przygotowania do dzisiejszego spotkania z Radomiakiem Radom. Kolejne zwycięstwa Zagłębia spowodowały, że drużyna ma realne szanse, by włączyć się do walki o czwarte miejsce, które daje prawo gry w barażach o ekstraklasę.

Na razie trener Krzysztof Tochel przypomina jednak, że drużyna nadal nie jest pewna utrzymania. - Jeżeli wygramy z Radomiakiem, pomyślimy o nowych celach - podkreśla.

Ludzie czytajcie to co do nas mówią , a nie róbcie sobie złudzeń bo kończy się to tak, że wyzywacie piłkarzy.
Mecz z Radomiakiem to już przeszłość, teraz trzeba się skupić na kolejnych meczach...
Asja
Gwiazda

Postprzez robsec 2005-05-12, 10:59 am

Schabu napisał(a):Panowie przestańcie się łudzić,chłopaki grają tylko o utrzymanie i nic więcej.Taki był plan i tego się wszyscy trzymają.Myślę że po meczu z Radomiakiem najlepiej to jest zobrazowane.Ja mam tylko nadzieję że chłopaki dokopią Ruchowi w Chorzowie,a mecz.........nie zostanie puszczony!!!!!!!!!!!!

Ja jeszcze się łudziłem że jak wygramy z Radomiakiem to pogadają o tym czy aby nie przyatakować miejsca barażowego, bo tak naprawdę to co zmieni się w przyszłym sezonie?? będą nas traktować ulgowo ze względu na to że mamy 100-lecie klubu, czy może oto chodzi że św. Mikołaj jest dopiero w grudniu i zrobi nam stadion nie tylko na I lige ale już od razu na Euro 2012 rok?? A to że chciałbym gry w barażach w tym roku to co nie wolno mi?? Myśle że za dużo się nie zmieni po prostu :( i niema różnicy czy w tym sezonie czy w przyszłym, a teraz jesteśmy niedaleko nadal tylko 5 pkt :P . Jedyna rzecz która daje mi nadzieje to obietnica awansu na 100-lecie dana przez Krzysztofa Tochela, jakoś na razie dotrzymuje słowa. No chyba że się myle??
robsec
erotoman

Postprzez SCORPARO 2005-05-12, 11:21 am

Do "gruby"
mrozów
Wysłany: Czw 12 Maj, 2005 09:57 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

SCORPARO napisał:
Nie ma co - mecz z Radomiakiem to jush Historia!!!

Teraz trzeba sie gotować na Ruch - moze sie zrechabilitują chłopaki za nedzne widiwisko (końcówka II połowy z radomiakiem), wierze w to całym sercem( aletrzeba pamiętać że Ruch to tylko teoretycznie słaba drużyna - podobnie jak wspomniany wyżej Radomiak)

Co do Pana małochy - mam pytanie ( jeżeli wogóle czyta to nasze forum - bądź wie wogóle o istnieniu takowego) - DLACZEGO GRAJĄC NA WŁASNYM STADIONIE ZACHOWUJE SIĘ PAN,PANIE MAŁOCHA JAK TRAMPKARZ ?? ( mecze wyjazdowe wychodzą zdecydowanie lepiej w Pana wykonaniu!! ), wstydzi się Pan czegoś ??????.

DO BOJU ZAGŁĘBIE

ZAGŁĘBIE 4EVER

Małocha gra jak trampkarz... to wejdź chłopie na boisko i strzel więcej bramek niż on ....

Stary - nie chodzio mi o to że lepiej bym zagrał ( napewno nie), ale o to że na wyjazdach małocha prezentuje się o wiele lepiej niz u siebie w domu, a jakos nie potrfie tego pojąśc - wydaje mi sie że u siebie powinien grać na pełnym luzie i swobodnie ( może gra za swobodnioe i wygląda to nieciekawie). A w końcu ileś lat treningu ma przynosić jakieś tam efekty - może sie mylę ?? ...

Jeżeli chodzi o moja gre w "noge" to nechciałbyś tego widzieć ( pękłbyś ze śmiechu).

Pozdro dla normalnych

ZAGŁĘBIE 4EVER
SCORPARO

Postprzez zgredos 2005-05-12, 1:13 pm

Puzon napisał(a):Zgredos napisał:
Po ilości strzałów widać, że żadna drużyna nie chciała wygrać. Zagłębie strzeliło bramke i ... czekali aż Radomiak wyrówna

Taaaaaaa. Może jeszcze mecz był sprzedany? A Terlecki strzelił w 89 minucie w okno żeby zachować pozory?

Nie napisałem, że mecz był sprzedany. Chodzi mi o to, że po strzeleniu bramki Zagłębie powinno dobić przeciwnika a nie zrobili tego. Zaczeli bronić skromnego prowadzenia, a w ostatniej akcji Terlecki miał tyle miejsca i czasu że mógł zrobić co chciał
zgredos

re

Postprzez Qba 2005-05-12, 1:46 pm

tak, jestem tego samego zdania - Terlecki mogl zrobic co chcial z ta pilka..
Qba

Postprzez sztaszek 2005-05-12, 3:33 pm

Asja napisał(a):"Ani słowa o barażach!" - pod takim hasłem przebiegają w Sosnowcu przygotowania do dzisiejszego spotkania z Radomiakiem Radom. Kolejne zwycięstwa Zagłębia spowodowały, że drużyna ma realne szanse, by włączyć się do walki o czwarte miejsce, które daje prawo gry w barażach o ekstraklasę.

Na razie trener Krzysztof Tochel przypomina jednak, że drużyna nadal nie jest pewna utrzymania. - Jeżeli wygramy z Radomiakiem, pomyślimy o nowych celach - podkreśla.

Ludzie czytajcie to co do nas mówią , a nie róbcie sobie złudzeń bo kończy się to tak, że wyzywacie piłkarzy.
Mecz z Radomiakiem to już przeszłość, teraz trzeba się skupić na kolejnych meczach...

To nie usprawiedliwa takiego podejscia do spotkania... Mecz to jest mecz bez wzgledu na to o co sie gra zawsze trzeba grac na maxa!
sztaszek

Postprzez tomi2509 2005-05-12, 3:51 pm

i znowu zaczelo sie na forum krytykowanie pelna para!!!
tydzien temu jeszce wszyscy mogli grac w Zagłębiu a dzisiaj juz tylko sie widzi 6 moze 7 pilkarzy. panowie prawda jest taka ze jestesmy za slabi na 1 lige i tyle w tym temacie .!!! mielismy w tej rundzie duzo szcescia i bardzo dobrze ze chlopaki to wykorzystali i nie bedzie nerwowki na koniec.

napisalem juz kiedys ze awans " zostal " juz chyba ustalony i nawet jak bysmy wygrali wszystkie mecze to i tak nie wejdziemy !( takie moje zdanie)nie wyobrazam sobie zeby belchatow, korona , arka i widzew nie weszly do 1 ligi!

PS. WSZYSTKO ZNIOSE ALE NIE PORAZKE Z RUCHEM!!!!!!
TAM MUSIMY WYGRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
tomi2509

Postprzez CharoN^ 2005-05-12, 4:01 pm

Po wczorajszym spotkaniu marzenia o ekstraklasie zniknęły, nie ma się co dziwić... Zawodnicy grali słabo, jakby chcięli udowodnić, że nie są jeszcze kolektywem, który może zapewnić nam upragnioną pierwszą ligę. Radomiak również zagrał słaby mecz, nie pokazali kompletnie nic (o czym świadczy 1 celny strzał na bramkę M.Bębna, niestety strzał nie do obrony...). Ich rozpaczliwe wybijanie piłek w górę we własnym polu karnym była naprawdę żałośnę. Niestety, Zagłębie niewykorzystało szansy zagarnięcia trzech punktów. Widoczny był brak zaangażowania u niektórych zawodników (nie twierdzę, że olali spotkanie, ale porównując niektórych do Uja trzeba stwierdzić fakty). Sytuacji podbramkowych, stworzonych przez Zagłębie jak na lekarstwo, w tym spotkaniu nie istniała nasza ofensywa, Ujek nie miał wsparcia, a niektórym poprostu nie chciało się biegać. Cóż... trudno, kubeł zimnej głowy i walczymy dalej.
CharoN^
Zagłębiak

re

Postprzez Qba 2005-05-12, 4:06 pm

Charon wydaje mi sie, ze porownywanie jakiegokolwiek zawodnika do Uja jest nieadekwatne, bo w zasadzie on w kazdym meczu gryzie trawie i zapieprza tyle, co reszta razem wzieta. Ja tez jestem zdania, ze awans w tym sezonie byl z gory ustalony ( a wlasciwie jego brak ). Tylko nie rozumiem jednego: niektorzy mowia, ze nie awansujemy, bo nie ma gdzie grac. To sadzicie, ze za rok bedzie??

pozdro
Qba

Postprzez CharoN^ 2005-05-12, 4:38 pm

Moim zdaniem to porównanie jest trafne, bo jeżeli Ujo potrafi zapieprzać przez 90 min., pokonując długość i szerokość boiska kilkunastokrotnie, to dlaczego takiego samego wyczynu nie potrafią dokonać Zubanovic, Małocha i wielu, wielu innych? Przecież zawodnik, zawodnikowi powinien być równy pod względem zaangażowania...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez SCORPARO 2005-05-12, 6:22 pm

Co do zaangażowania zawodników to widział bym tam paru innych ... ( jak chociażby Morawski), co do awansu - zgadzam sie z ludkami co powiadają że na I ligę jeszce za słabi jesteśmy... ( to niezaprzeczalny fakt - ostatnie wymęczone punkty, pokazują to zupełnie dobitnie), co do miejsca rozgrywania spotkań ligowych ( "LUDOWY"), sądzę że pomimo tego że Zagłębie "Niby" dostało kilka złociszy na modernizację stadionu, to nawet po tej wątpliwej operacji ( przypuszczam że połowa kasiory rozejdzie sie po bokach - a za resztę zrobią remoncik - w stylu tak fantastycznego a jakże drogiego zegara ( lol) ), nie będzie stadionu na I ligę nawet za rok.

PS.: Nie będę oryginalny ale : Zremisować z Radomiakiem - zdarza sie najlepszym - jakoś to przeżyje, ale Przegrać z Ruchem - wielka plama i wstyd ( to apropos następnego meczu).
SCORPARO

Postprzez misiek1906 2005-05-12, 7:51 pm

Awans oddalił się od nas, po tym meczu. Wydaje mis ię że jeszcze możemy polegnąc w Łodzi. Radomiak to według mnie dobrta ekipa, szczególnie w tej rundzie...
misiek1906

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-05-12, 8:33 pm

Czy mozna prosic kogos bieglego w mowie i pismie, aby przeprowadzil dowod realnego awansu do gry BARAZOWEJ lub jak kto woli zajecie 4 miejsca. Bo narazie to krecimy sie w miejscu i nic z tego nie wynika.
Dowod powinien zawierac oczywiscie wygrana z Radomiem.
Pozdrawiam i Dziekuje
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna