przez warchlak 2005-02-12, 2:53 pm
Zagłębie pokazuje się z coraz lepszej strony i dzisiaj pokazała że pierwszoligowcy nie są dla nas straszni. mecz był dość wyrównany ze wskazaniem na Zagłębie. mogliśmy to nawet wygrac ale sędzia podyktował bardzo kontrowersyjnego karnego.w ogóle w całym spotkaniu sędzia gwizdał bardzo nie pewnie. co do składu to ja bym wystawił na mecz z Radomskiem takich zawodników: Bęben-Warakomski,Hosić,Treściński,Adżem-Wolański,Morawski,Lachowski,Paczkowski-Pitry,Zubanowić(Ujek,Madar)
komentarz: gra obrońców średnio mi się podoba i z tego co zaobserowałem Hosić to taki przeciętny obrońca, a Warakomski to straszny drewniak z charakterkiem. reszta bez zarzutów raczej. pomoc-bardzo mi się podoba gra Woli i sądze ze on wygryzie ze składu Dawida. Moraś może zmienicać się z Madarem aczkolwiek na boisku nie moze przybywac wiecej niż 3 obcokrajowców wiec chyba Madar bedzie zmieniał się Zubanowiciem.Lachowski pewniak w składzie.Paczka pokazał się z bardzo dobrej strony i chyba on bedzie grał na wiosne na lewej stronie pomocy.atak- Pitry bardzo dobre występy i nic nie stracił z formy jesiennej wiec pewniak. Zubanowić to bardzo dobry,doświadczony zawodnik, który moze aż tak dużo brameczek nie strzela ale stwarza sporo sytuacji podbramkowych.tak mi się zdaje ze Ujek powędruje na ławe albo będzie grał na tzw. fałszywego pomocnika zastępując Morasia.Dawid Skrzypek na dzień dzisiejszy jest jednak słabszy od Woli ale na pewno będzie to solidny rezerwowy. Madar- jeszcze go nie oceniam bo mało grywał zobacze co pokaże w następnych sparingach.Lisiecki to zawodnik do rezerw aczkolwiek może to być taka cicha woda :D Twardawa to zawodnik na rezerwe.Siwy również jak Dawid będzie solidnym rezerwowym zmieniającym jednego z bośniaków-Hosicia lub Adżema.bramkarz Piętka to na pewno rezerwowy bramkarz który wątpie żeby mógł zagrozić Marcinowi Bębnowi.Małocha to zawodnik który nie przypadł mi do gustu i nie sądze żeby przypadł ale sądze ze godnie zastąpi Bugiego w rezerwach :lol: Arek Kłoda to też solidna rezerwa i może zmianiać paru zawodników. na pewno będzie grał 8) Malina to rezerwa dla Wary lub któregoś z serbów albo dla Morasia jeśli będzie potrzeba na defensywnego pomocnika.zawodnik na pewno nie jest zły ale ława pewna.jeszcze pozostał Kruszyński który narazie bedzie się ogrywał w rezerwach. perspektywa dla niego to na pewno 1 skład ale to na pewno nie w tym sezonie.będzie tworzył duet nie do pokonania z Tomkiem Szatanem :wink: pozostał Bartek Chwalibogowski który narazie ma lekkie treningi i w najbliższym czasie czekają go rezerwy i tak pozostanie chyba do konca sezonu.
ps. w równolegle rozgrywanym meczu Zagłębie (juniorzy+Antek) przegrali 1-3 z Sarmacją.w Sarmacji zagrał Studziński, który chyba zrezygnował z testów w gieksie i możliwe że zostanie wypozyczony do Będzina