Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez slawojka 2005-02-11, 9:57 am

Zakładając, ze z GKS-ą zagrała nasza "nowa" wyjściowa jedenastka, to w porównaniu z jesienią jest w niej 7 nowych zawodników. :shock: To się nazywa remont kapitalny!
slawojka

Postprzez Ader 2005-02-12, 7:51 am

Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Jarek81 2005-02-12, 12:11 pm

Wie ktos może jakim wynikiem zakończył sie dzisiejszy sparing :?:
Jarek81

Postprzez Kacper 2005-02-12, 12:17 pm

Zagłębie 1 : 1 Odra
Bramki: Rocki,Ujek
Kacper

Postprzez olo69 2005-02-12, 12:24 pm

1-1 dla nas bramka Ujek, dla odry Rocki z karnego
Zagrały dwie drużyny, około 30 min, później zmiana całego składu
Coś mi się wydaje, że Dawid i Siwy, a szczególnie Małocha będa mieli bardzo małe szanse zagrać w 1 składzie
z tego co rozpoznałem to grali
Bęben, Adzem Twardy, Malina Warakomski Paczkowski? Madar Wolański Pitry Zubanović, ?
a w drugiej Pietka Lisiecki? Teresa Hosic Siwy, Lacha, Skrzypek Morawski, Luty(Stemplewski) Małocha, Ujek
olo69

Postprzez kwachu 2005-02-12, 12:48 pm

Ogólnie dobry, wyrównany mecz. W Zagłębiu świetnie grał Morawski, o dziwo słabiej wypadł Lachowski. Lisiecki to nieporozumienie - za wysoka liga jak dla niego. Małocha też cieniutko, choć takiemu zawodnikowi ciężko się gra w takich warunkach. Serbski zaciąg dziś średnio widoczny.
kwachu

Postprzez olo69 2005-02-12, 12:52 pm

Po dzisiejszym meczu wystawiłbym taki I skład
Bęben Warakomski-Hosic-Twardawa(Treściński)-Adżem, Wolański-Morawski-Lachowski-Paczkowski, Ujek-Pitry(Zubanovic)
olo69

Postprzez mały 2005-02-12, 12:54 pm

Jak grał Zubanowić ? Bo dla mnie ten transfer to zagadka , facet zagrał 45 min w sparingu na śniegu i podpisał kontrakt . Coś tu cuchnie ?!
mały

Postprzez musztra 2005-02-12, 1:01 pm

mały napisał(a):Jak grał Zubanowić ? Bo dla mnie ten transfer to zagadka , facet zagrał 45 min w sparingu na śniegu i podpisał kontrakt . Coś tu cuchnie ?!

Zubanovic zagrał w pierwszej połowie dużo dobrych piłek do Pitrego.
Dla mnie naprawde fajny zawodnik
musztra

Postprzez xXx_1906 2005-02-12, 1:05 pm

Bramka Ujka fajna, no i widać, że Drzymont się starał. Mecz taki sobie, ale przecież to tylko sparing.
xXx_1906

Postprzez mały 2005-02-12, 1:11 pm

dzięki za info MUSZTRA.
mały

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-02-12, 2:01 pm

Według mnie ze Szczakowianką mimio wszystko zagrali lepiej. Moze mi ktoś powiedzieć jak nazywa sie zawodnik który dzisiaj grał z numerem 21 ?? Bo jak dla mnie to kompletne nieporozumienie
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez warchlak 2005-02-12, 2:53 pm

Zagłębie pokazuje się z coraz lepszej strony i dzisiaj pokazała że pierwszoligowcy nie są dla nas straszni. mecz był dość wyrównany ze wskazaniem na Zagłębie. mogliśmy to nawet wygrac ale sędzia podyktował bardzo kontrowersyjnego karnego.w ogóle w całym spotkaniu sędzia gwizdał bardzo nie pewnie. co do składu to ja bym wystawił na mecz z Radomskiem takich zawodników: Bęben-Warakomski,Hosić,Treściński,Adżem-Wolański,Morawski,Lachowski,Paczkowski-Pitry,Zubanowić(Ujek,Madar)
komentarz: gra obrońców średnio mi się podoba i z tego co zaobserowałem Hosić to taki przeciętny obrońca, a Warakomski to straszny drewniak z charakterkiem. reszta bez zarzutów raczej. pomoc-bardzo mi się podoba gra Woli i sądze ze on wygryzie ze składu Dawida. Moraś może zmienicać się z Madarem aczkolwiek na boisku nie moze przybywac wiecej niż 3 obcokrajowców wiec chyba Madar bedzie zmieniał się Zubanowiciem.Lachowski pewniak w składzie.Paczka pokazał się z bardzo dobrej strony i chyba on bedzie grał na wiosne na lewej stronie pomocy.atak- Pitry bardzo dobre występy i nic nie stracił z formy jesiennej wiec pewniak. Zubanowić to bardzo dobry,doświadczony zawodnik, który moze aż tak dużo brameczek nie strzela ale stwarza sporo sytuacji podbramkowych.tak mi się zdaje ze Ujek powędruje na ławe albo będzie grał na tzw. fałszywego pomocnika zastępując Morasia.Dawid Skrzypek na dzień dzisiejszy jest jednak słabszy od Woli ale na pewno będzie to solidny rezerwowy. Madar- jeszcze go nie oceniam bo mało grywał zobacze co pokaże w następnych sparingach.Lisiecki to zawodnik do rezerw aczkolwiek może to być taka cicha woda :D Twardawa to zawodnik na rezerwe.Siwy również jak Dawid będzie solidnym rezerwowym zmieniającym jednego z bośniaków-Hosicia lub Adżema.bramkarz Piętka to na pewno rezerwowy bramkarz który wątpie żeby mógł zagrozić Marcinowi Bębnowi.Małocha to zawodnik który nie przypadł mi do gustu i nie sądze żeby przypadł ale sądze ze godnie zastąpi Bugiego w rezerwach :lol: Arek Kłoda to też solidna rezerwa i może zmianiać paru zawodników. na pewno będzie grał 8) Malina to rezerwa dla Wary lub któregoś z serbów albo dla Morasia jeśli będzie potrzeba na defensywnego pomocnika.zawodnik na pewno nie jest zły ale ława pewna.jeszcze pozostał Kruszyński który narazie bedzie się ogrywał w rezerwach. perspektywa dla niego to na pewno 1 skład ale to na pewno nie w tym sezonie.będzie tworzył duet nie do pokonania z Tomkiem Szatanem :wink: pozostał Bartek Chwalibogowski który narazie ma lekkie treningi i w najbliższym czasie czekają go rezerwy i tak pozostanie chyba do konca sezonu.

ps. w równolegle rozgrywanym meczu Zagłębie (juniorzy+Antek) przegrali 1-3 z Sarmacją.w Sarmacji zagrał Studziński, który chyba zrezygnował z testów w gieksie i możliwe że zostanie wypozyczony do Będzina
warchlak
Prowokator

Postprzez mały 2005-02-12, 7:22 pm

WARCHLAK chyba zapomniałeś , że Zubanović to napastnik i nie liczy się czy dobrze dogrywa tylko czy strzela bramki. W ostatniej rundzie jak Ujek dogrywał i miał asysty to większość jeździła po nim , że nie strzela . Chcesz zamienić siekierkę na kijek . Potrzebujemy skutecznych napastników bo jak wszystcy będą dogrywć to nie będzie miał kto strzelać.
mały

Postprzez warchlak 2005-02-12, 11:18 pm

mały napisał(a):WARCHLAK chyba zapomniałeś , że Zubanović to napastnik i nie liczy się czy dobrze dogrywa tylko czy strzela bramki. W ostatniej rundzie jak Ujek dogrywał i miał asysty to większość jeździła po nim , że nie strzela . Chcesz zamienić siekierkę na kijek . Potrzebujemy skutecznych napastników bo jak wszystcy będą dogrywć to nie będzie miał kto strzelać.

od strzelania jest Przemek Pitry i Lacha 8) Zuba wypracowuje akcje podbramkowe ale również potrafi wykończyć taką sytuacje. zresztą co tu teraz dyskutować na ten temat. zobaczymy co pokażą w lidze :wink:
warchlak
Prowokator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna