Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez slawojka 2005-09-08, 12:05 pm

Niby jesteśmy juz tak blisko, ale w perspektywie, gdy wszystkie inne mecze jednak nam nie będą przychylne, trzeba będzie liczyc na siebie. To znaczy nie przegrać w Anglii. W meczu z Walią niestety nasz playmaker Mirek Szymkowiak dostał głupią żółtą kartkę wskutek czego nie wystąpi na Old Trafford. Bo to druga jego kartka. Kogo widzicie na chwilę obecną w jego miejsce? Bo ja myślę, myślę.... i nic nie mogę wymyślić :roll: (byle kur.... nie Mila)
slawojka

Postprzez Robson_sc 2005-09-08, 12:32 pm

Też sie nad tym zastanawiałem i w głowie mam 2 rozwiązania.

1. Zuraw cofniety na srodek pomocy ( teraz grając w ataku i tak czesto schodzi głebiej do pomocy i stamtad inicjuje ataki) a w napadzie Franek z Rasiakiem.

2. Wariant defensywny w srodku z Radomskim i Sobolewskim.

Myśle jednak, ze ten mecz nie bedzie decydowal już o niczym. Jakoś nie wierze, że Czesi zdobędą 6 pkt majac w perspektywie mecz z Holandią.
Najlepiej jednak liczyć na siebie i coby się nie stało w innych meczach wywieźć korzystny wynik z Anglii.
Robson_sc

Postprzez emdżej 2005-09-08, 1:10 pm

A ja za ostanie występy w kadrze, muszę pochwalić tego, którego często krytykowałem (i nie tylko ja). Brawo Rasiak! Naprawdę bardzo odbra gra w ostatnich meczach
emdżej

Postprzez Kamilosx 2005-09-08, 1:26 pm

A mi jest żal was. To nie jest przyziemny mecz klubowy tylko mecz reprezentacji i nie wiem po co ma tam wisiec wlaga klubowa i to nie w barwach Polski. :|

Koniec tematu, każdy moze miec własne zdanie i nie musi komus dogrzewac słoneczko czy cos w tym stylu.
Kamilosx

Postprzez RaRy 2005-09-08, 2:00 pm

edit...
Ostatnio edytowano 2005-09-08, 2:18 pm przez RaRy, łącznie edytowano 1 raz
RaRy
Adventure Group

Postprzez twari 2005-09-08, 2:14 pm

Kamilosx napisał(a):A mi jest żal was. To nie jest przyziemny mecz klubowy tylko mecz reprezentacji i nie wiem po co ma tam wisiec wlaga klubowa i to nie w barwach Polski. :|

Koniec tematu, każdy moze miec własne zdanie i nie musi komus dogrzewac słoneczko czy cos w tym stylu.

Wlasnie - Ci ludzie ktorzy ja wywiesili tez mieli swoje zdanie i powinienes ich zdanie uszanowac a nie obrazac ich nazywajac ich idiotami. Na tej samej zasadzie oni moga do Ciebie mowic "idiota" - chyba nie na takiej zasadzie to ma polegac. Chcesz byc szanowany -szanuj innych!
twari

re

Postprzez Qba 2005-09-08, 3:52 pm

mam podobne zdanie do Kamilosx, jednak nie do samego konca. Flagi klubowe ok - pod warunkiem, ze w barwach narodowych (tak jak flaga Legii). nasza sie za bardzo rzucala w oczy, moze i oko cieszyla, ale wg mnie nie powinna sie tam pojawic (taka, jaka byla; bialo-czerwona jak najbardziej wskazana). Reprezentacja to jest wg mnie 'sprawa ponadpartyjna' :) wyobrazcie sobie, jak by to wygladalo, jak by kazda grupa kibicowska wywiesila flage swojego klubu (nie w barwach narodowych).

pozdro

PS. nie wieszajcie na mnie psow :) pisze juz to drugi raz w przeciagu 3 minut :)
Qba

Re: re

Postprzez twari 2005-09-08, 4:39 pm

Qba napisał(a):Reprezentacja to jest wg mnie 'sprawa ponadpartyjna' :) wyobrazcie sobie, jak by to wygladalo, jak by kazda grupa kibicowska wywiesila flage swojego klubu (nie w barwach narodowych).

Obejrzyj mecze repry z lat 90-tych i nie bedziesz musial uzywac do tego wyobrazni! :) Pamiec jest widac zawodna. Czemu tego zabroniono - bo czesto byly dymy. Ale na Legii nasza flaga miala prawo wisiec i nie ma w tym nic zlego. A innym ekipom pewnie krew sie gotowala w zylach jak widziala na co drugim ujeciu kamery nasza fane! :)
twari

re

Postprzez Qba 2005-09-08, 4:51 pm

i bawi Cie to??? znasz moje poglady na kibicowanie. jak juz powiedzialem - reprezentacja jest dla kazdego i nie podoba mi sie Twoje stwierdzenie " na Legii nasza flaga miala prawo wisiec", flagi klubowe ok, ale w barwach narodowych.
Qba

Postprzez CZaRnYY 2005-09-08, 6:21 pm

Co do flagi Zagłębia też mam mieszane uczucia. Owszem flaga Zagłębia - fajnie, jednak nie można na mecz reprezentacji odłożyć na bok spraw klubowych? Na mecz reprezentacji się przychodzi dla Polski, a nie dla Zagłębia...
CZaRnYY

Postprzez CharoN^ 2005-09-08, 6:46 pm

Mnie ta flaga w żaden sposób nie wadziła, ba... Wręcz cieszyłem się, że Zagłębie Sosnowiec jest w centralnym miejscu żylety. Na forum kibice.net było wielu zbulwersowanych tym faktem... :lol:.

Tak off topic:
Mam takie jedno ciekawe spostrzeżenie, jak któryś ze znanych forumowiczów (w tym przypadku wypowiedziało się kilku - Marcin, Tomano, Wojtek, Dami...) przedstawi swoją dezaprobatę w danym temacie, to reszta odrazu popiera ich wywody również pozwalając sobie na pojechanie innej osoby. Myślę, że to poprostu zbierzność myśli :D.

Do Anglii powinniśmy jechać z nastawieniem wywiezienia remisu. Sądzę, że jeszcze jesteśmy za słabi żeby pojechać Angoli na ich terytorium. Odnośnie wyniku, jeżeli będziemy skoncentrowany przez 90 min., nie oddamy (diametralnie) inicjatywy to stawiałbym remis (1:1 lub 0:0). Natomiast jeżeli Anglicy od początku narzucą swoją grę, to z czasem może być coraz gorzej... Wtedy o remis będzie baaardzo trudno.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Gość 2005-09-08, 7:18 pm

MÅš 1974:
:arrow: finały były w Niemczech
:arrow: w grupie eliminacyjnej graliśmy z Walią i Anglią
:arrow: rok przed finałemi we wrześniu 1973 roku w Polsce (Chorzów) wygraliśmy z Walią
:arrow: w październiku 1973 roku w Anglii (Londyn) zremisowaliśmy z Anglią

MÅš 2006
:arrow: finały będą w Niemczech
:arrow: w grupie gramy z WaliÄ… i AngliÄ…
:arrow: rok przed finałami we wrześniu wygraliśmy w Polsce z Walią

Jakie wnioski?? :twisted:
Gość

Postprzez PTAQ84 2005-09-08, 7:19 pm

Jeśli już jesteśmy w temacie flagi to byłem dumny że w centralnym miejscu żylety wisi nasza flaga (zresztą największa) a to że na dole były mało widzialne barwy klubowe mnie to nie przeszkadzało.
p.s. a gdzie jest flaga zagłębia w barwach narodowych kiedyś bywała na reprezentacji??
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Robson_sc 2005-09-08, 7:46 pm

Do Anglii powinniśmy jechać z nastawieniem wywiezienia remisu. Sądzę, że jeszcze jesteśmy za słabi żeby pojechać Angoli na ich terytorium. Odnośnie wyniku, jeżeli będziemy skoncentrowany przez 90 min., nie oddamy (diametralnie) inicjatywy to stawiałbym remis (1:1 lub 0:0). Natomiast jeżeli Anglicy od początku narzucą swoją grę, to z czasem może być coraz gorzej... Wtedy o remis będzie baaardzo trudno

Dotychczasowe mecze z Anglikami zazwyczaj przegrywalismy w sferze psychicznej. Teraz jednak nie obawiam sie o to gdyz kolejne wygrane (mimo, że ze średniakami) utwierdzają naszą reprezentację w wierze,że jest ona mocna. W Manchesterze musimy zawalczyc o cał pulę, bo przy zachowawczym stylu gry i liczeniu na szczesliwy remis niechybnie poniesiemy porażkę.
Robson_sc

Postprzez DaMi 2005-09-08, 8:29 pm

Obrazek

Najlepiej widoczni - widocznie najlepsi 8)
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników