WOJTEK napisał(a):JAKO , ŻE JA TEMAT O MAZURZE ZAKOŃCZYŁEM. WYJAŚNIAM: NIE CZYTAŁEM ARTYKUŁU W SPORCIE I NIE MAM Z TYM NIC WSPÓLNEGO. ZAMKNĄŁEM BO NIC NOWEGO I TAK BY JUZ TAM NIE BYŁO. A WIDZE,ŻE NIE . :lol: :lol: :lol:
dokładniej temat tłumacząc: czy jeszcze będzie coś ciekawego dla ludzi w tym temacie? - zobaczymy. W każdym razie, pewnie bym dopisał w tamtym temacie, bo artykuł był dość ciekawy, niemniej, jak zaznaczyłem: zakładałem, że Wojtek mógł bezwiednie zamknąć temat; rzeczywiście, gdyby nie artykuł, to już pewnie byłoby "mielenie w kółko tego samego", więc mógł zamknąć.
No, ale dzięki temu - udało się "podrzucić" 2 prowokacje ;-)
choć nie wiadomo, czy rzeczywiście coś ciekawego się z tego wykluje, ale może?
Czyli już trochę inaczej, np: jak reagować na antyzagłębiowskie postawy, czasem nawet półprowokacje śląskiej prasy?
W dodatku w sytuacji - gdy Zagłębie nie ma na serio "kącika" w żadnej sportowej? Może jednak się uda jakąś akcją coś osiągnąć?
2: jak się domagać zmian w formule Memoriału Mazura, by było to jakieś tam święto zagłębiowskiej piłki - doceniane i przez samo Zagłębie, w dodatku
3: jak uchronić porozumienie kibiców zagłębiowskich, które przecież jest daleko posunięte, od "hamulców" w postaci wyśmiewań np. przy okazji Memoriału, gdy kibice "Mistrzów Światowych Zagłębia" śmieją się z klubów z natury rzeczy słabszych, ale przecież zagłębiowskich.