patrios91 napisał(a):Tez mam taka nadzieje,choc mam tez duze przeczucie ze to tylko przepustka do kontraktu w Zagłębiu. Jesli Kowal bedac przy pilce uslyszy gwizdy kibicow,to sie nie zdziwie. 
 Czemu wy zawsze musicie widzieć dziurę w całym? Nie przepraszał, było źle że cham i prostak, przeprosił tez źle bo na pewno to było nieszczere. 
Pewnie gdyby nie odniósł się do tej sytuacji to i tak nie zmieniłoby to jego szans na zatrudnienie
A co do gwizdów. To też się nie zdziwię gdy je usłyszy. Ale nie będą to gwizdy prawdziwych kibiców tylko DEBILI. 
Kocham Zagłębie, a zawodnik który podpisuje z Klubem kontrakt staje się częścią Klubu. I to nie jest normalne by zdrowo myślący kibic wygwizdywał własnego zawodnika za coś co ten zrobił dawno i za co juz przeprosił.
Takimi gwizdami jedynie można odebrać Kowalowi chęć do gry w Zagłębiu. A Kowal ma być naszym głównym wzmocnieniem w ataku, więc odbieranie mu chęci do gry gwizdami byłoby czystym debilizmem. 
Wiara_ZS napisał(a):Dla mnie jest skreślony! 

Dla mnie to ty jesteś skreślony takimi głupimi tekstami. Jak ci się Kowal nie podoba nie chodź na mecze.  
Wiara_ZS napisał(a):ten człowiek nie powinien zakładać koszulki ZAGŁĘBIA
 A ty nie powinieneś zakładać szalika Zagłębia. Każdy popełnia błędy. Ważne by się do nich przyznać i przeprosić. A przede wszystkim odpracować swoja winę na boisku zapier...jąc 10x bardziej od innych.