a ja mam bardzo złe zdanie na temat NTO - a to własnie ta gazeta prezentuje wypowiedz "Lachy" na którą powołuje się strona Legii.
burza w szklance wody! 8)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):hmmm, troche sie dziwie temu co powiedział Lacha. tak bardzo sie cieszy po wygranym meczu jakby conajmniej zakochał sie w Zagłębiu. a tu okazuje sie że chce iść do innego klubu, chce iść do 'lepszego' klubu. No ale trudno mu sie dziwić, bo umiejętności niemożna mu odmówić, a jest w takim wieku że ma okazje jeszcze coś wiecej osiągnąć niż gra w Zagłębiu, czyli, trzeba sobie powiedziec wprost, klubie ktory ma plany i ma szanse na awans do ekstraklasy w nastepnym sezonie. Ale w przypadku awansu bedziemy tylko benjaminkiem, wiec mimo ze teoretycznie bedziemy grac o mistrzostwo jak kazdy klub pierwszoligowy, to w praktyce celem bedzie pewnie utrzymanie.
i własnie tak chyba myśli Lachowski, i nikt niemoze mu sie dziwić.
A My kibice, mozemy miec tylko nadzieje ze klub zrobi wszystko by zatrzymać tego piłkarza jak najdluzej, bo jest on naprawde waznym ogniwem, jest tzw. zawodnikiem z charakterem, który może w trudnym momencie wstrząsnąć zespołem i zmienić sytuacje na boisku.
slawojka napisał(a):Lars napisał(a):hmmm, troche sie dziwie temu co powiedział Lacha. tak bardzo sie cieszy po wygranym meczu jakby conajmniej zakochał sie w Zagłębiu. a tu okazuje sie że chce iść do innego klubu, chce iść do 'lepszego' klubu. No ale trudno mu sie dziwić, bo umiejętności niemożna mu odmówić, a jest w takim wieku że ma okazje jeszcze coś wiecej osiągnąć niż gra w Zagłębiu, czyli, trzeba sobie powiedziec wprost, klubie ktory ma plany i ma szanse na awans do ekstraklasy w nastepnym sezonie. Ale w przypadku awansu bedziemy tylko benjaminkiem, wiec mimo ze teoretycznie bedziemy grac o mistrzostwo jak kazdy klub pierwszoligowy, to w praktyce celem bedzie pewnie utrzymanie.
i własnie tak chyba myśli Lachowski, i nikt niemoze mu sie dziwić.
A My kibice, mozemy miec tylko nadzieje ze klub zrobi wszystko by zatrzymać tego piłkarza jak najdluzej, bo jest on naprawde waznym ogniwem, jest tzw. zawodnikiem z charakterem, który może w trudnym momencie wstrząsnąć zespołem i zmienić sytuacje na boisku.
Nie bardzo rozumiem sensu Twojej wypowiedzi...
Nie wiedzę nic złego w wypowiedzi Lachy, o iel jest to jego wypowiedź, a nie kolejny wymysł jakiegoś taniego brukowego pismaka.
Czy dla Ciebie, czując samamu, że jetseś dobrym piłkarzem nie byłoby marzeniem zagrać w Legii czy w Torino?
Czym jest Zagłębie? pomijając oczywiście to, czym jest dla nas - wiernych kibiców. To klub II-ligowy, który na chwilę obecną walczy o utrzymanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników