ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2005-02-11, 8:26 am

a ja mam bardzo złe zdanie na temat NTO - a to własnie ta gazeta prezentuje wypowiedz "Lachy" na którą powołuje się strona Legii.

burza w szklance wody! 8)
bankier

Postprzez slawojka 2005-02-11, 9:17 am

Lars napisał(a):hmmm, troche sie dziwie temu co powiedział Lacha. tak bardzo sie cieszy po wygranym meczu jakby conajmniej zakochał sie w Zagłębiu. a tu okazuje sie że chce iść do innego klubu, chce iść do 'lepszego' klubu. No ale trudno mu sie dziwić, bo umiejętności niemożna mu odmówić, a jest w takim wieku że ma okazje jeszcze coś wiecej osiągnąć niż gra w Zagłębiu, czyli, trzeba sobie powiedziec wprost, klubie ktory ma plany i ma szanse na awans do ekstraklasy w nastepnym sezonie. Ale w przypadku awansu bedziemy tylko benjaminkiem, wiec mimo ze teoretycznie bedziemy grac o mistrzostwo jak kazdy klub pierwszoligowy, to w praktyce celem bedzie pewnie utrzymanie.
i własnie tak chyba myśli Lachowski, i nikt niemoze mu sie dziwić.
A My kibice, mozemy miec tylko nadzieje ze klub zrobi wszystko by zatrzymać tego piłkarza jak najdluzej, bo jest on naprawde waznym ogniwem, jest tzw. zawodnikiem z charakterem, który może w trudnym momencie wstrząsnąć zespołem i zmienić sytuacje na boisku.

Nie bardzo rozumiem sensu Twojej wypowiedzi...

Nie wiedzę nic złego w wypowiedzi Lachy, o iel jest to jego wypowiedź, a nie kolejny wymysł jakiegoś taniego brukowego pismaka.
Czy dla Ciebie, czując samamu, że jetseś dobrym piłkarzem nie byłoby marzeniem zagrać w Legii czy w Torino?
Czym jest Zagłębie? pomijając oczywiście to, czym jest dla nas - wiernych kibiców. To klub II-ligowy, który na chwilę obecną walczy o utrzymanie...
slawojka

Postprzez asdf 2005-02-11, 12:52 pm

Nawet jakby przeszedl do innego klubu co jak sadze jest nieuniknione zawsze na Ludowym powitam go brawami
asdf

Postprzez Lars 2005-02-11, 8:38 pm

slawojka napisał(a):
Lars napisał(a):hmmm, troche sie dziwie temu co powiedział Lacha. tak bardzo sie cieszy po wygranym meczu jakby conajmniej zakochał sie w Zagłębiu. a tu okazuje sie że chce iść do innego klubu, chce iść do 'lepszego' klubu. No ale trudno mu sie dziwić, bo umiejętności niemożna mu odmówić, a jest w takim wieku że ma okazje jeszcze coś wiecej osiągnąć niż gra w Zagłębiu, czyli, trzeba sobie powiedziec wprost, klubie ktory ma plany i ma szanse na awans do ekstraklasy w nastepnym sezonie. Ale w przypadku awansu bedziemy tylko benjaminkiem, wiec mimo ze teoretycznie bedziemy grac o mistrzostwo jak kazdy klub pierwszoligowy, to w praktyce celem bedzie pewnie utrzymanie.
i własnie tak chyba myśli Lachowski, i nikt niemoze mu sie dziwić.
A My kibice, mozemy miec tylko nadzieje ze klub zrobi wszystko by zatrzymać tego piłkarza jak najdluzej, bo jest on naprawde waznym ogniwem, jest tzw. zawodnikiem z charakterem, który może w trudnym momencie wstrząsnąć zespołem i zmienić sytuacje na boisku.

Nie bardzo rozumiem sensu Twojej wypowiedzi...

Nie wiedzę nic złego w wypowiedzi Lachy, o iel jest to jego wypowiedź, a nie kolejny wymysł jakiegoś taniego brukowego pismaka.
Czy dla Ciebie, czując samamu, że jetseś dobrym piłkarzem nie byłoby marzeniem zagrać w Legii czy w Torino?
Czym jest Zagłębie? pomijając oczywiście to, czym jest dla nas - wiernych kibiców. To klub II-ligowy, który na chwilę obecną walczy o utrzymanie...

po 1. napisałem że dziwie sie tej wypowiedzi, ze wzgledu na inne słowa tego zawodnika, w których przywoływał awans do ekstraklasy z Zagłębiem.
po2. Chyba wyraźnie napisałem ze mimo wszystko niemozna mu sie dziwic tzn. miec do niego jakichkolwiek pretensji, bo jest naprawde dobrym piłkarzem i normalnym jest ze chce sie rozwijać. gdyby było inaczej było by to nienormalne i niegodne profesjonalisty.
Ja myśle ze moja wypowiedz jest dość jasna i mozna ją właściwie zinterpretować, a Ty za bardzo skoncentrowałes sie na łapaniu mnie za słowka, po czym w swoim poscie powtorzyles wiekszosc moich uwag.
pozdro!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez żabomiro 2005-02-12, 10:19 am

Na spotkaniu z trenerem Tochel mówił żeby nie wierzyć za bardzo w miłość Lachy do Zagłębia teraz sie sprawszają jego słowa. Następny Józefowicz
żabomiro
Żółta kartka

Postprzez DaMi 2005-02-12, 10:30 am

żabomiro napisał(a):Na spotkaniu z trenerem Tochel mówił żeby nie wierzyć za bardzo w miłość Lachy do Zagłębia teraz sie sprawszają jego słowa. Następny Józefowicz

To samo mówili kibice Odry
DaMi

Postprzez almot 2005-02-12, 12:08 pm

Jakby wierzyć zawsze prasie, tym bardziej takim brukowcom jakim jest np. NTO czy Fakt, to dowiecie się niestworzonych rzeczy, które nierzadko nie mają nic wspólnego z prawdą! Trzeba każde takie doniesienia podzielić przez 2. I chyba najbardziej sam zainteresowany powinien wypowiedzieć się wprost, jeśli to wzbudza tyle emocji u wszystkich. Poza tym przecież kariera piłkarska właśnie polega na tym, że nie wiadomo za pare miesięcy gdzie się będzie grało. I tak jak w zwykłej firmie każdy liczy na awans i idące za tym korzyści, to każdy piłkarz marzy o graniu w coraz to lepszych klubach. Bo przeciez ich kariera nie trwa wiecznie i później muszą już z tego żyć! To rzecz normalna. I co do samego Lachy, to nie można mieć właśnie żadnych zastrzeżeń, bo on daje z siebie najwięcej i wiadomo, że chce Nasze Zagłębie wyprowadzić do extraklasy, bo przecież każdemu kto tu gra na tym zależy równie mocno jak Nam!! I właśnie zajebiste jest to jak się zawsze cieszy z wygranej, bo widać jak mu zależy!!
Tak to można by miec pretensje do każdego zawodnika na świecie, bo każdy zawsze kiedyś zmienia klub i dzieje się nierzadko tak, że musi grać przeciw swojemu poprzedniemu klubowi! "Biznes to biznes" :P Więc dyskusje na ten temat chyba nie mają najmniejszego sensu i lepiej bliżej przyjrzeć się nowym zawodnikom czy sprostaja oczekiwaniom wszystkich, a na tych sprawdzonych po prostu liczyć w rundzie wiosennej.
almot

Postprzez olo69 2005-02-13, 2:29 pm

macie nowych kolegów z Opola, że tak się przejmujecie tym co mówią?
przecież to jest do przewidzenia, że nie bedzie grał do konca życia u nas, najważniejsze, że teraz gra i to całkiem dobrze
olo69

Postprzez digital 2005-02-13, 2:38 pm

Twierdzicie, że chce odejść... hahaha... a podobno przedłużył kontrakt. Obowiązywać by on miał do....................... 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
digital

Postprzez SOSNOWIEC* 2005-02-13, 2:46 pm

siejecie zament :? nawet jakby odchodzil to trzeba by mu tylko podziekowac za gre i za to ile zdrowia zostawil na boisku. Narazie do konca sezonu gra napewno u nas wiec zamentu nie siejcie
SOSNOWIEC*

Postprzez olo69 2005-02-14, 4:07 pm

w dzisiejszej prasie wyczytałem, że poszukiwany jest klub dla Stemplewskiego i Twardawy. W atku i pomocy konkurencja bedzie dość duża, ale w obronie to nie za bardzo bo Łuczywek i Lisiecki nie najlepiej narazie grają. Ja zostawiłbym Twardawę, a poszukał klubu dla Małochy bo A klasa a tam prawdopodobnie będzie grał to chyba dla niego troszkę za niski poziom rozgrywek
olo69

Postprzez zgredos 2005-02-15, 9:09 am

Słuszna uwaga Olo, po odejściu Drzymonta, Broczkowskiego a teraz chęc pozbycia się Twardawy i Stemplewskiego w obronie zostanie 4-5 zawodników.Poza tym, że nie będzie konkurencji to obrońcy są szczególnie narażeni na kartki i kontuzje
zgredos

Postprzez musztra 2005-02-15, 12:36 pm

pamiętajcie że na obozie na Węgrzech też mają testować
zagranicznych..... graczy
musztra

Postprzez pIwooo 2005-02-15, 1:03 pm

Muszta obawiam sie ze jesteś w błędzie.....Rudy w jednym z wywiadów(jest chyba na stronce) powiedzial ze transfery zamykaja na Wolańskim...
pozatym o bośniakach mowili ze beda ich testowac właśnie na Węgrzech a tu byli testowani w Polsce......dziwne troche sam jush nie wiem jaka jest prawda

!PEACE![/quote]
pIwooo

Postprzez Kamilosx 2005-02-15, 9:54 pm

Twardawe trzeba zostawić! Widać, że chłopak się zaczął starać i oto chodzi ... Kiedyś bylem zmuszony chodzić na mecze Myszkowa ( :lol: ) i tam grał naprawdę dobrze. Jak sie chce to sie umie...
Kamilosx

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna